نویسنده |
پیغام |
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دو سه جای دیگه هم که دوتاش را برادران اطلاعات دست گذاشتن چون یکیش ریزش کرد بر اثر بارندگی و یکی دیگه کنار جاده و یک ساختمان استراتژیک بود که لرزه نگار داشت . و جای دیگه منتظرم تا نقطه زنی دستم بیاد تا چکشان کنم چون دوستانم از حفاری فقط با ردیاب خسته شدن , تو تمام این چند جا که عمق سه تا چهار متر داشته نقطه جنوب یا شمال شرقی را ردیاب قیچی کرده ,
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 8:21am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
n,sدوستان فرکانس 219.9 شدیدان به اهن زنگ زده حساسه من دیروز با این فرکانس یک جایی رو با 100 کیلو گرفتم که 80 گرم کربن و 80 گرم مس زد و من وزن رو 28 برابر که کم کردم وزنم شد 3 کیلو و نیم که با نقطه زن هم اومدم روی هدف روی اهن بوق داشت که فهمیدم اهنه درست همون نقطه که با ردیاب قیچی شده بود و با همون وزن دقیق یک چاقوی بزرگ قدیمی و یک چکش و یک نعل اسب در اومد
ببینید دوستان این ردیاب کارشو درست انجام میده فقط ما فرکانس درست نداریم اگر فرکانس طلای زیر خاکی رو داشتیم درست به هدف میزدیم
من تا فردا این آهن های قدیمی رو زیر خاک میزارم با طلا و فرکانس گیری میکنم تا از شر این اهن خلاص بشیم
سعی کنید تو ردیابی فاصله دستهاتون از هم زیاد نباشه که یا رگه رو میزنید یا املاح رو بهترین حالت فاصله دست از هم 17 سانته
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 9:27am |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
تا چند روز دیگه برای دوستان فرکانسی میزارم که درست بره سر هدف یکی از دوستانم که ردیاب توماسیمو بهش دادم تا بره کوه به یک قبری خورد که یک سری ور وسایل ازش بیرون اورد که قراره برام بیاره که فرکانس گیری کنم
یک نکته فقط باید با این ردیاب تمرین کنی تا قلق هاشو به دست بیاری
به ردیاب جیوه ای هم اطمینان نکنید چون ردیاب جیوه ای هم همین اهن زنگ زده رو میگیره
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 9:32am |
|
|
جاوید
استاد
|
ebi-gold نوشته است: n,sدوستان فرکانس 219.9 شدیدان به اهن زنگ زده حساسه من دیروز با این فرکانس یک جایی رو با 100 کیلو گرفتم که 80 گرم کربن و 80 گرم مس زد و من وزن رو 28 برابر که کم کردم وزنم شد 3 کیلو و نیم که با نقطه زن هم اومدم روی هدف روی اهن بوق داشت که فهمیدم اهنه درست همون نقطه که با ردیاب قیچی شده بود و با همون وزن دقیق یک چاقوی بزرگ قدیمی و یک چکش و یک نعل اسب در اومد
ببینید دوستان این ردیاب کارشو درست انجام میده فقط ما فرکانس درست نداریم اگر فرکانس طلای زیر خاکی رو داشتیم درست به هدف میزدیم
من تا فردا این آهن های قدیمی رو زیر خاک میزارم با طلا و فرکانس گیری میکنم تا از شر این اهن خلاص بشیم
سعی کنید تو ردیابی فاصله دستهاتون از هم زیاد نباشه که یا رگه رو میزنید یا املاح رو بهترین حالت فاصله دست از هم 17 سانته درود بر شما فرکانسه 24.44 را برای طلا روی این هدف اهنی پوسیده که گذاشتی تست کت و ببین باز این اهن پوسیده را میگیره یا نه
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:00am |
|
|
Kani
استادیار
|
جاوید نوشته است: ebi-gold نوشته است: n,sدوستان فرکانس 219.9 شدیدان به اهن زنگ زده حساسه من دیروز با این فرکانس یک جایی رو با 100 کیلو گرفتم که 80 گرم کربن و 80 گرم مس زد و من وزن رو 28 برابر که کم کردم وزنم شد 3 کیلو و نیم که با نقطه زن هم اومدم روی هدف روی اهن بوق داشت که فهمیدم اهنه درست همون نقطه که با ردیاب قیچی شده بود و با همون وزن دقیق یک چاقوی بزرگ قدیمی و یک چکش و یک نعل اسب در اومد
سعی کنید تو ردیابی فاصله دستهاتون از هم زیاد نباشه که یا رگه رو میزنید یا املاح رو بهترین حالت فاصله دست از هم 17 سانته درود بر شما فرکانسه 24.44 را برای طلا روی این هدف اهنی پوسیده که گذاشتی تست کت و ببین باز این اهن پوسیده را میگیره یا نه سلام بالاخره در عمق 3 متری به هدف زدم اما......! حالم خوش نیست. جاوید عزیز شرمنده من سرم شلوغ بود و حواسم نبود فرکانسهایی که برام فرستادید رو ناخواسته پاک کردم در صورتی که از کارکرد آن مطمئن هستید بگید تا در تایپک قفل شده بزارم.
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 11:45am |
|
|
جاوید
استاد
|
Kani نوشته است: جاوید نوشته است: ebi-gold نوشته است: n,sدوستان فرکانس 219.9 شدیدان به اهن زنگ زده حساسه من دیروز با این فرکانس یک جایی رو با 100 کیلو گرفتم که 80 گرم کربن و 80 گرم مس زد و من وزن رو 28 برابر که کم کردم وزنم شد 3 کیلو و نیم که با نقطه زن هم اومدم روی هدف روی اهن بوق داشت که فهمیدم اهنه درست همون نقطه که با ردیاب قیچی شده بود و با همون وزن دقیق یک چاقوی بزرگ قدیمی و یک چکش و یک نعل اسب در اومد
سعی کنید تو ردیابی فاصله دستهاتون از هم زیاد نباشه که یا رگه رو میزنید یا املاح رو بهترین حالت فاصله دست از هم 17 سانته درود بر شما فرکانسه 24.44 را برای طلا روی این هدف اهنی پوسیده که گذاشتی تست کت و ببین باز این اهن پوسیده را میگیره یا نه سلام بالاخره در عمق 3 متری به هدف زدم اما......! حالم خوش نیست. جاوید عزیز شرمنده من سرم شلوغ بود و حواسم نبود فرکانسهایی که برام فرستادید رو ناخواسته پاک کردم در صورتی که از کارکرد آن مطمئن هستید بگید تا در تایپک قفل شده بزارم. درود بر شما کانی جان این فرکانسها دقتشون بیشتر هست که قبلا هم گذاشتم که دوستان هم باید چک کنند 24.37 24.40 24.44 29.69 39.51
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 3:59pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
کانی عزیز تبریک امیدوارم حالتان خوب شود
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 4:12pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
از اساتيد محترم درخواست دارم يه لطفی به همه بکنن و اصل کلی رديابی رو با همه جزئيات توى يه تايپيک جدا و قفل شده بزارن از جمله استاد حمزه و استاد کانی که به نتيجه مطلوب رسيدن و اينکه خواهش ميکم همه جزئيات رو ذکر کنيد از روش گرفتن آنتن_فاصله دستها_بهترين مد ثابت دستگاه_بهترين فرکانس مد آزاد/طريقه استارت رديابی/حفره زنی/عمق زنى/حجم زنی/وزن زنی/استفاده از مد فاين/سرعت حرکت آنتن/وزن در فواصل مختلف/آقا در يک کلام سير تا پيازه اين ردياب به صورت واضح و جواب پ داده /لطفا اين خواهش رو هم انجام بديد
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 5:02pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
ارش جان پیرو فرمایشات جنابعالی همه چیز بر میگرده به تجربه خود اپراتور این تمرین و ازمون خطاهاست که اپراتور حرفه ای میشه تو هر شرایطی عمق هدف فرق میکنه خاک مورد منطقه فرق میکنه شرایط و چگونگی بار در عمق زمین فرق داره کلا منطقه با منطقه فرق میکنه من تو حفاریهام به این نتیجه رسیدم بیشترین مسائل انتن زنی بارها گفته شرایط همون شرایط هست فقط تمرین و ممارست .بازم اگه بیشتر بخواد جنبه دلگرمی برای دوستان بشه که بتونن با اطمینان و ارامش قلبی بیشتر به کاووش بپردازن بحثش فرق میکنه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 5:13pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
رامين جان مساله چيز ديگری هستش شما تايپيک رو ايجاد کنيد بعدا متوجه دليل و منظورم خواهيد شد
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 5:19pm |
|
|
|