بنيامين1 نوشته است:
bardia نوشته است:
حالا اگر کمی به این موضوع که چرا فرکانسهای بسیار خوبی که داریم در سطح از چند 100 متری هدف رو میزنند ولی در عمق یک متری حتی از فاصله چند متری هم هدف رو ردیابی نمیکنند به منطق این قضیه پی می بریم.
بنظر من خطای ردیابی فقط یک دلیل داره اون هم شکست امواج هنگام تغییر فضا از هوا به خاک و از خاک به هوا(2 بار منحرف میشه)
با درود
با تشکر از جناب بردیا بخاطر خلاقیت و ارائه طرحی نو برای ردیابی
با توجه به نظریه شما مبنی بر شکست امواج و نفوز در حداقل عمق توسط فرکانسها
در مورد موفقیت عده ای از دوستان با همین ردیاب در عمق 4 تا 5 متری چه نظری دارید اگر نظریه شما قطعی بود هیچ کس نباید موفق می شد
اگر یه شماتیکی از طرحتون ارائه می دادین بهتر می شد برای ساخت اقدام کرد یه چیزی هم که برام جای تعجب هست چطور بدون دست روی زمین
انتنهای برنجی طرحتون حرکت می کنه در صورتی که انتنها برای چرخش از انرزی بدن کمک می گیرند
با ارزوی موفقیت
برای آنتنها بله چون سنگینه باید در دست باشه....شما تابحال به این موضوع دقت کردین که چرا قطبنما رو انقدر کوچیک میسازند؟چرا هیچ قطبنمای مثلا با وزن ئ50 کیلو نداریم؟
خوب پر واضحه که نیروی مغناطیسی قطبین زمین خیلی ضعیف و محدود هستش....البته ازنظر تاثیر گذاری (البته فقط یک مثال بود....کلیات یکی هستش ولی جزئیات متفاوت)
این روش در مدل اولیه جواب داده ولی دقیق نبوده و باید مهندسی بشه.
درمورد موفقیت دوستانی مثل جناب کانی و حمزه هم باید خدمتتون عرض کنم این 2 بزرگوار بیشترین زحمات رو برای فرکانسگیری کردم و حتی با جناب کانی هم که تلفنی صحبت کردیم و کلیاتی خدمتشون عرض کردم که البته ایشون 100 خودشون به نتیجه رسیدند و من واقعا از همین جا اعلام شرمندگی کنم که بخاطر مشغله زیاد نتونستم باهاش همکاری کنم.
در پست آخرشون هم ایشون فرمودند که فرکانسی رو پیدا کردند که فقط هدف رو زیر خاک میگیره و این یعنی اینکه ایشون اقدام به فرکانسگیری متناسب با خاک مورد نظر خودشون کردن و موفق شدند.
یعنی بصورت تجربی مشکل رو برای خودشون حل کردند.
حالا شما به سوال من جواب بدید که چرا فقط استاد کانی و حمزه و کرمی موفق شدند و بقیه دوستان همه ده ها حفاری بیمورد داشتند؟
من نظریه رو قطعی میدونم از این جهت که منطق علمی و عملی داره...ولی موفقیت این بزرگواران حاصل تجربیاتشون بوده...چون ردیابها یکی هستش و اپراتوری هم یک اصولی داره که خیلی از دوستان ناکام هم درست رعایت کردند.
فعلا منطق میگه چرا همه دوستان هدف رو در سطح میگیرند ولی در عمق فقط 2 نفر
مهمترین نکته اینه که محیط با محیط فرق داره