hamed نوشته است:
titan نوشته است:
رفیق من ترکیه - عراق - نروژ و ایتالیا بودم شما مطمئنی مردم اونجا افسرده نیستن یا خانواده های امریکایی به فکر تربیت بچه هاشون هستند صدای دهل از دور خوش است من بین همون مردم با فرهنگی بودم که شما ازشون دم میزنید و با گوشهای خودم میشنیدم که به خالق خود ناسزا میگفتند.کدوم فرهنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
مردحسابی هرکسی باذره ای عقل نمیتونه بگه هیچ جای دنیامشکلی نداره شما آمارهاروببین!هموناکه رسمین آمارطلاق آماراعتیادآمار ضرب وشتم تاحالادادسرا رفتی؟دادگستری چی؟میدونی روزی چندتا نزاع خیابانی داریم؟ی چیزی میگم بشین سرجات.
خییییییییییییییییییلی بده جوان30ساله ای تو زندگیش هنوزباکررررررررررررررررره باشه این یک فاجعست خیلی از جوونای ما العان نمیتونن ازدواج کنن بخاطربی پولی راستی توی آمارخودارضایی هم بدنیست بدونی74درصدجوونای مابه خودارضایی اعتیاد دارن.
طرف 2روزعقدمیکنه جدامیشه
تجاوزززززززززززززز به عنف 90 درصدش بخاطره ترس از آبرو علنی نمیشه میدونی چقدرآمارتجاوز زیادشده؟نشستی داری با تسبیت صلوات میفرستی ازخیلی چیزاخبرنداری پس مطمئن باش خاک برسرماست.............راستی خیلی چیزاهستا پابه پای یک روانشناس دوست ننشستی ببینی چی میگه تاچشات ازحدقه بزنه بیرون.
سلام به همگی بزرگواران عزیز
این انجمن همان طورکه از اسمش پیداست هدفش هم مشخص هست این روزا هر کجا میریم بین بزرگواران اختلاف هست بهتر نیست این بحث های هاشیه ای رو کنار بزاریم
اینکه ایران چه اوضاعی داره حالا چه فرهنگی چه اجتماعی سیاسی و...من و شما با بیان کردنش در اینجا هیچ سودی که نمیبریم هیچ تازه بدتر اسیب هم میبینیم اگر قراره و مردم دوست دارن جامعه ای سالم داشته باشندباید همگی دوباره باهم اتحاد داشته باشند تا بتونند از حقشون دفاع کنندالان مردم ایران از8ساله تا80ساله همگی این مساعل رو خیلی بهتر بلدن وازاین مشکلات باخبر هستند ولی هیچ کس جرات نمیکنه چیزی بگه یا پا پیش بزاره
به جای اینکه به هم فکری و اتحاد فکرکنیم الان داریم همون یک مقدار دوستی وصمیمیتی هم که بینمون هست ازبین میبریم
حامد جان من نمیدونم شما با کدوم مدرک این حرف هارو ثابت میکنید
عزیز دل میدونی چرا جامعه ماداره خراب میشه به این دلیل که کسی نمیخواد قبول کنه ما مسلمان هستیم دینمون با دین بقیه کشورها فرق میکنه
شمایی که از باکره بودن هرف میزنید عمو جان الان خارج از کشور 9ساله هاشون برو ببین اونا دینشون با ما فرق میکنه اعتقاداتشون باما فرق میکنه همون خدایی که به شما گفت باید حجابتون کامل باشه چند نفر الان توی ایران به عنوان مسلمون رعایت میکنند چند نفر خودشون رو برای دیگران زیبا میکنند
جوونای ما این طوریا هم که شما میگی نیستن اگر براشون شفاف سازی بشه اگر اینو درک کنند که مسلمان هستندو با دیگران فرق دارنداین اتفاق ها نمیوفته
جوونه ماکه میره خود ارضایی میکنه به این موردکه خداوند گفته خودارضایی از بالاترین گناهان هست مثل این میمونه که ادم با ناموس خودش در کعبه نزدیکی داشته باشه هم توجه میکنه
همهگی مردم ایران داره اروم اروم یادشون میره که کی بودن برای چی انقلاب کردن برای چی شاه رو انداختن بیرون مردمانی که وقتی شاه گفت باچادر نباشید اینقدر عصبانی شدن الان برو نگاهشون کن ببین اگر کسی چادر سرش کنه دارن مسخرش میکنن
کسیکه میره دنبال تجاوز و... مسلمان نیست مسلمان نما هست این موارد به هیچ وجه اینجا نباید بیان بشن چون اصلا به موضوع و هدف این انجمن ربطی نداره ولی با این وجودتا همگی مردم نخوان هیچ دردی دوا نمیشه ما توی ایران بهترین مردم و شجاع ترین مردم رو داشتیم الان به خدا ادم نگاه میکنه با این همه مشکل کسی چیزی نمیگه گریش میگیره ایران درست نمیشه مگر با همفکری که توی این اوضاع باید بشینیم منتظر ظهور امام زمان(عج)
راستی مگه روانشناسا چی میگن؟