انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 6 اسفند1403 - 9:44am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 243 , 244 , 245 , 246 , 247 , 248 , 249 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام lrl جان بله درسته این سیستم جنس قدیمی و فضای خالی قدیمی رو بهتر سنس میکنه.ممنون از تست های که انجام دادی

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 29 خرداد1393 - 12:34am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان ممنونم از دوستان كه نظراتشون رو صادقانه ميگن خوب گفتين بد گفتين حلال ،قبول دارم كه زياد طول كشيد اما بدونيد كه بطور تمام وقت نشد روش كار كرد و گرفتاريهايي هم داشتم و خود كار هم سختي هايي داشت و اينم بگم فيلم آموزشي رو نميشه ساده گذاشت تو نت يا جايي آپلود كنم بطور كل در يك دي وي دي جمع آوري شده و به ٩ نفر در مرحله اول ارسال ميكنم و رو هويت دوستان تا حدي كار شده و فعلا اين ٩ نفر رو براشون ارسال ميكنم اين به اين معني نيست كه باقي دوستان خداي ناكرده ،،، نه قول ميدم به همه عزيزان برسه اما قبول كنيم كه به نفع همه هست اين سختگيري در اين تحقيق كه تو انجمن انجام شد به نتايجي باور نكردني رسيدم كه نتيجش رو با خودم به گور ميبرم به اين تعداد از دوستان پيام ميدم و كافيه شهر و اسمي مستعار بدن تا از طريق ترمينال براشون ارسال كنم هزينه نهايي تحقيقات و ساخت و ارتقا، و فيلم آموزشي حرفه اي تا به اكنون دقيقا ٢٤٦٠٠٠٠٠ تومان شده اين كار رو هم به كمك افراد حرفه اي در دو طرف انجام شده البته هزينه اوليه بود و براي ساختش توسط خودتون بين ٣ و ٤ مليون هست نه ٢٤ مليون اينم گفتم نه بخاطر اينكه چشم داشتي از هيچكدومتون داشته باشم نه بلكه گفتم كه قدر لقمه جويده شده و آماده قورت دادن رو بدونيد و تنهاهزينه اي كه از شما ميخوام اينه كه علي لله ي مرد و مردونه بدونه شناخت در اختيار افراد سودجو قرار ندين و تا ميتونيد در اختيار علاقه مندان با مرام مثل خودتون رايگان قرار بدين آققاي مهندس حمييييييد خيلي خيلي ممنونيم اين همه موفقيت رو خداوند شما رو سبب كرده ممنونيم دوستان من فردا انشاالله ايرانم و در اولين فرسط به دوستاني كه در اولويت هستن پيام ميدم و به اميد الله براشون ارسال ميكنم

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

جمعه 30 خرداد1393 - 12:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خدارو شکر که تحقیقاتتون به نتیجه رسید اقا کانی
اگه میشه بیشتر راجع به دستگاه جدیدتون توضیح بدید

جمعه 30 خرداد1393 - 12:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کانی عزیز بابت همه زحمتهایی که کشیدین از شما تشکر میکنم

جمعه 30 خرداد1393 - 1:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کانی جان داداش مواظب باش.اگر ترکیه ای ،اومدنی پیشنهادم اینه که از مرز بازرگان بیا از دو تا مرز دیگه شایعات جالبی به گوش نمیرسه.

جمعه 30 خرداد1393 - 1:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
کانییی جان واقعا افرین داری داداش @};- @};- :ymapplause:

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 30 خرداد1393 - 3:20pm
YIM
مدیر سایت
مدیر سایت

اقای kaniiii عزیز مرام ومعرفت هم جزء صفات الهیه , که جنابعالی اون رو در حد کمال دارین , خوش به سعادتتون , بنده بعنوان یه عضو کوچیک این انجمن از تمام تلاشهای بی منتی که برای دوستانت انجام دادی نهایت سپاس رو دارم , باشد که جبران کنیم , خدا خیرت بده :YMPRAY:

جمعه 30 خرداد1393 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
پیوست:
P01-04-14_22.21.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 30 خرداد1393 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام kaniiiجان این زحمتی که شما رو سیستم کشیدین واقعا نمیشه با هیچ چیزی قیاس کرد من تعریف این سیستم و قابلیت هایی که در نظر گرفتین و سهولت اپراتوری و حمل و نقل و.... در جریانم واقعا کسی که کمی اطلاعات داشته باشه میفهمه چیکار کردین . امیدوارم در تمامی مراحل زندگیتون شاد باشین

gladyator_089

جمعه 30 خرداد1393 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانی جان از زحمات شما ممنونم منم از کار کرد این دستگاه راضی هستم یک جا که باستانی بود من تو 2 متر یک تصویر سنگ که شبیه به قبر بود رو تحویل دادم که بعد از حفاری درست تو 2 متر به قبر خوردند دیگه از داستان های بعدیشون خبری ندارم چی شد
اگر اپراتور حرفه ای باشه این دستگاه کارشو درست انجام میده رانندش باید حرفه ای باشه

جمعه 30 خرداد1393 - 11:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 243 , 244 , 245 , 246 , 247 , 248 , 249 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 92 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure