نویسنده |
پیغام |
جاوید
استاد
|
سورنا نوشته است: جاویدجان لطف کردی خیلی آقایی سپاس ازت درود بر شما با تشکر از شما سورنا جان.اگه دو پراپ برای 35 بسازین و حدود 5 دقیقه اجازه بدین روشن باشه در حالیکه پراپها در زمین فرو رفته باشند بهتر میتونید هدف را شناسایی کنید با یک بار دور زدن حول دستگاه و قیچی کردن انتنها بین مسیر دستگاه و هدف
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 4:46am |
|
|
عطا
|
ممنون از راهنمایتون
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 9:30am |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
پراب روی قدرت دستگاه اثر داره؟ برای شما ثابت شده که موثر هست؟
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 12:37pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز یک تجربهای که من دارم حالا شاید اشتباه باشه , من چند جا زده ام که تو بودن هدف شکی ندارم. اما مشکل تونقطه زدن باعث شده که حفاری اشتباه انجام بدم , دلیل اشتباه زدن نقطه این بود که وقتی از فاصله دور به طرف هدف حرکت میکردم ,آنتنها محل شمالی هدف را میگرفت , و من به اشتباه آن نقطه را به عنوان مرکز میگرفتم و بقیه تستا را رویه اون نقطه انجام میدادم , البته بعضی از جاها نقطه جنوبی هدف را به عنوان مرکز آنتن میگرفت , جالب اینجا بود که وقتی روی این نقاط تستهای تکمیلی را انجام میدادم آنتنها سعی داشتن به من محل اصلی را نشان بدهند اما من اجازه نمیدادم که انتن به سمت مرکز بروند . راه حل این اشتباه به نظر خودم این باشه که من باید محل اصلی هدف را بعد حجم گیری بدست بیاورم. و بعد آن باید با استفاده از انتن خالی نقاط شمالی و جنوبی هدف را بدست بیاورم تا صحت درستی نقطه هدف تایید بشه. این یک تجربهای بود که تو این چند وقت بدست آوردم .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 1:10pm |
|
|
جاوید
استاد
|
jafar نوشته است: دوستان عزیز یک تجربهای که من دارم حالا شاید اشتباه باشه , من چند جا زده ام که تو بودن هدف شکی ندارم. اما مشکل تونقطه زدن باعث شده که حفاری اشتباه انجام بدم , دلیل اشتباه زدن نقطه این بود که وقتی از فاصله دور به طرف هدف حرکت میکردم ,آنتنها محل شمالی هدف را میگرفت , و من به اشتباه آن نقطه را به عنوان مرکز میگرفتم و بقیه تستا را رویه اون نقطه انجام میدادم , البته بعضی از جاها نقطه جنوبی هدف را به عنوان مرکز آنتن میگرفت , جالب اینجا بود که وقتی روی این نقاط تستهای تکمیلی را انجام میدادم آنتنها سعی داشتن به من محل اصلی را نشان بدهند اما من اجازه نمیدادم که انتن به سمت مرکز بروند . راه حل این اشتباه به نظر خودم این باشه که من باید محل اصلی هدف را بعد حجم گیری بدست بیاورم. و بعد آن باید با استفاده از انتن خالی نقاط شمالی و جنوبی هدف را بدست بیاورم تا صحت درستی نقطه هدف تایید بشه. این یک تجربهای بود که تو این چند وقت بدست آوردم . درود بر شما شما بهتر هست ابتدا یه چاله 2 متری بکنید و یک حفره 50 سانتی در دیواره ایجاد کنید و یک تیکه مس در اون قرار دهید و بعد با ردیاب اون را ردیابی کنید و ببینیدکه روی مرکز فیچی میکنه یا رو به شمال قیچی میکنه بعد اگه روی هدف ردیاب قیچی کرد مطمعن باشید برای اهداف زیر خاک هم ردیابتون مرکز را نشون میده نه زاوبه 45 درجه را
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 3:59pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
جاوید عزیز خیلی شدید ردیاب فلزات سطحی رو میگیره من امتحان کردم و با نقطه زن دراوردمش چرا اینطوره و روشی که باهاش بشه فلزات سطحی رو رد داد چیه?
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 4:55pm |
|
|
جاوید
استاد
|
آرین نوشته است: پراب روی قدرت دستگاه اثر داره؟ برای شما ثابت شده که موثر هست؟ درود بر شما در تستهایی که انجام دادم 50 گرم طلا با فرکانسها قاعدتا باید همون 50 گرم نمایش داده بشه نه بیشتر اما وقتی ردیاب را اویزون از گردن میکنم 50 تا میزنه ولی با پرا پ وقتی دستگاه به زمین وصل باشه جدود 300 گرم تا 400 گرم اون را میزنه البته برای من ردیاب اینجوری جواب میده اقا مهدی ردیاب براش فرقی نداره که هدف روی زمین یا در 20 سانتی یا چند متری باشه وقتی روی فرکانس پایین هست و روی فرکانس بالا هم تقریبا همچنین قدرتی داره ولی قاعدتا باید عمق زنی کمتری نسبت به فرکانس پایین داشته باشه
|
چهارشنبه 28 خرداد1393 - 8:20pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
جعفر جان این چیزها که گفتی برای چه عمقهایی بوده؟ و اینکه آیا نقطه اصلی همیشه درون حجم می افتاده یا نه؟
فکر میکنم همیشه قسمت جنوبی حجم نقطه اصلی هست. با توجه به تجارب شما آیا این حرف درسته؟
|
پنج شنبه 28 خرداد1393 - 2:36am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
خدمت سروران گل خودم عرض کنم در هر صورت اگر باری در عمق وجود داشته باشه حتما ردیاب با فرکانسهای پائین به اون واکنش نشون میده ولو اینکه روی سطح فلزات دیگری هم موجود باشه ... البته منکر این قضیه که اولویت ردیاب به فلزات با عمق کمتر هست نمیشم ولی اینو به جرأت میتونم بگم اگر هدفی در عمق باشه و اپراتور مسلط به کار باشه حتما اونو شکار میکنه و هیچ هدفی با هر عمق از چشم ردیاب دور نمیمونه ... فقط برای تشخیص هر هدف راههائی هست که قبلا توسط اساتید ذکر شده و شما میتونید با دقت در این نکات براحتی اهداف مختلف و در اعماق مختلف رو شکار کنید...
دوستان گرامی!برای دستیابی هر چه سریعتر به موفقیت ، مرور تئوری نکات ریز ردیابی بصورت روزانه و تمرین عملی حداقل هفتگی رو هرگز فراموش نکنید...
با آرزوی موفقیت برای تمامی شما عزیزان ... در پناه حق.
|
پنج شنبه 28 خرداد1393 - 2:58am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
آرین نوشته است: جعفر جان این چیزها که گفتی برای چه عمقهایی بوده؟ و اینکه آیا نقطه اصلی همیشه درون حجم می افتاده یا نه؟
فکر میکنم همیشه قسمت جنوبی حجم نقطه اصلی هست. با توجه به تجارب شما آیا این حرف درسته؟ آرین جان سه جایی که زدم یکی نه متر یکی یازده متر یکی شش متر که بعد حفاریش به تونل خوردیم اما چون از آثار و علائم سر در نمیاریم حفاریش متوقف شده دو جا هم دو و نیم متر هست اون جاهایی که به تونل خوردیم ردیاب رو تونلهای قیچی کرده بود و محل بار مشخص نیست چون همونطوری که میدونی ردیاب محلی که خروجی راحتتری داره را قیچی میکنه , جالب این بود برای من که رو خروجی هم حجم داره و هم عمق میزنه , یک نکته دیگه که باعث تعجب من شده در مورد یکی از هدفها هست که من تو یک فضای هفت در هفت سه جا قیچی داشتم رو یکی هم طلا هم نقره و هم مرفق رو محل کناریش فقط نقره قیچی میشد و محل سوم نقره و طلا قیچی میشد . که بعد حفاریشآن مشخص شد که اینا محل ورودی تونل هستند که به هم راه دارند , حالا چرا رو هر سه تا محل همه فلزات با هم فرق دارند نمیدونم برای چی اینجوری هست, محل دوم که اونم به تونل خوردیم که با سنگ پر شده تو شش متریش سمت شمال غربی هم ردیاب میگیره که طبق تجربه ااساتید چون عمق زیاده و از چند نوع فلز اون زیر هست ردیاب اون نقطه هم قیچی داشت که بعد حفاری این نقطه مشخص شد اساتید درست فرمودند چون تو این نقطه به خاک بکر خوردیم, تو محل سوم هم بعد حفاری خوردیم به آثار جوغن و سنگ شبیه جمجمه که این هم چون یازده متر عمق داره و چون دسگاه دیگه ای برای تاید هیچ کدام از جآها نداشتم حفارام بیخیال شدن.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 8:13am |
|
|
|