انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 3:57pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 231 , 232 , 233 , 234 , 235 , 236 , 237 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

چشم آقای کیهان اسکن ها رو حتما رو سایت قرار میدم,پس برای عمق مورد نظر من سلکتور 3 حالته از شروع اسکن تا انتها روی حالت 2 قرار بگیره آیا؟؟؟؟؟

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
روی 1 باشه باشه بهتره چون اسکنها یک متری هست .چیزی که اقای کاوشگر گفتن در حالت 2 و 3 مال فاصله پراب هاست که بیشتر ار یک متر خواسته باشیم
و سلکتور 5 حالته مال نوع زمینه که شما باید در حالتی بزاری که نوسان نداشته باشی یا خیلی کم باشه

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 12:01am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

barfgir نوشته است:
چشم آقای کیهان اسکن ها رو حتما رو سایت قرار میدم,پس برای عمق مورد نظر من سلکتور 3 حالته از شروع اسکن تا انتها روی حالت 2 قرار بگیره آیا؟؟؟؟؟

سلام دوست من جا داره از راهنمایی دوستان دیگه تشکر کنم ماشاالله همه استادن عزیز من به نظر من شما یک اسکن 18 در 4 رو طوری انجام بدین که چاه و تونل مورد نظرتون وسط این مستطیل بیوفته از C0 R0 تا C3 R17 یعنی تونل شما دقیقا روی C1 و C2 از ستون و R8 سطر این دو ستون قرار بگیره امیدوارم رسونده باشم

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 9:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
barfgir نوشته است:

سلام دوست من جا داره از راهنمایی دوستان دیگه تشکر کنم ماشاالله همه استادن عزیز من به نظر من شما یک اسکن 18 در 4 رو طوری انجام بدین که چاه و تونل مورد نظرتون وسط این مستطیل بیوفته از C0 R0 تا C3 R17 یعنی تونل شما دقیقا روی C1 و C2 از ستون و R8 سطر این دو ستون قرار بگیره امیدوارم رسونده باشم

یادم رفت بگم ببخشید رو همون H . L باشه و نیازی به سلکتورا نیست

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 9:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

از تمامی دوستان که در پست خصوصی به بنده لطف دارن و تشکر میکنن خیلی خیلی ممنونم و یاداور میشم که واقعا تشکر لازم نداره چون وظیفه هستش و همه شما عزیزان هم به مراتب بیشتر از من برای انجمن زحمت میکشین و همهگی داریم به این مهم کمک میکنیم تا نهالی که عزیزمون حمید جان کاشتن تبدیل به درخت تنومند و استوار و پر ریشه و با ثمر تبدیل کنیم که باز ایشون در تمام این مراحل نقش کلیدی داشتن اگه یادتون باشه اوایل بحث این تاپیک سخنی از عمق زنی دستگاه به میان آمد و یکی دو تا از دوستان اشاره داشتن که عمق نهایی این دستگاه 3 الی 4 متر هست در واقع حرف این عزیزان به گونه ای دیگه درسته که الان عرض میکنم در حالت H . L همون یک متری که دوستان دارن اسکن میگیرن هر چقدر فاصله ثابت ها و متحرک ها از هم دور باشه دقیقا نصف اون فتاصله رو نفوذ میکنه اما نه به صورت یک خط منحنی بلکه به شکل یک ماه که دو نقطه شروع و پایانش رو نوک پراپ های ثابت و متحرک در نظر بگیریم وسط این ماه فرضی فاصله ای بین 3 الی 4 متر خواهد بود این گفته من تجربه ایه که چندین بار روش کار شده و به اثبات رسیده صرفا یک نظر نیست میتونید امتحان کنید حتی من یک بار هدفی در سه متری داشتم و اون هدف رو مرکز قرار دادم و از فاصله پراپ 20 متری استفاده کردم و ازش رد شد بکلی بعد یکی دوروز فاصله 20 متری رو 9 متر کردم هدف کاملا تو تصویرم اومد هدفی که قبلا میدونستم چی هست مثل همین تونل بین دو چاه دوستمون به تصویر دقت کنید ببخشید کامل نیست ولی برای روشن کردن موضوع الان با پوینت زودی کشیدم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

barfgir نوشته است:
آقای کانی ساخت دستگاه شما به سادگی و راحتیه ساخت همین دستگاه زمین شناسیه؟منظورم سر هم کردنشه,طراحی همچین مدار و دستگاهییی کاره هر کس نیسسسس, کاره شما اساتیده انجمنه

عزیزم نباید انتظار داشت که خیلی هم سادس اما برد مدار بکلی تغیر کرده و تمام قطعات مدار قبلی و سه مدار مجزا را در یک مدار استفاده شده با رعایت فاصله قطعات مدارات مجزا از کریستال مدار خودمون و در این انجمن هم هر کسی نیست بلکه همه اساتیدن یکی از بزرگان میگفت وقتی به کاری نگاه میکنی به چشمت شیره تا انجام ندادی ولی وقتی انجامش دادی به خودی خود روباه میشه این شمایید که باید تصمیم بگیرید که میتونید

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:20am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

کانی جان این 3الی 4 متری رو که گفتین بازم بسته به ابعاد فلز داره یعنی هر چی بزرگتر باشه وضوحش یا ابعادش بیشتره و هرچی کوچیک تر باشه اندازش و وضوحش هم باید کمتر باشه دیگه ولی در کل دیده میشن تو تصویردرسته؟ بخاطر این سوال کردم که فلز یابهای پالسی مثل توباکس فلزات کوچیک رو نمیبینن حتما باید بزگ باشه ابعادش یا مشکلاتی که دیگر فلز یابها دارن رو نداره که ولی برای این سیستمی که میگی کوچیکم باشه فلز دیده میشه تو 3الی 4 متری دیگه براش فرقی نداره که

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان شما متوجه شده بودید که اگر بخوایم تو سورفر تصویر بگیریم و تعداد پراب زنی از حدی کمتر باشه پیام میده که تعداد داده ها کافی نیست؟
من یه اسکنی داشتم که یک ستون و 5 ردیف زده بودم تو سورفر این پیام رو داد.
inadiquate data.......

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 11:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
کانی جان من درست متوجه شدم یا نه شما گفتین فاصله پرآب ها را که 20 متر گرفتید تصویری که به شما داده 3 تا 4 متری مربوط به عمق 10 متری بوده برای همین هدف رویت نشده? بعد که فاصله پرآب ها را9 متر گرفتید تصویر 3 تا 4 متری مربوط به عمق 4/5 متری را داده که تو این تصویر هدف مشخص شده.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
کانی جان من درست متوجه شدم یا نه شما گفتین فاصله پرآب ها را که 20 متر گرفتید تصویری که به شما داده 3 تا 4 متری مربوط به عمق 10 متری بوده برای همین هدف رویت نشده? بعد که فاصله پرآب ها را9 متر گرفتید تصویر 3 تا 4 متری مربوط به عمق 4/5 متری را داده که تو این تصویر هدف مشخص شده.

بله هدف من در 3 متری بود و من از فاصله پراپ 20 متر استفاده کردم که حد اقل عمق 6 تا 10 متر رو نشون داد که از عمق عدف من رد شده بود و مشخص نبود ولی بعد اینکه فاصله پراپ ها رو 9 متر زدم از تمام تصویر مربوط به 1 متری تا 4.5 متری رو نشون دادو و شی مورد نظر من در این فاصله رویت شد و دقیق 2.80 سانت رسیدم به هدف

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 6:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 231 , 232 , 233 , 234 , 235 , 236 , 237 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: h4midr3z4 و 148 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure