با سلام خدمت دوستان و شما کوروش عزیز ...
متاسفانه در این انجمن به مبحث حفره یابی و عمق گیری که مبحث مهمی هستش کمتر پرداخته میشه . به نظر من کسی که بتونه درست حفره یابی کنه و درست عمق گیری کنه میتونه در امر ردیابی موفق باشه . من خودم به شخصه وقتی ردیابی میکنم اگه جایی ردیاب گرفت و خبری از حفره نبود بی خیالش میشم چون 80 در صد اگه مشغول بشی وقت تلف کردنه .
خوب حالا حرفی که کوروش عزیز زد درسته که فکر کنم اکثر بچه ها میدونن . .....
به نظرم این موضوع عمق گیری هم خیلی مهمه ..... من خودم به شخصه تا حالا اتاقکی رو پیدا نکردم که صحت این موضوع رو کشف کنم اما یک چاه فاضلاب ظرفشویی در حیاط ما هستش که 3 متر عمق داره و تقریبا هوا به داخلش راه نداره غیر از همون لوله خود فاضلاب و سر چاه مماس با زمینه یعنی پستی و بلندی نداره ..... خوب این چاه زاویه 45 درجه واسه خودش درست کرده < 10 سال عمر این چاهه > که هر طرف این زاویه 45 درجه 3 متره که مجموعش دو طرف میشه 6 متر که طبق نظریه علمی در ردیابی این 6 متر نصف میشه و عمق چاه 3 متر محاسبه میشه ...... بنابراین عمق چاه از کفش تا سرش 3 متره ..... خوب حالا شما این چاه رو فرض کنید که زیر 1 متر خاکه ..... حالا شما میخواهید عمق گیری کنید .... سوال اینه هنگام عمق گیری اگه از سطح بالای چاه محاسبه کنید با خودتون میگین که عمق 1 متره و اگه از کف چاه حساب کنید 3+1 میشه 4 متر .....
ببینید چقدر تفاوت داره .... حالا که این مساله رو گفتم شما با خودتون میگین این که کاری نداشت یه چیز مشخصی بود اما وقتی شما یه اتاقکی رو تو بیابان پیدا کردین که نمیدونین دقیقا چه عمقی داره فکر کنم قضیه یه خورده سخت بشه ...
حالا نظر دوستان چیه .....