انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:02pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 416 , 417 , 418 , 419 , 420 , 421 , 422 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من دیروز جایی رو با فرکانس 219.9 رهگیری کردم با 4 کیلو
یک جایی که طرف میگفت سند داره و قبرستون بود خلاصه بعد از رهگیری هدف
وزن گیری کردم شد 316 کیلو چون میدونستم که فرکانس 219.9 طلا رو نمیگره خلاصه با لوپ 1 در 1 اومدم روش بدون بوق بود گفتم شاید یک چیزه کوچیک باشه لوپ رو 50 سانت کردم بله دیدم یک بوق خفیفی دارم بعد از 40 سانت کندن یک فشنگ سالم در اومد به طرف گفتم این بود جای سند دارت خلاصه
فرکانس 219.9 زیر خاک طلا رو نمیگره

دوشنبه 2 تیر1393 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من نتونستم فایلهای کوهیار رو دان کنم
میگه فوربیدن هست

دوشنبه 2 تیر1393 - 9:36pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
راستش سوای موضوع فرکسها و تشابه اونها با هم و ذرات و ... مسائل دیگه ای هم توی ردیابی موثره که میتونه موجب موفقیت یا عدم توفیق اپراتور بشه.
مثلا بارها اتفاق افتاده و خیلی از کاربرا هم اعلام کردن که مثلا اگه منطقه ای در جاهای مختلفش در عمقهای متفاوت بار داشته باشه و چندین جای مختلفش با عمقهای مختلف هم حفاری شده باشه

در اینصورت نحوه عملکرد اپراتور باید به چه نحو باشه؟
لطفا اساتید در این مورد راهنمایی کامل کنن.
مثلا عکس زیر منطقه ای با مساحت حدود 2500 متر که در میان باغات قرار داره و چندین جای حفاری شده هم موجوده و بصورت تپه ای باستانی به ارتفاع 1 متره.
یاحق
@};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 3 تیر1393 - 7:23am
استاد
استاد
آواتار کاربر

بيناي عزيز در اين موارد اوپراتور بايد رديابش رو روشن كنه و بعد از 20 دقيقه روشن بودن ردياب انتن بزنه.وقتي حرف از فلزات و ذرات و خطا ها وجود داره ردياب بعد از مدتي كار كردن محيط رو بار دار مي كنه و فقط فلز هستش كه باردار شدن پايدار و قدرتمندي رو داره.بعنوان مثال اگه جاي ما عوامل خطا و فلز رو داشته باشيم ردياب به واسطه بار دار شدن بهتر فلز در زير خاك بطرف فلز ميره و چون خطا ها ضعيف تر بار دار ميشن اونا رو رد ميده.علت اينكه دوستان ميگن ردياب عمق كم رو سنس مي كنه هم همينه كه ردياب رو سريع روشن مي كنن و از رو محل رد ميشن.بايد اجازه داد ردياب بر اساس محيط كاري فركانس خودش رو ارسال كنه بعد انتن زد.مورد شما هم بر اساس وسعت بايد ردياب بالاي 20 دقيقه روشن باشه بعد به مدت 3 دقيقه خاموش كنيد تا بار دار شدن ها ضعيف از بين بره و فقط بار دار بودن فلزات و عوامل قوي تر باقي بمونه و شما اگه ردياب رو بعد سه دقيقه بزنيد مي بينيد كه ديگه حركات اضافي انتن رو نخواهيد داشت.موفق باشيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 3 تیر1393 - 2:03pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

در كل دوستان مي تونن در جاهاي كه ردياب چرخش هاي زيادي رو داره و يا نقطه هدف هي عوض ميشه از روش بالا كه يه روش تست شده هستش استفاده كنن.روشن بودن ردياب به مدت زياد(20دقيقه) و خاموشي اون به مدت 3الي 5 دقيقه براي از بين رفتن خطاها استفاده كرد.من از اين روش در زمين هاي زراعي و باغ ها كه انتن زدن فوق العاده سخت هستش استفاده مي كنم و عالي هم جواب ميده.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 3 تیر1393 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمزه عزیز سلام خسته نباشین
ببخشین سوالی دارم اونم اینه که آیا جاهایی که وزنهای در حد و5 تن میدن ارزش کار دارن؟ در یک مکان 5 تن وزن گرفتم مگنتش 79 شد و عمق مگنت متر عمق جنس 2/5 عمق مگنت 2 حجم مگنت 3در 4 حجم جنس 1/5 در 2 و حفره 2در 2 البته متراژها تقریبین w حفره هم 5 بود فکر کنم ممنون میشم راهنمایی کنید فقط این مکان از قبل به خاطر وجود سنگهای بزرگ در خاک مشکوک بودم مکان یک باغ سیب هست سپاس بی کران

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

سه شنبه 3 تیر1393 - 2:41pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

sulduz نوشته است:
استاد حمزه عزیز سلام خسته نباشین
ببخشین سوالی دارم اونم اینه که آیا جاهایی که وزنهای در حد و5 تن میدن ارزش کار دارن؟ در یک مکان 5 تن وزن گرفتم مگنتش 79 شد و عمق مگنت متر عمق جنس 2/5 عمق مگنت 2 حجم مگنت 3در 4 حجم جنس 1/5 در 2 و حفره 2در 2 البته متراژها تقریبین w حفره هم 5 بود فکر کنم ممنون میشم راهنمایی کنید فقط این مکان از قبل به خاطر وجود سنگهای بزرگ در خاک مشکوک بودم مکان یک باغ سیب هست سپاس بی کران

سولدوز عزيز مورد خطا هستش.فقط خطا ها وزن هاي نجومي ميدن.البته مگنت هم بر اساس وزني كه بدست اورديد اين رو نشون ميده.در مورد حجم هم اگه مورد بر اساس وزن در تماس با خاك بود بايد حجم مگنت خيلي بيشتر از اينا مي بود و اگه بار هم پلمپ بود نبايد وزن نجومي ميداد.مورد بعدي هم كه وجود خطا رو نشون ميده مقدار كم حفره هستش.
پس بر اين اساس و با توجه به دلايل زير مورد شما صد در صد خطا هستش
1-وزن تني بالا
2-بر اساس وزن بار چه در تماس با خاك باشد و چه پلمپ حجم شما درست نيست.يا بايد دقيقا برابر بودن و يا حجم خيلي بيشتر مي بود(بيشتر از 4در 4متر)
3-حفره شما اصلا وجود نداره و اين حفره نشون ميده خاك بدون تغيير هستش پس چيزي جز يك عامل خطاي طبيعي نيست.

سه شنبه 3 تیر1393 - 3:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اساتد متشکرم از راهنماییتون من بازم خواهم رفت همونجا ببینم ایا اون مقیاس ها تغییر میکنن یا بازم همونا هستن مطمعنن نظر شما برای من ثابت شده هست فقط میخوام تشخیص خطا دستم بیاد باسپاس

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

سه شنبه 3 تیر1393 - 3:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستی استاد حمزه ببخشین بااین که در خطا بودن شکی نیست ولی w حفره شده بود 59 که به خاطر خرابی کیبردم 9 نیوفتاده بود و فقط 5 نوشته شده که دقت نکردم شرمنده

سه شنبه 3 تیر1393 - 3:23pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

sulduz نوشته است:
راستی استاد حمزه ببخشین بااین که در خطا بودن شکی نیست ولی w حفره شده بود 59 که به خاطر خرابی کیبردم 9 نیوفتاده بود و فقط 5 نوشته شده که دقت نکردم شرمنده

اشكالي نداره سولدوز عزيز.دلايل خطا بودن بيشتر از درست بودن هستن.حتي وجود يك عامل خطا در مقابل 10 عامل درست بودن هم نشان دهنده وجود خطا هستش.

سه شنبه 3 تیر1393 - 3:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 416 , 417 , 418 , 419 , 420 , 421 , 422 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 75 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure