انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:03am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
کانی جان تبریک میگم و ارزوی سلامتی برات دارم , انشاالله همه دوستان عزیز موفق بشن.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 7:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رامين جان واقعيت امر اينه که مقوله ردياب و فلزياب و رسيدن به نتيجه بر ميگرده به اپراتوری درست وسيله کاشف درکنار اپراتوری درست يا به عبارتى رابطه متقابل دستگاه و انسان برای کشف فلز يا فلزات پنهان اعم از درسطح يا درعمق حالا چرا درخواست تايپيک جديد و قفل شده و ارائه اصول کلی و اصلی کار با ردياب 35 توسط اساتيد به نامی چون حمزه جان و کانی جان کردم؟؟؟
پس گوش کن اصل داستان رو -داستان به دو روز پيش برميگرده که به دعوت يکی از دوستان رفته بوديم برای اکتشاف و نکته اينجاست که طرف به حساب خودش داره با ردياب 35پول درمياره قافل از اينکه هم داره با آبروى خودش و هم آبروى سازنده دستگاه بازی ميکنه ميپرسی چطوری ؟؟به اين صورت که اين دوستم منو دعوت کرده بود تا از صحت کار طرف مطمئن بشه بنده هم چون عاشق اين دوست عزيز هستم و خوبيهاش شامل حال بنده شده قبول کردم همسفر کاشف شبهاى تاريکش بشم ،خلاصه بعداز رفتن به محل مربوطه و انتظار چند ربع دقيقه طرفيکه قرار بود درقبال دريافت مبلغى کار زدن آنتن رو بزنه با سمندی سفيد حضور به عمل آورد و با کلی توضيح از کار کرد بى نقص دستگاهش و اينکه اگه باری باشه يا نباشه مبلغ توافقى رو خواهد گرفت به سمت ماشين رفت و کيف حامل ردياب رو اورد بعداز باز شدن کيف شاهد ردياب فوق حرفه اى 35 بودم و خشکم بزده بود فقط چون به کار حميد و مجتبى ايمان داشتم با اشاره سر به دوستم فهموندم دستگاه قابله اطمينانه ،سکوت کردم تا شاهد اپراطورى شخص اپراتور باشم بلکن چيزی از اپراطوری شخص خاطى باشم ،و درعين ناباورى شاهد کارو اپراتوری غلط وشخص بيسوادى بودم که حتی نميدونست معنای لغات مدهاى 22گانه مدار چيه ولى با طرفندى خاص با ذهن طرف مقابل بازى و طرف رو اميدوار و مطمئن از کار خودش ميکرد آخرسرم اشاره کرد چيزى به اسم فلز در اين زمين نيست درصورتيکه دوست بنده يک سينی مسى گنده رو توى پنجاه سانتی زمين دفن کرده بود که بعداز شنيدن نبود فلز به طرف و دستگاهش و حتى سازنده دستگاه توهين کرد که بنده از اساتيد بابت اين حرف عذرخواهى ميکنم اما براى اثبات درستی دستگاه رو گرفتم و به روش خودم با مد آزاد دستگاه بعداز يک ربع روی محل قيچی کردم که دوستم روى اون ايستاده بود /سرتون رو درد نيارم اما درجهت آبروى 35و سازندگانش لازم دونستم اشاره و درخواست کنم تايپيک درخواستی ايجاد بشه تا لاقل اصول اصلى زدن ردياب از شروع تا پايان قرار داده بشه تا هربى شرفى با پول و آبروى ردياب بازی نکنه مثل اين شخص که حتی گرفتن آنتن رو هم بلد نبود ب

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عجب جونورایی پیدا میشن. #:-s

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بله دوستان طرف مقابل رو رها کردم رفت اما اگه اون شخص که به اسم جناب اخوشی معروفه و اين چندتا کامنت من رو ميخونه اشاره کنم که شما ار ک...ن شانس اوردی وگرنه جای همون سينی دفنت ميکردم تا يکی از انگل های جامعه از بين رفته باشه و به انگل بىشرف به ديگر دوستان عزيزم که صاحب رديابن اشاره کنم با مطالعه تايپيک مربوطه که ايجاد خواهد شد و نکته برداری از گفته های دوستان و تلاش پی درپى يک اپراطور واقعی بشيد در اونصورت دعوت به رديابى درقبال دريافت مبلغی رو بپذيريد ولى وجدانن و شرفن ،دينن و قرآنن اينجوری مردم بدبخت رو سرکيسه نکنيد اين پولها خوردن نداره هرکی هم ميخوره سگخوره
منتظرتايپيک جديد هستم تا بنده هم اگه قسمت شد کمک خواهم کرد

پنج شنبه 29 خرداد1393 - 10:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانی جان تبریک میگم انشا الله زودتر حالتون خوب شه
اگر امکان داره نتایج ردیابی رو بگید ممنون میشیم با چه فرکانسی به هدف زدید

جمعه 29 خرداد1393 - 12:05am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به همه دوستان و اساتید بزرگ
یه سوال داشتم
این ردیاب انجمن یا هر ردیاب دیگه وقتی بخوای تونل رو باهاش پیدا کنی آیا فقط فقط در تونلو میزنه یا راه تونلی موجودو نیز از اول تا آخر پیدا میکنه
با تشکر

جمعه 30 خرداد1393 - 9:37am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

ارش جان اتفاق جالبی بود که برات افتاد برای ما هم همینطور.این موضوع خیلی وقته که دامن گیر خیلی از ادمها شده من خودم به شخصه با همچین مواردی مواجه شدم که طرف هنوز اثر انگشتش خوش نشده یه دستگاه دستش گرفته میره بدون هیچ تجربه ای این ور اونور به اسم دستگاه زن سر مردم رو شیره میمالن و واقعا هم برای همچین ادمهایی متاسفم و تعدادشونم زیاده یکی دو تا نسیتن که نمونش این ساموئل یکی از کاربرای خودمون به زیر قیمت ردیاب رو میگیره و با قیمت بالاتر میفروشه تو سایتهای دیگه بازم جای شکر این جور ادمها باقیه اینهایی که ادعای علامه دهر رو میکنن و با ندونم کاریشون هم سازنده دستگاه رو هم ابروی هر چه اپراتور رو میبرن که جای بس تاسف داره .منظور من از این پستم این بود یه کاربری در یه اب و خاکی موفق میشه بزنه به هدف با یه کسی که جاهای مختلف دیگه ای میره دستگاه بزنه شرایطش فرق میکنه نو ع اب و خاک و نحوه قرار گیری جنس در زمین. متراژش خیلی خیلی تاثیر داره و خدا شاهده بارها انتن زدم خیلی جاها بغیر از فرکانسهای خوب و تجربه اپراتور یخورده هم هوش اپراتور رو میطلبه.من تو یه منطقه باستانی که بارهای زیادی خارج شده ازش و هنوزم هست من انتن زدم انتها منو بردن یه 150نتر پایین تر یه هفتاد سانت کندیم خوردیم به اهک زمینش مثل ساروچ سفت بود که من بیخیال اونجا شدم دقیقا از همونجا که نقطه استارت انتن زنیه من بود اکثر فرکانسها جواب ندادن ولی با مد حفره یه اتاقکی رو زدم 7در 5 که به گفته یه کارشناس حدود 50سال قبل که یه اتاقک در اومده بود در همون حول و حوش بصورت اتقاقی ..گفته بود این سر ماله اصل مال یه اتاقک دیگه ای باید باشه که دولت وقت اون زمان همه جارو مهرو موم کرد دقیقا 50 متر پایین تر ازو اون محل نامبرده من با مد حفره اون اتاقکو پیدا کردم بعد یه هفته تو کوه بودن و تو بد ترین شرایط ممکن.اون مکان سر راهم هست این مورد پیدا شده چون تحت نظر میراثه ما هم تابلو شده بودیم تو محل گذاشتیم اب از اسیا بیوفته بعد من این پست رو قبلا هم گذاشته بودم منظور من این بود تو یه همچین منطقه ای تا دلت بخواد ذرات هست که 200 متر به 200 متر شرایط زمین اونجا با هم از لحاظ لایه های خاک با هم فرق داره و هر دستگاه داریرو به اشتباه میندازه.و گر نه شرایط انتن زنی همونهایی هست که بارها گفته شده حالا از یه نظر من باهات موافقم اونم این که قرکانسهای جدیدی کشف شده باشه که دقیق تر از فرکانسهای قبلی باشن.چون این فرکانسها رو اتاقک پیدا شده واگنشی نداشت فقط مگنت وسط اتاقکهارو میگرفت بعقیه داستان این ماجرا رو میزارم تا نتایج حفاریهام به اتمام برسه و در اختیار دوستان میزارم این نتیجه کارمو

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

آخرین بار توسط ramin در جمعه 30 خرداد1393 - 1:13pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 30 خرداد1393 - 1:03pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

faraj نوشته است:
با سلام به همه دوستان و اساتید بزرگ
یه سوال داشتم
این ردیاب انجمن یا هر ردیاب دیگه وقتی بخوای تونل رو باهاش پیدا کنی آیا فقط فقط در تونلو میزنه یا راه تونلی موجودو نیز از اول تا آخر پیدا میکنه
با تشکر

ابتدا قویترین نقطه رو میگیره سپس میتونی ابعاد تونل رو تا انتها بدست بیاری.
----------------------------------------------------------------------

چند روز پیش به اصرار دوستان رفتم منطقه ای که زیاد باهاش آشنا نبودم. اما به منطقه که رسیدم یه مکان رو در نظر گرفتم که به احتمال زیاد اینجا دفینه ای موجود باشه.
اتفاقا شب هم مارو بردن اون مکان که در نظر گرفتم و گفتن اینجا کارتو انجام بده.
منم یه نقطه رو مشخص کردم گفتم که هم طلا هست و هم نقره.
گفتن خودشه پرسیدم چطور؟ گفتن که اینجا نسخه داره و بارش هم یک خمره سکه طلا یک خمره سکه نقره و یک خمره دیگه که متوجه نشدم چی داخلشه و قبلا هم دستگاه زدن ولی توافقی صورت نگرفته برای انجام کار.

حفاری انجام شد و لایه های خاک تقریبا به این صورته که عرض میکنم. بعد از حدودا 70 80 سانت خاک کمی سفت تر شد.
سپس خاک نرم سپس خاک سفت که بزور میشد از اون خاک رو برداشت سپس خاک همراه با سنگریزه سپس خاک الک شده تا رسیدیم به یه محفظه گنبدی مانند که داخل اون محفظه زغال قاطی شده با خاک و رنگ خاک هم تقریبا سیاه شده بود داخل این محفظه به یک تکه استخوان حیوان رسیدیم بهمراه دو تکه استخوان بسیار کوچیکتر.
از اون محفظه هم بطرف پایین حدودا 80 سانت پایین رفتیم تا در عمق 3 متری به خمره ها رسیدیم.
اما
همین که چشمشون به خمره ها رسید از خود بیخود شدن و دعوا شروع شد . جدا از این هم روستاییان با خبر شده بودن و داشتن میومدن طرف ما. هوا هم کم کم داشت روشن میشد.
با هر بدبختی بود تونستم فرار کنم و اونا هم به خیال اینکه من گزارش میدم دنبالم کردن ولی موفق نشدن و بیخیالم شدن و منم برگشتم.

فقط با ردیاب تونستم نقطه دقیق بزنم. نقطه زن هم همرام بود ولی نتونستم ازش استفاده کنم.

جمعه 30 خرداد1393 - 1:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کانی جان داداش به نظر من نباید آدم باکسی که نمیشناسه بره.ارزشش رو نداره حتی یه تار موی آدم کم بشه.
حالا خدا روشکر که به خیر گذشته.آرزوی سلامتی و موفقیت دارم برات.
یه سوال:این خمره ها هیچ حفاظی نداشتن اعم از اتاقک یا حتی یه سنگ بزرگ بالا سرشون واسه محافظت؟
واینکه مکان مورد نظر سطح صاف بوده یا تو کوه و زمین شیبدار؟

جمعه 30 خرداد1393 - 2:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حرف اول و آخر رو تجربه میزنه هر چقدر تجربه زیاد باشه به آن میزان هم موفقیت بیشتره
ردیاب زنی هم ریزه کاریهای زیادی داره که فرق اپراتور مبتدی و حرفه ای در اونه هر چقدر به این
ریزه کاریها وارد باشیم موفق تریم امید وارم همه ما مثل جناب کانی به هدف بزنیم

جمعه 30 خرداد1393 - 2:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 , 417 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 70 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure