انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 5:08pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 , 346 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم sulduz عزیز شما لطف دارین. الطاف شما همیشه شامل حال انجمن بوده.
در خصوص سیمی که استفاده کردین خب نباید چنین کاری میکردین! :D علتش هم اینه که اون چیزی که شما درست کردین با مشخصات لوپ مورد نیاز مدار خیلی فاصله داره. یک دور سیم آلومینیوم که کلا 1 متر باشه ظرفیت و مقاومتش هر دو نزدیک به صفر در میاد! و این باعث میشه به مدار و بخصوص ماسفت Q3 فشار زیادی وارد بشه. امیدوارم به مدت طولانی این کار رو نکرده باشین وگرنه این ماسفت میتونه معیوب شده باشه.
اون عدد سمت راست و پایین ال سی دی هم ولتاژ باطری هست. تغییرات زیاد در عدد نمایش داده شده به معنی بی ثباتی هست که بخصوص در مورد مدار شما به علت اهم و ظرفیت نزدیک به صفر لوپ بوده و باعث میشه در لحظات پالس آمپر بسیار زیادی از باطری کشیده بشه و این مساله بخصوص در صورت ضعیف بودن باطری سبب نوسان زیاد ولتاژ تغذیه مدار میشه.
شما اگر میخواین همینطوری لوپی بسازین یا مدلهای دیگری از لوپ رو هم امتحان کنین حتما باید حداقل از 20 متر سیم روکشدار استفاده کنین.

جمعه 30 خرداد1393 - 2:23pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم چنگیز عزیز. به فلزجو خوش اومدین.
خب اولا سیم مسی 1.5 باید روکشدار باشه. در ثانی برای لوپ 60 این ضخامت سیم زیاد هست و مقاومت لوپ خیلی پایین در میاد که زیاد مطلوب نیست. برای لوپ 60 در همه انواع خودش ضخامت مغزی سیم 1 میل باشه مناسبه.
مطلب دیگه در خصوص لوپ بسکت هست که اگر دقت میکردین چند بار بنده اشاره کردم که نمونه ای از این لوپ رو تست کردم که اتفاقا از نظر شکل ظاهری خیلی قشنگ و منظم هم بود ولی نتیجه کار ضعیف تر از لوپ عنکبوتی شد! با توجه به سخت تر بودن ساخت لوپ بسکت و حتی قالب خاص تری که نیاز داره بنظر من توجیهی برای ساختن لوپ بسکت نیست چون لوپ عنکبوتی هم قوی تره و هم راحت تر درست میشه و هم نقطه زنی دقیق تری داره!
در مورد میزان سنس هم اتفاقا اشاره کردم با لوپ 60 فیبر مسی 15 در 15 رو باید بشه تا 120 سانتی سنس کرد. اینکه بین سیم 1 و 1.5 میل تفاوت برد وجود داره به اعتقاد من اینجور نیست! اگر هم تاثیری داشته باشه اصلا محسوس نیست. پس بخصوص در مورد لوپ های کوچک نباید اهم لوپ رو زیاد پایین در نظر گرفت چون بی ثباتی بوجود میاد و طبیعتا در شرایط بی ثباتی برد کمتر هم میشه.

جمعه 30 خرداد1393 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمید سپاس گذارم که توضیح دادین خدا کنه مدارم ایرادی پیدا نکنه
با این اوصاف من کار اشتباه انجام دادم من همش در تلاشم تا یه راهی پیدا کنم اما نمیتونم همه چی را امتحان کردم اما نمیشه که نمیشه

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

جمعه 30 خرداد1393 - 2:43pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
خب من متوجه نمیشم الان مشکل شما کجاست؟ همین لوپ 1 دوری که درست کردین و کار کرده نشون میده مدار شما نباید مشکلی داشته باشه! حالا کافیه از سیم بیشتر استفاده کنین! مثلا حتی 20 متر سیم برق رو بگیرین بصورت کلاف در بیارین و تست کنین. دیگه از این ساده تر که نمیشه لوپ درست کرد! وقتی دیدین کار میکنه برین سراغ مدلهای بهتر مثل عنکبوتی. فراموش نکنین سیم شما باید حتما روکش داشته باشه. اگر با سیم لاکی مشکل دارین میتونین سیم برق نازک که همه الکتریکی ها هم دارن تهیه کنین و یک رشتش رو برای پیچیدن لوپ استفاده کنین. پیچیدن لوپ خیلی ساده تر از این حرفهاست ؛ نمیدونم شما چرا اینقدر سر لوپ مشکل دارین؟! :D

جمعه 30 خرداد1393 - 3:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنونم از شما. حالا اگر سیم برق نازک که مغزی داخلیش 1 میل باشه از الکتریکی بگیرم فیبر 15در15 رو چقدر میزنه؟

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

شنبه 30 خرداد1393 - 12:00am
مدیر کل
مدیر کل

خواهس میکنم.
خب شما اگر پست قبلی من رو با دقت میخوندین متوجه میشدین که پاسخ همون 120 سانت هست! :D در واقع عرض من همین بود که ضخامت سیم تاثیر محسوسی روی میزان برد نداره مگر اینکه دیگه خیلی سیم نازک باشه. ولی اگر خیلی ضخیم هم باشه منجر به بی ثباتی میشه و به همین لحاظ مجبورین حساسیت رو کمتر بذارین که منجر به افت برد میشه.

شنبه 30 خرداد1393 - 12:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد حمید

مدار چنس من با لوپ به قطر داخلی 19.5 با 16 دور سیم 0.7 سکه ربع رو حدود 20 می زد فیبر مسی 10*20 حدود 60 ظروف مسی رو هم از اول ضعیف سنس می کرد حالا فیبر مسی 10*20 رو سنس می کنه ولی ظروف مسی رو وقتی نزدیکش می کنم نمودار پر میشه ولی خبری از ملودی نیست گزینه حذف آهن هم رو 1 هست سکه ربع هم همینطور
نمی دونم مشکل در قسمت مدار لوپ هست یا برنامه میکرو ولتاژها رو هم تست کردم درست بود یه مدت وقت کار کردن رو مدار رو نداشتم گذاشتم موند حالا یه هو نمی دونم چش شده استاد اگه امکان داره با تجربه ای که تو این مدار دارید منو کمک کنید تا زود به جواب برسم

ممنون شما

شنبه 31 خرداد1393 - 10:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

در ضمن استاد گارد هم بین 26 تا 28 می زارم

شنبه 31 خرداد1393 - 10:49am
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد در ادامه گفته های قبلی عرض کنم که انگار گزینه حذف آهن فعاله و به جای طلا آهن نزدیکسش کردم مقاومت r13 هم سالم 680 هست
دو باره ممنون

شنبه 31 خرداد1393 - 11:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام مهندس حمید آیا برای حذف نویز چنس راهی دیگر وجود داره روی زمین نویز دارم تشکر

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 31 خرداد1393 - 12:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 340 , 341 , 342 , 343 , 344 , 345 , 346 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 536 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure