انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:56pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 , 419 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانی جان خدا به شما رحم کرد که اتفاقی برای شما نیوفتاد ^:)^

مال دنیا ارزش نداره همین که شما سالم هستین خودش ارزش داره

دیگه داریم با این ردیاب فوق حرفه ای به نتایج خوبی میرسیم :ymapplause:

شنبه 30 خرداد1393 - 12:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به دوستان به خصوص دوست خوبمون کانی جان خدا به خیر کنه عاقبت دوستانی که در این کار هستند دوست خوبم کانی امیدوارم دستگاهها رو برا اون خدا نشناسا جا نگذاشته باشید

شنبه 30 خرداد1393 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
کانی جان خدا را شکر کن و یه صدقه هم بابت سلامتی خودت حتما بده, بعد این هم بیشتر مواظب خودت باش, من خودم تو خونه یکی از اقوام هدفی زدم , باور کن از ترس این که بعد بیرون آوردنش تو اقوام درگیری پیش میاد دست بهش نزدم با این که عمق نیم متر بیشتر نیست , همون جایی که قبلا میگفتم میخام تو طویله ردیابی کنم , و از شما راهنمایی خاسته بودم,.ارزش بار در آوردن به اندازه سلامتی و ابروی خودمان نیست.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

شنبه 30 خرداد1393 - 1:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدارو شکر که سالمی کانی جان.

شنبه 30 خرداد1393 - 2:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ببینید این گفته درسته یا نه؟
وقتی درون حجم مثلآ 4*3 داده شده قرار میگیریم
اول آنتنها بصورت قیچی هستن ولی پس از گذشت چند ثانیه باز شده و به سمت مکان دقیق هدف یا خروجی شمالی یونها که درون حجم هست میرن.

شنبه 30 خرداد1393 - 2:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز توجه داشته باشید :بهیچ عنوان با کسانیکه نمیشناسید به هر قیمتی و حتی اگر از مکان و سند اطمنیان صد در صد دارید جائی نرید ... این تجربه ی نزدیک به 2 دهه کار در این امور هست ... چند مورد در گذشته برام پیش اومده که تا یک متری بار رسیدم ولی دیدم جمع گنجایششو نداره ، یا بیخیال شدم یا کلا قضیه رو منتفی اعلام کردم ... با اینکه هر جا میرم مسلح میرم و همراه مسلح و کاملا قابل اعتماد دارم ولی بازم تا طرفمو نشناسم و ازش مطمئن نباشم یک قدم باهاش برنمیدارم ... چند نمونه هم درگیریه منجر به فوت سراغ دارم که طرفین باهم فامیل یا دوست چند ساله بودن پس نمیشه فقط به آشنائیه تنها اکتفا کرد ... منظورمم از اینکه طرفامو میشناسم و میرم اینه که از مناعت طبعشون تا مطمئن نباشم یک قدم باهاشون برنمیدارم ... همیشه طرفتونو امتحان کنید با مسائل کوچک هم میشه ظرفیتشونو سنجید ... بعنوان مثال کسی که باهاش آشنا هستید و میبینید ظاهرا آدم خوبیه ولی نسبت به مسائل مالی ضعف داره یا بقول امروزیها دودره بازی داره یا امثال اینا بدانید موقع دیدن بار از خود بیخود میشه و اون لحظه امکان هر عکس العملی ازش هست... وقتی میخواید با کسی دنبال اینکار برید حتما به این مسائلش توجه کنید و تا مطمئن نشدید جائی نرید ... همونطور که عرض کردم چه بسا دوستان چند ساله و فامیلی که بواسطه ی اینکار دست به قتل هم زدن... فقط خواهشم اینه قبل از رفتن با یک نفر به ریز مسائلش دقت کنید و تا همه رقمه بهش ایمان نداشتید باهاش بیرون نرید ... بارها شده به دوستی ایمان داشتم و او هم با خودش شخصیو آورده که بقول خودش بهش ایمان داشته ولی من با چند جمله و مطرح کردن چند موضوع فهمیدم دوستم در موردش درست قضاوت نکرده و باهاشون بیرون نرفتم یا بدوستم گفتم که در مورد طرفش اشتباه میکنه و یا بهش ثابت کردم ... منظورم اینه چشم بسته به اشخاصی که توسط دوستان معرفی میشن ایمان نیارین ، شاید بدلیله خاصی اونا نتونسته باشن درست تشخیص بدن و تا خودتون طرفو تست نکردین باهاش بیرون نرین ... شرمند تلخ نوشتم ولی چه میشه کرد حقیقت گاهی تلخ میشه ...
انشااله برای هیچکدوم از شما عزیزان تجربه ی تلخ اینچنینی پیش نیاد ...
در پناه حق.

شنبه 31 خرداد1393 - 4:57am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ممنون از همه شما
هدف من از بیان این تجربه هم همین بود که اکثرتون اشاره کردید و البته بنده به خوبی به این مسئله واقف بودم ولی امان از رودروایسی.

شنبه 31 خرداد1393 - 11:30am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان عزیز امیدوارم همتون خوب باشید و پرانرِِژی و شاد به سوی هدفتون بتازید
عزیزان مدتها بود که هم خودم و هم دوستان وجود یک فایل آموزشی درست و یک دستورالعمل برای ردیابی با 35 رو یک ضرورت میدیدیم و اینبود که تصمیم گرفتم تمام مواردی رو که لازمه یک ردیابی اصولی و درست هست رو در یک فایل جمع کنم و بصورت یک راهنمای گام به گام و مرحله به مرحه به توضیح ردیابی درست و اصولی و هدفمند بپردازم.
امیدوارم با این فایل دوستان بتونن بهتر در تایید عملکردشون تصمیم بگیرند و کلا در ردیابیهاشون از یک منبع و مرجع کامل که حاصل زحمات دوستان واساتیدی مثل حمزه و جاوید و کانی و ...و خیلی دیگر از دوستانی که اگر بخوام اسم ببرم مطلب بسیار طولانی میشه و موجب خستگی شما میشم برخوردار باشند.
امیدوارم تونسته باشم گوشه ای از زحمات دوستان رو جبران کنم و فایده ای هرچند کوچک برای انجمن دوست داشتنیمون داشته باشم
L-)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 31 خرداد1393 - 11:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کوهیار عزیز ممنون از زحمتی که کشیدین
فقط دانلود نمیشه یا برای من اینجوریه

شنبه 31 خرداد1393 - 12:07pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
کانی جان خوشحالم که سلامتین و امیدوارم دیگه کسی از دوستان خودش رو درگیر همچین خطراتی نکنه.
کوهیار جان از شما هم ممنونم بابت زحمتی که کشیدین.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 31 خرداد1393 - 12:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 413 , 414 , 415 , 416 , 417 , 418 , 419 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 63 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure