نویسنده |
پیغام |
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
همه ی ما میدونیم که ایران دومین کشور مصرف کننده ی لوازم ارایشی هست ول یه کشور افریقایی اولین مصرف کننده بود ... حالا لوازم ارایشی چه ربطی به حرف ما داشت .......... داوود جان چند تا سوال ازت میبرسم ....ایا همجنس بازی رو قبول داری و بخوای ازدواج کنی با جنس خودت؟ ایا بی احترامی به بزرگتر از خودترو قبول داری؟ اینا همش دلیل بر اینن که چقد فرق بین ما و اونا هست بازم میگم حرفای من از لحاظ تعصب نیست و نژاد برست نیستم ... میدونی انگلیسی ها خیلی نزاد برستن بنظرت اگه بری اونجا چه جوری نگات میکنن
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
جمعه 16 خرداد1393 - 11:32pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
درسته که خیلی از رفتار های ما از محدود بودن ما هست اما من دلیل اصلی رو فقر میدونم هم فقر مالی و هم فقر فرهنگی یه بنده خدا بود میگفت که خارجی ها همه چیزشون رو رواله اما ما ایرانیا تو هر چیز افرات میکنیم خیلی از کارهای مردم ما به خاطره فقر و عقده هاییه که پیدا کردن یکی از دوستان که تحصیلات عالیه فلسفه داره توی یه جمع که بحث سیگار و معتاد شدن جوانان شد به یکی از بزرگان جمع اینطر گفتند: اقای فلانی فرض کنید شما وضع مالی خوبی نداشته باشید وقتی پسر شما توی خیابون یه جوون دیگخ ای رو سوار بهترین ماشین ببینه چه حالی بهش دس میده؟؟ یا اینکه از یه دختر خوشش بیاد و اون دختر با یکی که از پسر شما پولدارتر باشه دوست بشه پسر شما عقده ای میشه و این عقده ها رو مجبوره با سیگار و خلاف تخیله کنه واقعا بیشتر واکنش های ما از روی عقده هامونه از روی خواسته هایی به حقیقت نپیوسته واقعا جوونای ما افسرده شدن واسه همین همه کاری میکنن
این نیز بگذرد
|
شنبه 16 خرداد1393 - 12:30am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
برادر عزیز همه جا نژاد پرستی هست همه جا مردم عاشق کشورشونن و با جون و دل ازش حمایت میکنن
این نیز بگذرد
|
شنبه 16 خرداد1393 - 12:32am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
من وطن پرستم یعنی ب روایتی نژادپرستم.. اگ دستم بیفته ها آشغالو پس مانده خوراکمم نمیدم این اروپاییا و این عربا بخورن! (عرب زبونای خودمون تاج سرمونن) خدایا ی کاری کن ی مائویی ی نوری ی معجزه ای ی حرکتی واسه این مردم بزن قدرت قدیم این دیار باز برگرده تا ب دنیا نشون بدیم باید مدیون ما باشن! ی جهان ی ایران!
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
شنبه 16 خرداد1393 - 1:21am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درود این که من و شما بشینیم با اتکای محض به دانسته ها و اطلاعات اندکمون در مورد برتری نژادی و همچنین مسائل اخلاقی مملکت های دیگه ی دنیا صحبت کنیم ، در حالی که حتی نسبت به مردم مملکت خودمون هم (منظورم مردم امروزه نه 2 سه هزار سال پیش) شناخت کافی برای اظهار نظر نداریم ، به نظرم وقت تلف کردن و بازم همون تکرار افراط باشه. چرا که افراط جز لاینفک زندگی ما بوده و از محیطمون آموزشش رو دیدم و به قولی رفته توی خونمون. و به نظر این حقیر تا زمانی که نتونیم برای تصمیم گیری ها و قضاوتهای اساسی زندگیمون قاضی عادل و عاقل و بی طرفی باشیم (بدور از هر تعصبی و تایید هر اشتباهی که تا امروز کردیم) ، همچنان از واقعیت دور خواهیم موند و اونچه که میخوایم اتفاق نخواهد افتاد. بنابراین بنده با تمام دلایلی که برای خودم دارم و سعی کردم با بی طرفی و تحقیق و مطالعه مبتنی بر منطق بهشون برسم ، خودم رو فرد با صلاحیتی برای مقایسه ی فرهنگ جوامع مختلف و انسانیت مردمشون نمیبینم. امیدوارم بین ما فرد خارج رفته ای (اروپا یا امریکا) حضور داشته باشه که همگی بتونیم از حقایق امور اونطور که دیده شده آگاه بشیم ، نه اونجوری که باد به گوشمون میرسونه ! ببخشید که پرچونگی کردم پیروز باشید
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 5:45pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
hamed نوشته است: ای باباصدمه وبی حرمتی که مسئولین محترم به تاریخ میزنن تو کشورمون این فیلماهونظیراون که چیزی نیست واگرنه هرکی تاریخوبدونه این فیلم واسش خنده داره وقتی که مردم کشورما خودشونوبرای 1400سال پیش میکشن وازقبل اون چیزی نمیدوننو اهمیت نمیدن دیگه ازخارج چه انتظار یه باراز مادربزرگم پرسیدم میدونی کوروش کبیر کی بوده!؟خداشاهده اگه یبار اسمشو شنیده باشه اقا حامد لطفا دیگه از این نوع پستها نزنین . درسته اینجا ازادی بیان داریم نه اینطوری چرا میخواین واسه ما مشکل درست کنین . یه بار دیگه ببینم مجبورم اخراجتون کنم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 21 خرداد1393 - 1:47pm |
|
|
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
سلام حرف بچه ها درسته ولی متاسفانه اگه هر چی اطلاعات از تاریخ هم داشته باشیم فایده نداره چرا؟ برای اینکه فیلمسازهای ما و عواملشون تا زمانی که دنبال ساخت فیلمهای که موضوعشون همش ازدواجو طلاق ودختر بازی این عاشق اونمیشه پسره پولداره عاشق دختر فقیر میشه یا برعکس ما وضعمون همینه یه دیارالبشری نیومد یه فیلم بسازه تاریخ 300 ساله امریکا رو که گاوچرون بودن وپوست سر 100 میلیون سرخپوست بومی امریکا رو کندن فیلم بسازه یا از هولوکاست و غیره و جنگ ها یی که این کشورها راه انداختن و نکبت رو در این کشور ها ببار اوردن فیلم بسازه یکی نیومد فیلمی در مورد در مورد جنگ ویتنام بسازه که به 400 هزار زن ویتنامی تجاوز کردن یا 6 میلیون مسلمون رو در اندلس یا اسپانیا کشتن و یا هزارن کاره دیگه ........ خب اینجا سرزمین تبعیض هاست یه مقام بالای کشور باید بیاد کل دارایی هاش رو نشون بده تا مردم بفهمن دزد نیست و همون مردم میان تخمه میشکونن یا چیپس میخورن و تشویق میکنن اون فوتبالیست رو که از حق خودشون یا پول بیت المال رو ملیارد ملیارد میخوره و اگه از فوتبال هم حرفی بزنی هزار تا ناسزا حواله میکنن واقعا چیکار کدن که مردم راضی شدن طرف میاد پولشو میخوره هیچ خدمتی به خلق نمیکنه حقوق ملیاردی میگیره و ماشین فلان مدل ملیاردی سوار میشه پزش رو به همون مردم میده و مردم هم برایشون دست وپا مشکنن میرن تخمه چیپس میگیرن و تشویقشون میکنن ونظاره میکنن طرف چجوره پولشونو میخوره تازه براشون 2000 کیلومتر ازین ور ااونور میان استادیوم 2 شب نمیخوابن ایا این تبعیض نیست مادامی که بصیرت در مردم نباشه مشکل ما همینه یجا راضی نیستن طرف بخوره یجا با رضایت میخوان طرف بخوره بیا جام جهانی رو راه انداختن همه حواس ها بسمت فوتبال و ازین ور مردم عراق رو داره میکشن چه کشتنی! شبی که دارن هم دینی خودش رو سر میبرن طرف داره تخمه و چیپس میخوره و اصلا نمیدونه چخبره اینطوریه که فیلمسازهای ما مشغول ساخت فیلمهای اشغالشونن اونها فیلم 300 رو میسازن دقت کنید هر کارگردانی ایرانی که تو چشنواره های بینالمللی داستان و نمای فیلمش از روستاهی خراب شده هست جایزه دریافت میکنن اما جناب علی نصیریان رو دیدید چیکار کردن؟ در ضمن هرجا کلمه مردم اوردم بخشی کوچیکی از مردم و این مزبوط به همه مردم نمیشه چون بیشتر مردم حواسشون هست و اگاهند و دارن اگاه میشن
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 5:08pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
از همان روزی که دست حضرت قابیل گشت آلوده به خون حضرت هابیل از همان روزی که فرزندان آدم زهر تلخ دشمنی در خون شان جوشید آدمیت مرده بود گرچه آدم زنده بود از همان روزی که یوسف را برادرها به چاه انداختند از همان روزی که با شلاق و خون دیوار چین را ساختند آدمیت مرده بود بعد دنیا هی پر از آدم شد و این آسیاب گشت و گشت قرنها از مرگ آدم هم گذشت ای دریغ آدمیت برنگشت قرن ما روزگار مرگ انسانیت است سینه دنیا ز خوبی ها تهی است صحبت از آزادگی پاکی مروت ابلهی است صحبت از موسی و عیسی و محمد نابجاست قرن موسی چمبه هاست روزگار مرگ انسانیت است من که از پژمردن یک شاخه گل از نگاه ساکت یک کودک بیمار از فغان یک قناری در قفس از غم یک مرد در زنجیر حتی قاتلی بر دار اشک در چشمان و بغضم در گلوست وندرین ایام زهرم در پیاله زهر مارم در سبوست مرگ او را از کجا باور کنم صحبت از پژمردن یک برگ نیست وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند هیچ حیوانی به حیوانی نمی دارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند صحبت از پژمردن یک برگ نیست فرض کن مرگ قناری در قفس هم مرگ نیست فرض کن یک شاخه گل هم در جهان هرگز نرست فرض کن جنگل بیابان بود از روز نخست در کویری سوت و کور در میان مردمی با این مصیبت ها صبور صحبت از مرگ محبت مرگ عشق گفتگو از مرگ انسانیت است فریدون مشیری
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
پنج شنبه 29 خرداد1393 - 6:57pm |
|
|
sorosh
کاربر فعال
|
درود با همه چیزهای بدی که بر سرزمین مادر! ایران چیره شده نیرویی مثبت وعظیم در دل ان نهفته است(همینطور موقعیت استراتژیک بی نظیر در دنیابه همراه ثروتی کلان!!!) ونگاهی به تاریخ سند گویای ان ...این عمر بدور ازچشم قدرتهای دنیا نیست! بر این اساس بودجه هایی کلان امثال300برای کشور جهان سومی مثل ما در دصتور کار قرار میگیره... موفق وسربلند باشید.
|
جمعه 30 خرداد1393 - 8:41am |
|
|
dimnish
کاربر فعال
|
کارلوس کی روش
با مسی بازی میکنیم نه مقابل او به گزارش بیست چهارده ،کیروش بار دیگر در واکنش به اینکه دو ساعت طول کشیده تا به کنفرانس خبری برسد، اظهار داشت: ما هر زمانی که یک جایی از شهر تمرین کردهایم، محل کنفرانس خبری جای دیگری از شهر بوده است. بعد از کنفرانس هم باید به هتل بازگردیم و در حالیکه با آرژانتین بازی داریم، نباید با یک تیم اینگونه برخورد شود. با مسی بازی میکنیم نه مقابل او وی در واکنش به طرح این موضوع از سوی یکی از خبرنگاران که شما گفتهاید بازی با آرژانتین ساده است اما به نظر میرسد این بازی برای مسی ساده باشد، گفت: مسی اثبات کرده که فوتبال یک بازی ساده است. ما تلاش میکنیم با توپ بدویم اما فقط مقابل مسی بازی نمیکنیم، بلکه میخواهیم با او بازی کنیم. اگر مسی در موقعیت خاصی است باید به خوبی واکنش نشان دهیم سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان تأکید کرد: اینکه چگونه بازی کنیم و بازی ما از طریق نظم و تمرکز باشد یا دانستن ویژگیهای مسی بسیار مهم است. مهم این است که باید به حرکت تیمی آرژانتینها واکنش نشان دهیم. ما باید فضاها را کنترل کنیم و اگر مسی در موقعیت خاصی است باید به خوبی واکنش نشان دهیم. همیشه باید یک قدم از آرژانتین جلوتر باشیم کیروش با بیان اینکه مسی برای بارسلونا بازی میکند اما بارسا همیشه برنده نیست، گفت: اکنون مسی برای آرژانتین بازی میکند و آرژانتین نیز همیشه نمیبرد. ما برای هر توپی میجنگیم و همیشه باید یک قدم از آرژانتین جلوتر باشیم. شاید حتی توانستیم فرصتهایمان را تبدیل به گل کنیم. وی در پاسخ به این سؤال که اگر ۱۰ شرط در جام جهانی میبستید، حاضر بودید یک شرطتان را روی ایران ببندید، عنوان کرد: من تمام شرطهایم را روی ایران میبستم. چرا باید روی چیزی شرط ببندم که بقیه هم میبندند؟ این یک ریسک است و شما یا همه چیز را میبرید یا هیچ چیز! سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان همچنین در خصوص تمرین نکردن در زمین اصلی مسابقه اظهار داشت: این موضوع طبیعی است. مهم خوب بودن زمین است که بازی خوبی روی آن اجرا شود. شخصاً فکر میکنم تصمیم خوبی است که زمین اصلی را برای بازی حفظ کنند. کیروش پیش از این گفته بود فداکاری کرده است. خبرنگاری با یادآوری این موضوع منظور او را جویا شد که گفت: دو سبک فداکاری داریم. یکی بازیهای درون زمین و یکی فداکاریهای خارج زمین. شما دو ملیت فوتبالی دارید. یکی آنهایی که درون باشگاه هستند و یکی افرادی که تیم را آماده میکنند. با این شرایط نیاز به فداکاری احساس میشود، فداکاری باشگاهها و بازیکنان برای رقابت در جام جهانی و این یک نمونه از فداکاری خارج از زمین برای افتخار یک کشور است. وی ادامه داد: اعتقادم این است کشورهایی که استاندارد کشورهای بزرگ فوتبال را ندارند، لازم است استانداردها و برنامههای زیادی برای جام جهانی داشته باشند و نمیشود در استاندارهای فیفا باقی بمانند. در زمین در خیلی موارد ممکن است تیم حریف توپ را در اختیار داشته باشد اما لازم است بازیکنان شما با ذهنیت قوی به دنبال ارائه بازی مثبت باشند. ما در هر بار کنترل توپ باید برای گلزنی و بردن بازی تلاش کنیم.
|
شنبه 31 خرداد1393 - 1:10pm |
|
|
|