انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:07am

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 619 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 62  بعدی
 اشیاء پیدا شده توسط ردیاب 35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این همون داداشمون بود که کانادا تشریف داشت فکر کنم
آقا کاتالوگو برو
قیمت فقط : 4.900.000 تومان
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/690dcaed922e77a51.pdf
=)) =)) =))

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

یکشنبه 18 خرداد1393 - 6:36pm
مدیر کل
مدیر کل

عجب! معلوم نیست این دیگه داستانش چیه! :D شایدم آقا مجتبی در جریان باشن ولی من اطلاعی ندارم. طرف توضیحات بنده رو بصورت کاتالوگ دراورده و اخرش هم دو تا عکس فریبنده گذاشته داره همین ردیاب رو میفروشه! :D حالا معلوم نیست ردیاب رو از کجا میارن؟! :-?

یکشنبه 18 خرداد1393 - 8:24pm
مدیر کل
مدیر کل

بله ایشون از کاربران ما هستند قبلا هم این وبلاگ رو دیدم البته یکی از کاربران گزارش داده بود و بنده هم به ایشون زنگ زدم و گفتم داداش من من که بهت تخفیف دادم و گفتم ده درصد از فروش برای شما اصلا به همه کاربران همچین پیغامی دادم چرا میخوای به این قیمت بفروشی ,گفتند بنده میخوام تست حضوری بدم و این قیمت رو دادم که اگر چونه زدن کم کردن به قیمت اصلی برسم . منم گفتم هرکی بهم زنگ زد من که میگم این مقدار بهش دادم خودانی هرچند ارزش این دستگاه خیلی بیشتر از این حرفهاست بهرحال ادم باید وجدانش هم درنظر بگیره وگرنه ما خودمون هم وارد بودیم به این قیمتها بفروشیم .فعلا که هنوز چیزی نفروخته :D

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 18 خرداد1393 - 2:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bardia نوشته است:
آقا کاتالوگو برو
=)) =)) =))

آدرس سایتشو ژنرال توی کلاهبرداریه fpl35 گذاشته من نگاه کردم زده بود 2,900,000 یعنی 100تومن از اون چیزی ک آقا مجتبی میده ب ملت کمتر.. :-?

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 19 خرداد1393 - 2:46pm
مدیر کل
مدیر کل

سورنا نوشته است:
bardia نوشته است:
آقا کاتالوگو برو
=)) =)) =))

آدرس سایتشو ژنرال توی کلاهبرداریه fpl35 گذاشته من نگاه کردم زده بود 2,900,000 یعنی 100تومن از اون چیزی ک آقا مجتبی میده ب ملت کمتر.. :-?

میدونین داستان چیه من که به همه اطلاعیه دادم که میتونین یه منبع درامدی برای خودتون درست کنین و حتی پول خرید دستگاه ردیاب رو ندارین از این طریق هم که قبلا گفتم میتونین تبلیغ کنین و ده درصد از فروش برای خودتون باشه ایشون اومدن فکر کردند که پس من به مشتری میگم دومیلیون و نه صد و به مجتبی دو میلیون و هفتصد میدم چون ده درصد از فروش میشه سی صد هزار تومان از سه میلیون اینجا ایشون دویست هزار کاسب میشه خب از قدیم گفتند کمتر بخور همیشه بخور این بود که همچین فکری بنظر من به سرش زد :D بهرحال فکر خوبیه بنده از این حرکت ایشون به این قیمت راضی هستم هرکسی هم بخواد میتونه همچین کارهایی بکنه و نمایندگی بگیره و بنده هم حمایت میکنم .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

سه شنبه 19 خرداد1393 - 2:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
سورنا نوشته است:
bardia نوشته است:
آقا کاتالوگو برو
=)) =)) =))

میدونین داستان چیه من که به همه اطلاعیه دادم که میتونین یه منبع درامدی برای خودتون درست کنین و حتی پول خرید دستگاه ردیاب رو ندارین از این طریق هم که قبلا گفتم میتونین تبلیغ کنین و ده درصد از فروش برای خودتون باشه ایشون اومدن فکر کردند که پس من به مشتری میگم دومیلیون و نه صد و به مجتبی دو میلیون و هفتصد میدم چون ده درصد از فروش میشه سی صد هزار تومان از سه میلیون اینجا ایشون دویست هزار کاسب میشه خب از قدیم گفتند کمتر بخور همیشه بخور این بود که همچین فکری بنظر من به سرش زد :D بهرحال فکر خوبیه بنده از این حرکت ایشون به این قیمت راضی هستم هرکسی هم بخواد میتونه همچین کارهایی بکنه و نمایندگی بگیره و بنده هم حمایت میکنم .

ممنون مجتبی جان آخه ما از ساموئل نمایندگی گرفتیم!!! :D :D =)) =)) =))

به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری
بسا کسا! که به روز تو آرزومندست
-----------------------------------------
زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه
کرا زبان نه به بندست پای دربندست

سه شنبه 20 خرداد1393 - 12:19pm

نمونه سکه های یافت شده در یه خونه با ردیاب fpl35

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 24 خرداد1393 - 11:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جلال125 نوشته است:
نمونه سکه های یافت شده در یه خونه با ردیاب fpl35

آقا جلال گرامی ماشاالله شما چقدر خوب سکه های نو رو پیدا میکنید. از این بابت به شما تبریک میگم :-? :-w

یکشنبه 24 خرداد1393 - 12:14am
مدیر کل
مدیر کل

با تحقیقاتیم که بنده انجام دادم و ازشون تلفنی سئوال کردم داستان چیه طلاهات چقدر نو و ترو تمیز هستند گفتند قبلا اینها رو تو خونه گم کرده بودیم با ردیاب 35 پیداش کردیم و خوشحال بودند . :D

دوشنبه 25 خرداد1393 - 12:28am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

همه ما به خوبی میدونیم که ردیاب رو سطح و یا عمق کم برای پیدا کردن فلزات بسیار عالی کار میکند.
اگر بنا باشد این کشفیات رو سطح و یا عمق کم رو اینجا بیان کنم چند صفحه رو به خودم اختصاص میدم. اینطور که معلومه این آقا جلال هم از این مسئله مستثنی نیستند!
مهم ردیابی اهداف در عمقه

دوشنبه 26 خرداد1393 - 1:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 619 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 62  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 3 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure