انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 6 اسفند1403 - 12:47pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 247 , 248 , 249 , 250 , 251 , 252 , 253 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
بهتره که پیش داوری نکنیم و قضاوت عجولانه نداشته باشیم.
بهرحال اقای کانیی عزیز خیلی زحمت کشیده تا انجمن به اینجا برسه .
و البته ایشون قول دادن که همه کاربرا بی منت از دسترنج ایشون بهرمند بشن.
یاحق

انشالله :x

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 1 تیر1393 - 2:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
سلام دوستان
دیروز رفتم از یه چاه قنات اسکن بگیرم که با تونل به یه چاه دیگه متصل میشد عمق این چاه از 10 متر بیشتر بود قاعدتا تونلش نیز از 10 متر بیشتر میشه
یه اسکن 8 در 12 گرفتم وقتی به اون نقطه که به رنگ قرمز در تصویر سورفر هست میرسیدم اعداد h بالا میرفت که من همونجا هم به دوستام گفتم که یه چیزی اینجا هست و وقتی اطلاعات رو وارد نرم افزار کردم دیدم درست همونجا یی که میگفتم اینجوری تصویر گرفتم و با توجه به اندازه گیری در نرم فزار متوجه شدم عمق این چاله 4.5 متر هست پس با این حساب میشه گفت که نفوذ از 4.5 بیشتر نشده در ضمن بگم که در تصویر سورفر قسمت بالای تصویر یک چاه رو مشخص کردم و چاه بعدی مشخص نبود و تو زمین کشاورزی گم شده بود خاک این زمین هم از لحاظ سختی متوسط بود
حالا دوستان تحلیل تصاویر به عهده شما
ممنون :x

دوست من شما اگه بخای او قنات که تو عمق 10 متر هست رو اسکن بگیری باید یه اسکن 20*8 میگرفتی با 8*12 عمق شما 6 متر میشه پس قاعدتا تصویر اون قنات اینجا نمیوفته
اون بازی کردن اعداد هم مشخصه که چیزی در حدود 250الی 270 تا بوده که این خودش بیانگر اینه که اونجا باید یه حفره باشه حالا چه طبیعی ( که چون اونجا قناته احتمال داره یه حفره طبیعی آهکی باشه ) چه دست ساز که حتی میتونه احتمال بار هم باشه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 1 تیر1393 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

gurgin نوشته است:
دوستان من که قبلا گفتم دلتونو به این خوش نکنید که آقا کانییی مدارو بزار اینجا تا شما با خیال راحت استفاده کنید. من تایپکو کاملا خوندم این کانی جون ما اگه اشتباه نکنم از صفحه 105 یا 106 وارد این تایپک شدند و بعد از چندی با پشتکارشون تونستن بهترین استفاده رو از دستگاه بگیرند و بعد در صفحه تقریبا 160 اومدن بحث فروشو مطرح کردند به قیمت 800 تومان که قبل این هر کسی این حرفو میزد مهندس با ایشون برخورد میکرد و بعد از مدتی دیگه از جزیات کار صحبت نشد که برای بهبود دستگاه باید چیکار انجام بدیم و اندکی بعد کانییی جووون اعلام کردند که من میخوام این دستگاهو از اگزاماینر هم پیشرفته ترش کنم که همین کارو هم کردند ولی اونجا اعلام کردند که خیال همه راحت قول میدم که بدون هیچ چشم داشتی این موفقیتو در اختیار هموطنان عزیز قرار میدم. ولی الان میبینیم که بحث فیلترو کشوندن وسط. دوستان آقا کانیی نتونستند حرف دلشونو بزنند ولی من میگم تا هم خیال ایشون راحت بشه و هم خیال ما. کانییی عزیزم راستو حسینی بگو چقدر باید بپردازیم تا از فیلتر عبور کنیم؟؟؟؟؟؟؟

آقای محترم.اول تاریخ عضویت و فعالیتتون و تعداد پست هاتون رو در نظر بگیرید و بعد راجب سایر اشخاص نظر بدید.
این مدار رو حمید خان زحمتش رو کشیدن و تا اونموقعی که کانی نیومده بود خوابیده بود حتی خود من دست از کار رو این مدار کشیده بودم.حالا شخصی پیدا شده و با تلاش و پشتکارش که من حداقل تو خودم سراغ ندارم کاررو به سرانجام رسونده و همه فوت و فنشم گفته.که این خودش نشان از مرام و معرقت این شخص داره.
الآن اومده پیشرفتش داده اصلا گیریم شده خدای وسیله ها.اولا عیچکی حتی قدیمیها هم به نظر من نباید انتظار داشته باشن که همه چی در اختیارشون قرار بگیره(به کسی جسارت نمیکنم خودم رو عرض میکنم که تو اولین روز تاسیس اینجا بودم)
چه برسه به تازه واردآ.
توروخدا جمع کنین این حرفهارو.زشته..
از همه عذر میخوام ولی بعضی پستها واقعا آدم رو عصبانی میکنه

یکشنبه 1 تیر1393 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام البته من این مدار رو نساختم دلیلش کم حوصلگی هستش نه اینکه قبول نداشته باشم البته باید بسازم فقط من بعضی موقع اینجا سر میزنم کنجکاو شدم ببینید دوستان اگه مثلا تو خونه شماره 2 که من علامت بنفش گذاشتم حفره باشه و تو عمق 5 متر باشه دیگه نشون نمیده چرا چون دوستان گفتن مثلا اگه فاصله دو تا گیرنده و فرستنده 2 متر باشه تا یک متر سنس میکنه مثلا اگه تو خونه اولی بود تا نیم متر بیشتر سنس نمی کرد مثلا تو خونه 4 دو متر درسته؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 1 تیر1393 - 5:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چون فاصله دو تا گیرنده و فرستنده هر چقدر از هم فاصله داشسته باشه عمق زنی زیاد داره پس همیشه باید طوری پراب بزنیم که جایی شک داریم همیشه وسط کار ما بیوفته

یکشنبه 1 تیر1393 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عزيزان خودتونو درگير حاشيه نكنيد به فكر مسائل علمي و اپراتوري مدار باشيد قبلا فك كنم همه چي رو در مورد مدار اوليه و اپراتوريش تا حد توان توضيح دادم و ديگر اساتيد هم بهتر از من در حد فراتر از توانشون همكاري داشتن بنده هرچي باشم بي تجربه نيستم و خوب ميدونم كه كساني كه بحث هاي حاشيه اي راه ميندازن يا دنبال هدف خاصي هستند كه صد در صد به نفع پيشرفت اين انجمن و همه انجمن هاي مجازي و حقيقي نيستند و متاسفانه ريشه اين افراد و معاششون از بزرگان و مسولان كشور عزيزمون هستند كه دو هدف بيشتر ندارن از روز تاسيس تا به امروز اين بوده و ديگه كاريشم نميشه كرد چون ذات طراحيشون به غير اين نبوده و نيست البته حضور اين افراد در اينجا هم بي ربط نيست و به مقلوله الكترونيك خيلي در ارتباطن مثل ديود ميمونن اما كارش با ديود خودمون شبيه ولي جرياناتش يه كم فرق ميكنه اين عزيزان كارشون اينه كه مثل ديود بشدت در مقابل جريان مثبت و پيشرفت مقاومت ميكنن و در مقابل جريان منفي و پسرفت براحتي از خودشون عبور ميدن يا هم اينكه افرادي عجول هستند كه قبل از پختن حرف در دهانشون اونو جاري ميكنن ولي از هر گروهي كه حضور دارن تشكر ميكنم و ممنونيم ما دنبال راهي براي خلاصي فقر هستيم نه سياسي هستيم و نه هيچ چيز ديگه ديگه زمونه جوريه كه افكاري جز اقتصاد تو سرمون نيست چون مال اين حرفا نيستيم نميشه از يه باطري قلمي انتظار ٢٢٠ ولت رو داشت كه ، اميدوارم همگي اعضاي محترم موفق باشين و كساني كه كمكي از دستشون برمياد كمك كنن و كساني هم كه نميتونن كمك كنن كمك بگيرن همين

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

یکشنبه 1 تیر1393 - 5:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

salam kani jan,
residan bekheir
kani jan ye nigah be in scan man bendaz,dastet dard nakone,prob zanim nim metriye,fek mikoni maximom omghe nufuzesh 2.5 ina mishe?
.probzanim ham kheili kheili daghigh bude.4metro behich vajh nemigire,
va inke ozr mikham babate type finglish

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 1 تیر1393 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
سلام البته من این مدار رو نساختم دلیلش کم حوصلگی هستش نه اینکه قبول نداشته باشم البته باید بسازم فقط من بعضی موقع اینجا سر میزنم کنجکاو شدم ببینید دوستان اگه مثلا تو خونه شماره 2 که من علامت بنفش گذاشتم حفره باشه و تو عمق 5 متر باشه دیگه نشون نمیده چرا چون دوستان گفتن مثلا اگه فاصله دو تا گیرنده و فرستنده 2 متر باشه تا یک متر سنس میکنه مثلا اگه تو خونه اولی بود تا نیم متر بیشتر سنس نمی کرد مثلا تو خونه 4 دو متر درسته؟

جناب کانی نظر شما چیه؟ (-|

یکشنبه 1 تیر1393 - 11:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
asadof نوشته است:

جناب کانی نظر شما چیه؟ (-|

اسدی جان بله.تقریبا همونجوریه که میفرمایید.البته من تو تستهایی که کردم اینطوری بوده فقط باید بیشتر تمرین بشه تا همه چی دستگیر مون لشه

یکشنبه 1 تیر1393 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:

اسد جان شما تا یه جایی مطلب رو گرفتی ولی از اون به بعد رو یا متوجه نشیدین یا با موارد دیگه قاطی کردی البته من این موضوع رو قبلا برا همه توضیح دادم ولی مثل اینکه دوستان در خوندن مطالب زیاد دقت نمیکنن ولی با این وجود یه باره دیگه براتون توضیح میدم

ببینید دوستان وقتی ما تو ردیف دوم یه حفره رو داریم وعمق اون توی 5 متره باید تو ستون 5 فاصله پراپها 10 متر باشه تا اون حفره رصد بشه
باور شما براینه که چون اون حفره توی 5 متره وما میخایم اون رو رصد کنیم پس این امر ممکن نیست چون شما براین باورید که دستگاه در هر ردیف زیر همان ردیف رو کاوش میکنه مثلا در ردیف 6 فقط زیر ردیف 6 کاوش میشه یا در ردیف 5 فقط زیر ردیف 5 کاوش میشه ولی باید این رو به عرض تون برسونم که این طرز فکر کاملا اشتباه هستش

دوستان به این مطلب دقت کنید
وقتی ما تو ردیف دوم هستیم تا عمق 1 متر از رویف اول تا دوم رصد میشه
وقتی ما تو ردیف سوم هستیم تا عمق 1.5 متر از رویف اول تا سوم رصد میشه
وقتی ما تو ردیف چهارم هستیم تا عمق 2 متر از رویف اول تا چهارم رصد میشه
وقتی ما تو ردیف پنجم هستیم تا عمق 2.5 متر از رویف اول تا پنجم رصد میشه
والی آخر که ما به ردیف دهم میرسیم و اون حفره توی 5 متر رصد میشه چون از ردیف اول تا دهم دستگاه رصد کرده
فکر کنم تا اینجا همه چی رو متوجه شده باشین الان هم میخام اینو به دانسته هاتون اضافه کنین که

وقتی میگیم عمق کاوش این دستگاه 3 الی 4 متره یعنی چی ؟

منظور اینه که این این رصد کردن مثلا توی ردیف دهم به صورت خطی نیست که از ردیف اول تا دهم فقط یه خط باریک رصد بشه منظور اینه که شما یه حلال رو باید در نظر بگیرید که نوک اول این حلال توی ردیف اول قرار داره و نوک دومش توی ردیف دهم
وسط این حلال حدود 3الی 4 متره
پس اگه ما مثلا توی ریف 5 یه حفره به ارتفاع یک متر داشته باشیم این حفره از ردیف 10 تا ردیف 16 قابل رسد خواهد بود چون توی اون حلال قرار گرفته ولی اگه ما 20 ردیف پراپ بزنیم اون دیگه قابل رصد نیست چون دیگه خارج از اون حلال قرار گرفته
به خاطر همینه که میگم

اگر میخاهید با این سیستم به نتیجه برسید باید حتما یه ردیاب خوب برای عمق گیری هدف داشته باشید

امیدوارم سرتونو با این مطالب به درد نیاورده باشم
موفق باشید :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

دوشنبه 2 تیر1393 - 7:04am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 247 , 248 , 249 , 250 , 251 , 252 , 253 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: طلا و 98 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure