انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 7:22pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 232 , 233 , 234 , 235 , 236 , 237 , 238 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ramin نوشته است:
کانی جان این 3الی 4 متری رو که گفتین بازم بسته به ابعاد فلز داره یعنی هر چی بزرگتر باشه وضوحش یا ابعادش بیشتره و هرچی کوچیک تر باشه اندازش و وضوحش هم باید کمتر باشه دیگه ولی در کل دیده میشن تو تصویردرسته؟ بخاطر این سوال کردم که فلز یابهای پالسی مثل توباکس فلزات کوچیک رو نمیبینن حتما باید بزگ باشه ابعادش یا مشکلاتی که دیگر فلز یابها دارن رو نداره که ولی برای این سیستمی که میگی کوچیکم باشه فلز دیده میشه تو 3الی 4 متری دیگه براش فرقی نداره که

بله دوست من بحث سر این بود که بیشتر از 2 کیلو رو میگیره من تا حالا به چنین موردی برخورد نکردم ولی ابعاد بزرگ رو مشخصه واضح میگیره

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
Kaniii نوشته است:
jafar نوشته است:
کانی جان من درست متوجه شدم یا نه شما گفتین فاصله پرآب ها را که 20 متر گرفتید تصویری که به شما داده 3 تا 4 متری مربوط به عمق 10 متری بوده برای همین هدف رویت نشده? بعد که فاصله پرآب ها را9 متر گرفتید تصویر 3 تا 4 متری مربوط به عمق 4/5 متری را داده که تو این تصویر هدف مشخص شده.

بله هدف من در 3 متری بود و من از فاصله پراپ 20 متر استفاده کردم که حد اقل عمق 6 تا 10 متر رو نشون داد که از عمق عدف من رد شده بود و مشخص نبود ولی بعد اینکه فاصله پراپ ها رو 9 متر زدم از تمام تصویر مربوط به 1 متری تا 4.5 متری رو نشون دادو و شی مورد نظر من در این فاصله رویت شد و دقیق 2.80 سانت رسیدم به هدف

ممنونم کانی جان من فکر میکردم وقتی اسکن میگیریم از سطح زمین تا عمق مورد نظر بسته به فاصله پپرآب ها تصویر بهمون میده, حالا که این طوری نیست هم یک مزیت داره وهم یکم زمانبره برای هدف واقعی که نمیدونم تو چه عمقی هست.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 6:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
jafar نوشته است:
Kaniii نوشته است:
jafar نوشته است:
کانی جان من درست متوجه شدم یا نه شما گفتین فاصله پرآب ها را که 20 متر گرفتید تصویری که به شما داده 3 تا 4 متری مربوط به عمق 10 متری بوده برای همین هدف رویت نشده? بعد که فاصله پرآب ها را9 متر گرفتید تصویر 3 تا 4 متری مربوط به عمق 4/5 متری را داده که تو این تصویر هدف مشخص شده.

بله هدف من در 3 متری بود و من از فاصله پراپ 20 متر استفاده کردم که حد اقل عمق 6 تا 10 متر رو نشون داد که از عمق عدف من رد شده بود و مشخص نبود ولی بعد اینکه فاصله پراپ ها رو 9 متر زدم از تمام تصویر مربوط به 1 متری تا 4.5 متری رو نشون دادو و شی مورد نظر من در این فاصله رویت شد و دقیق 2.80 سانت رسیدم به هدف

ممنونم کانی جان من فکر میکردم وقتی اسکن میگیریم از سطح زمین تا عمق مورد نظر بسته به فاصله پپرآب ها تصویر بهمون میده, حالا که این طوری نیست هم یک مزیت داره وهم یکم زمانبره برای هدف واقعی که نمیدونم تو چه عمقی هست.

دوستان سلام
من این بحث رو کلا متوجه نمیشم یکی زحمت میکشه با تصویر توضیح بده :x
فک کنم خیلیا مشکل داشته باشن در رابطه با این بحث
ممنون از همگی

gladyator_089

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب کانی آیا من درست متوجه شدم که اگر تعداد پراب زنیمون از حدی کمتر باشه، مثلا 1 ستون و 5 ردیف دیگه سورفر تصویر نمیده؟ یا اشکال از نرم افزارمه؟
در مورد این مطلب اخیری که فرمودید راجب فاصله پرابها،و عمق زنی. آیا این مسءله برای حالتب که خودتون آموزش دادید، یعنی یک گیرنده و یک فرستنده باهم به عنوان پراب ثابت هستند هم صدق میکنه؟

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
Kaniii نوشته است:
jafar نوشته است:

پیشنهاد من استفاده از ردیابه انجمنه که واقعا با این دستگاه جفت تاریخی میشن حدودی هم نقطه و هم عمق رو بهت میده که با استفاده از ردیاب هدف شناسایی و دستگاه خودمونم برای تیر خلاص و پیروزی حتمیه

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 8:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lrl نوشته است:
جناب کانی آیا من درست متوجه شدم که اگر تعداد پراب زنیمون از حدی کمتر باشه، مثلا 1 ستون و 5 ردیف دیگه سورفر تصویر نمیده؟ یا اشکال از نرم افزارمه؟
در مورد این مطلب اخیری که فرمودید راجب فاصله پرابها،و عمق زنی. آیا این مسءله برای حالتب که خودتون آموزش دادید، یعنی یک گیرنده و یک فرستنده باهم به عنوان پراب ثابت هستند هم صدق میکنه؟

من امتحان نکردم که با یک ستون بشه تصویر گرفت یا نه در سورفر اما قطعا در اسنفلر امکان پذیره ولی در سورفر فک کنم امکانپذیر نباشه چون سورفر نیاز به فایل مختصاتی داره XYZ و به نظرم حداقل دو ستون لازم داره که این فایل رو بسازه ولی این نظره قطعی نیست دوستان دیگه هم نظر بدن

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
lrl نوشته است:

من امتحان نکردم که با یک ستون بشه تصویر گرفت یا نه در سورفر اما قطعا در اسنفلر امکان پذیره ولی در سورفر فک کنم امکانپذیر نباشه چون سورفر نیاز به فایل مختصاتی داره XYZ و به نظرم حداقل دو ستون لازم داره که این فایل رو بسازه ولی این نظره قطعی نیست دوستان دیگه هم نظر بدن

ببخشید همیشه قسمتی از سوال رو یادم میره جواب بدم #-o :-B من همه اسکنهام رو با همین روش انجام میدم یک گیرنده و یک فرستنده ثابت و یک گیرنده و یک فرستنده متحرک چون در این صورت هست که تصویر پیکچل به پیکچل خواهم داشت که مورد اطمینانم هست

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 8:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kaniii نوشته است:
Kaniii نوشته است:
lrl نوشته است:

ببخشید همیشه قسمتی از سوال رو یادم میره جواب بدم #-o :-B من همه اسکنهام رو با همین روش انجام میدم یک گیرنده و یک فرستنده ثابت و یک گیرنده و یک فرستنده متحرک چون در این صورت هست که تصویر پیکچل به پیکچل خواهم داشت که مورد اطمینانم هست

ممنون کانی جان
پس اون مطلبی که فرموده بودید راجب اینکه وقتی فاصله پرابها 20متر بود هدف رو رد کرده بودید و وقتی 9متر کردید هدف رو زدید با روش خودتون انجام دادید.
به نظرتون راه حل چی میتونه باشه تا هدف رو رد ندیم.از کجا بدونیم که فاصله پرابهارو تا20 متر ادامه بدیم یا تا مثلا10 متر.بر فرض اینکه ردیابم نداریم.

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان
یه پیشنهادی برا دوستان دارم جایی رو که میخاین تصویر بگیرین حتما یه بار با ردیاب منطقه رو بگردین محدوده رو که پیدا کردین همون هدف رو عمق گیری بکنین تا اینجا که فکر کنم نصف قضیه حله درسته؟
حالا میمونه اینکه شما به قول داداشم کانی تیر خلاص رو بزنین
برا این کار مثلا اگه با ردیاب عمق 4 متری رو گرفتین با دستگاه زمین شناسی دیگه بیشتر از 10 سطر پراپ نزنین چون اگه چیزبدرد بخوری اونجا باشه با این 10 سطر که در واقع داره 5 متر رو سنس میکنه شما خیلی راحت میتونین به ماهیت مسئله پی ببرین که اون زیر چی هستش

ولی در کل یه مطلبی رو که میخواستم بگم خواهشن دوستان به پای تبلیغ نزران که فلانی هم داره تبلیغ فلان دستگاه رو میکنه
اگر میخاهید با این سیستم به نتیجه برسید وجود یک ردیاب کار آمد در کنار این سیستم واقعا الزامیه دوستان دقت کنید گفتم (ردیاب کار آمد) که ردیاب خود انجمن واقعا مثال زدنیه
موفق باشید :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 10:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من هم با نظر اقا کانی و آقای کاوشگر موافق هستم
وقتی محدوده رو با ردیاب مشخص کردیم دیگه نیازی نیست که اسکن 10 در 10 بگیریم
یک اسکن در 4 ستون و 10 سطر کفایت میکنه
من تا جایی رو تصویرشو نبینم اجازه حفاری نمیدم چون خیالت راحت میشه که چیزی اونجا هست یا نه

جمعه 22 خرداد1393 - 12:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 232 , 233 , 234 , 235 , 236 , 237 , 238 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 33 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure