انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 6 اسفند1403 - 3:31pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 249 , 250 , 251 , 252 , 253 , 254 , 255 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اوپراتور عزیز ممنون از راهنمایت. کیهان جم جان به عنوان برادر کوچیکتر میخوام یه نصیحت که نه راهنمایت کنم. داداش هیچ وقت پی حرف کسی نرو که آقا اینجا بار داره بریم دستگاه بزنیم. سعی کن خودت برا خودت جا پیدا کنی. من هم یه دورانی هرکی هر جا به من میگفت میرفتم تا اینکه دستگاهو خودمو هردو رو بوق. ولی آخرشم هیچکدوم از اونا نیومدن به داد من برسند. الان خدارو شکر دوسال خودم با پای خودم میگردم برا پیدا کردن جا و مکان. خدا شاهده یه جاهای پیدا کردم وسط جنگل که چی بگم یعنی آدم دلش نمیاد یه لحظه از اونجا بیاد بیرون پر غار و آثار. خوراک همین دستگاه اصلا. تو روز روشن کار میکنیم آواز میخونیم یه نفرم پیدا نمیشه جز پلنگ و جک و جونور :D داداش بی ادبی نباشه فقط خواستم بگم واسه دیگران کار کردن چیزی جز دردسر نیست.

سه شنبه 3 تیر1393 - 9:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کرمانشاه
سلام عزیزانی که موفق به انتقال به کامپیوتر شدم زحمت بکشن در هنگام خبر دادن پیام موفقیتشون به ویندوز و نسخه یا همون ورژن نیز اشاره کنن.من فکر میکنم شاید دلیل موفق نشدن من و بعضی دوستان شاید این باشه.مثلا ایکس پی سرویس پک 1 یا 2 یا 3 و الی آخر.ممنون.من خودم ایکس پی سرویس پک 2 دارم که نتونستم و باید عوض کنم ببینم چی میشه.اگرم تجربه ای از دیگر نسخه ها دارید لطفا بگید.ممنون

سه شنبه 3 تیر1393 - 10:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

منم xp service pack 2
ولی تونستم انتقال بدم,البته نه از طریق برنامه اصلی,
مستقیم از دستگاه به اسنوفلر

سه شنبه 3 تیر1393 - 10:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
دوست عزیز مشکل شما چیز دیگست به ویندوز کاری نداره فرقی نمیکنه سرویس پک چند باشه تو همش جواب میده

شنیدن کی بود مانند دیدن

سه شنبه 3 تیر1393 - 3:21pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حق باشماست.من ویندوز ایکس پی پک 1 و ویندوز 2000 رو نصب و امتحان کردم بازم همون مشکل مشابه رو داشتم.الان دوباره سرویس پک 2 رو نصب کردم.نمیدونم دیگه چکار کنم .بدجور کلافه ام کرده.همش میگه ارتباط از pic برقرار نیست و دوباره سعی کن.. :((
ممنون.بخدا 2 بار تا صفحه 180 خوندم.یبارش اوایل که آخرن صفحه بود و و جدیدا تا صفحه 200.دیگه همه رو رعایت کردم و بازم نشد. @};-

سه شنبه 3 تیر1393 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
من از مبدل یو اس پی استفاده میکنم و بعضی وقتها همین خطا رو میده که من مبدل رو در میارم و دوباره وصل میکنم و مشکل حل میشه برای من

شنیدن کی بود مانند دیدن

سه شنبه 3 تیر1393 - 10:08pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali652 نوشته است:
حق باشماست.من ویندوز ایکس پی پک 1 و ویندوز 2000 رو نصب و امتحان کردم بازم همون مشکل مشابه رو داشتم.الان دوباره سرویس پک 2 رو نصب کردم.نمیدونم دیگه چکار کنم .بدجور کلافه ام کرده.همش میگه ارتباط از pic برقرار نیست و دوباره سعی کن.. :((
ممنون.بخدا 2 بار تا صفحه 180 خوندم.یبارش اوایل که آخرن صفحه بود و و جدیدا تا صفحه 200.دیگه همه رو رعایت کردم و بازم نشد. @};-

دوست عزیز مشکل شما 2علت میتونه داشته باشه.اینارو چک کنید صددرصد درست میشه:
1.ببینید مبدل پورت سریال رو رو comچند میشناسه کامپیوتر.اگر بر فرضرو com2بود شما هم تو اسنافر رو کام 2 تنظیم کنید.
2.دستگاه رو رو حالتnormal بگزارید.در انتقال به اسنفرحالتocxکاربرد نداره.
یکیم اینکه در برنامه اسنفر در پنجره ای که واسهimport باز میشه نوع دستگاه رو کهepe resistivity..هست رو انتخاب کنید.
اگر با این کارا درسن نشه یقینا اتصالات 9پین اشکال داره.چک کنید
موفق باشید

سه شنبه 3 تیر1393 - 10:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام,بچه ها یه راه وقت گیر برای عمق گیری به ذهنم رسیده,مثلا. ما یه جای3در 12 رو اسکن میکنیم و جسم مورد نظر تو تصویر اسکن میوفته,یه دفعه دیگه اسکن میگیریم و این دفعه یکی از مربع های اون 12تا کم میکنیم که میشه 11تا که شاید بازم جسم مورد نظر تو تصویر بیوفته
اونقدر اسکن میگیریم تا اینکه تو یه اسکن جسم مورد نظر در تصویر اسکن نیوفته,اینطوری میفهمیم جسم مورد نظر تو اسکن قبلی بوده, مثلا وقتی 9مربع اسکن کردیم و جسم توش نبود می فهمیم جسم تو اسکن قبلیه,یعنی تو اسکن 10مربعی و می فهمیم عمق نسبیش 5متره

به نظرتون این روش جواب میده؟؟؟

سه شنبه 3 تیر1393 - 10:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

البته تو این روشی که گفتم حتما باید سعی کنیم نقطه جسم مورد نظر وسط بیوفته

سه شنبه 3 تیر1393 - 10:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

lrl نوشته است:
ali652 نوشته است:

دوست عزیز مشکل شما 2علت میتونه داشته باشه.اینارو چک کنید صددرصد درست میشه:
1.ببینید مبدل پورت سریال رو رو comچند میشناسه کامپیوتر.اگر بر فرضرو com2بود شما هم تو اسنافر رو کام 2 تنظیم کنید.
2.دستگاه رو رو حالتnormal بگزارید.در انتقال به اسنفرحالتocxکاربرد نداره.
یکیم اینکه در برنامه اسنفر در پنجره ای که واسهimport باز میشه نوع دستگاه رو کهepe resistivity..هست رو انتخاب کنید.
اگر با این کارا درسن نشه یقینا اتصالات 9پین اشکال داره.چک کنید
موفق باشید

گلم ممنون از راهنماییتون، فردا همه رو چک میکنم.اما من هنوز با نرم افزار اسنفر امتحان نکردم .در واقع نرم افزار خودش رو عرض کردم و دومی که آقا محمد زحمت کشیده بودن.فردا با اسنافر امتحان میکنم.شما با نرم افزار خودش مشکل نداشتید .چون مبدل هم تهیه کردم و نشد که نشد.ممنون @};-

سه شنبه 3 تیر1393 - 10:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 249 , 250 , 251 , 252 , 253 , 254 , 255 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure