نویسنده |
پیغام |
merlin
کاربر حرفه ای
|
آقا ابی فایل شما سطر وستونهای اضافی داشت کمش کردم تا تصویر واضح باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 24 خرداد1393 - 3:22pm |
|
 |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز اگه لطف کنید عکسها را معمولی بگذارید ممنون میشم اخه من با گوشی میام سایت , اینجوری که میذارین من نمیتونم ببینم. با تشکر فراوان.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 24 خرداد1393 - 6:25pm |
|
 |
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
بنده هم همین درخواستوداشتم اگه مقدوره.
Be The Change You Want To See In The World
|
شنبه 24 خرداد1393 - 6:32pm |
|
 |
geovahid
|
ضمن تشکر از همه کاربران و علی الخصوص مدیریت قوی این انجمن بنده تا جایی که در توانم باشد در اختیارتان خواهم بود فقط دوستان خواهشن به خاطر حضور کم رنگم بنده را عف بفرمایید واقعا این روزها مشغله کاریم زیاده ولی با این وجود سعی خواهم کرد که در تحلیل اسکنها دوستان را راهنمایی کنم
|
شنبه 24 خرداد1393 - 7:15pm |
|
 |
geovahid
|
دوستان یه بحثی که بین مطالب دیدم این بود که اکثر دوستان براین باورند که در این سیستم رنگ بندی باید معنی ومفهوم حاصی داشته باشد. ولی باید این را به عرضتان برسانم که چون این سیستم از یک نرم افزار جانبی برای تحلیل داده ها و دیتاها استفاده میکند و در این نرم افزارهای جانبی چون از چندین طیف رنگ بندی استفاده میشود پس بنابراین نمیشود زیاد به این رنگها دل بست مگر اینکه شما جایی را که خودتان از وجود سنگها وحفره هایی در آن مکان با خبر هستید اسکن بگیرید و همیشه از یک طیف رنگ استفاده کنید که در این صورت میشه از وجود رنگها به نوع خاک و تغیراتی که در آن انجام شده پی برد یکی از دوستان عزیز فکر کنم آقا کانی بودن که توی یک اسکن تصویر یه حفره را گرفته بودند این طیف رنگ بندی در حد استانداردای دستگاهای جی پی آر میباشد در این سیستم ها فلزات را معمولابا رنگ زرد وسرخ و خاک را به رنگ سبز و حفره را با رنگ آبی نمایش می دهند که در اون تصویر هم وجود یک حفره کاملا مشخص است .
|
شنبه 24 خرداد1393 - 7:28pm |
|
 |
tantan1
|
سلام منم مشکل نحوه استفاده از سلکتور دارم آخر نفهمیدم واسه اسکن گرفتن اعداد رو l و h باشه یا a وb اگه در حالت l و H سلکتور از مدار خارج میشه پس چراتغییر 2سلکتور باعث تغییر مقاومت میشه یه آموزش کامل و شفاف میتونه خیلی مفید باشه مرسی
|
شنبه 24 خرداد1393 - 8:37pm |
|
 |
lrl
کاربر حرفه ای
|
Kaniii نوشته است: اينم آخرين تصوير كه باز مربوط به تصاوير بالاست آقا توروخدا یکی راهنمایی کنه چرا من نمیتونم تصویرهای این مدلی رو که بچه ها میذارن رو درست کنم. همینایی که کانی میذاره یا همونی که ابی خان گذاشته.چطوری اینارو درست میکنین. من میخوام یه رنگ ثابت انتخاب کنم واسه همیشه.و رو حفره و فلز و زمین پر املاح امتحان کنم. فقط موندم این دو سه مدل تصویر رنگی یکی دو بعدی و 2تا سه بعدی رو چه جوری درست کنم.
|
شنبه 24 خرداد1393 - 8:44pm |
|
 |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
lrl نوشته است: Kaniii نوشته است: اينم آخرين تصوير كه باز مربوط به تصاوير بالاست آقا توروخدا یکی راهنمایی کنه چرا من نمیتونم تصویرهای این مدلی رو که بچه ها میذارن رو درست کنم. همینایی که کانی میذاره یا همونی که ابی خان گذاشته.چطوری اینارو درست میکنین. من میخوام یه رنگ ثابت انتخاب کنم واسه همیشه.و رو حفره و فلز و زمین پر املاح امتحان کنم. فقط موندم این دو سه مدل تصویر رنگی یکی دو بعدی و 2تا سه بعدی رو چه جوری درست کنم. سلام داداش گلم داداش شما بعد از اینکه فایلت رو با نرم افزار اسنافلر تبدیل به xyz کردی میری سراغ سورفر و در جای که فایل xyzرو سیو کردی رو انتخاب میکنی و تبدیل به گرد میکنی و بعد در نوار بالا گزینه 3dو بقیش هست که تصاویر دیگه ای بهت میده داداش شرمنده من سرعت ابنترنتم پایینه وگرنه به صورت تصویری راهنماییت میکردم شما یک کار دیگه هم میتونی انجام بدی داخل نت سرچ کن اموزش سورفر و فایل پی دی اف رو دانلود کن توضیحات کامل داده
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 24 خرداد1393 - 12:13am |
|
 |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
Kaniii نوشته است: keyhanjam نوشته است: سلام کانیی جان راستی تونستی یک راهی پیدا کنی برای اسکن کردن زمینهای شیب دار ?ایا راهی داره یا اصلا نمیشه? سلام هر زمینی رو که داشته باشیم یا صاف یا شیب دار و جدا نه اینکه قسمتی صاف باشه و قسمتی شیب دار انتخاب میکنیم و پراپ ها رو طوری میکاریم که با سطح زمین زاویه 90 درجه داشته باشه فرق نداره سطح چطوری باشه میتونه دیواری هم باشه اما زاویه پراپ ها با سطح رو 90 درجه کنید سلام کانی جان میشه یک مقدار بیشتر توضیح بدی یا اینکه یک تصویر بزاری مثلا ما میخوایم یک اسکن از یک تپه بگیریم از پایین تپه تا بالای تپه ایا شدنیه و اگه شدنی هست پراب ثابت باید پایین تپه باشه یا بالا؟ و مورد دیگه ما میخوایم در شیب یک کوه که ایندفعه ما میخوایم کنارش رو اسکن کنیم نه از پایین به بالا در این صورت جفت پراب ثابت و متحرکها یکی از پراب ها یک مقدار بالاتز اون یکی میشه به نظر شما مشکل داره؟امیدوارم منظورم رو رسونده باشم داداش
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 24 خرداد1393 - 12:39am |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam عزیز سلام منظور اقای کانی اینجوری بود که عکسشو میزارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
یکشنبه 24 خرداد1393 - 1:12am |
|
 |
|