ARASH05550 نوشته است:
درضمن بنده طرحهای قشنگی برای بدنه این توباکس طراحی نمودم که هم شیک باشه هم سرسنگین برای لوپها از قاب کشویی سیم کشی رو کار استفاده کردم که با قاب کوچکی که باعث قفل شدن دریچه لپ میشه و زیبایی فوق العاده ای به لپ ها میده و همچنین بدنه توباکس که با آلیمینیوم که سه تیکه میشه ولی نمیدونم چرا آپولود عکس انجام نمیشه و درکل امیدوارم باهمکاری هم توباکس رو اونچه شایسته و بایدش هست به اوج برسونیم
آقا آرش شما اون عکسهایی رو که گفته بودی رو آپ کن و وقتی دستگاه دوستان تکمیل شد اونها هم فیلم وعکس خواهند گذاشت .
شاید سایر دوستان هم مثل شما مشکل دارن . عکس وفیلم دارن ولی نمی تونن آپ بکنن !!!!!!!!!!!!
خودت گفتی هیچ گونه مشکل مالی برای ساخت این دستگاه رونداری اگه اینجوریه و عاشق این دستگاه شدی ساخته شده اون رو خریداری کن . نمیدونم شاید مهندس حمید بتونه کمکت کنه و یکی برات بسازه . بهشون یک پیغام خصوصی بده .
در ضمن وقتی میگیدکه تمام لوازم و قطعاتش روخریداری کردی ،خوب شروع کن به ساختش و خودت عکس یا فیلمی در انجمن بذار . چیزی ازدست نخواهی داد
من هم
رک حرف می زنم و با شما
اتمام حجت می کنم که شروع کن به ساخت دستگاه و مشکلات رو توی
انجمن مطرح کن و جواب بگیر . مثل همه دوستان دیگه بدون اینکه اتمام حجت بکنن و یا اینکه رک حرف بزنن شروع به ساخت کردن و به نتیجه هم رسیدن.
. شما برادریت رو که گفته بودی رو ثابت کن و مشخصات شاسی که گفته بودی رو آپ کن بعد از دوستان انتظار داشته باش !
موفق باشید