انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:14pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 346 , 347 , 348 , 349 , 350 , 351 , 352 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
بیناجانکارخاصی نکردم مدارم شیلده لوپم محکمه اسکلتم محکمه تنها رمز موفقیت درچنس اپراتوری صحیحه اونم بدون نویز باورم نمیشد توشهرنویزه بسیار داشتم اما توبیابون اصلا!حتی فکرمیکردم لوپه تخت نسبت به معمولی نویز پذیرتره امااشتباه میکردم هرچند توشهربیشتربود.
رمز موفقیت چنس:لوپ استانداردواپراتوری صحیح
دیگه پرونده کارایی چنس برای من بسته شد :)

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 4 تیر1393 - 1:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamed نوشته است:
مشکل از مدارت نیست وقتی سنس داری ازلوپته لوپی هم که ساختی قالبش انگارکارتن پلاسته آره؟از چوب استفاده کن تونستی باکابل افشان بپیچ قطرسیمی که رو لوپ عنکبوتی زدی چنده بنظرم قطرش کمه.

آقا حامد قالب لوپ از فیبر ( همون که شبیه تخته 3 لای هستش) ولی من لوپ 1*1 هم ساختم عکسش رو هم میزارم ولی با لوپ 1*1 هم سنسم برای سینی به قطر 60 حدود 150 هستش نمیدونم مشکل از کجاست :-s
پیوست:
IMG_20140625_161353.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد

زرتشت

چهارشنبه 4 تیر1393 - 3:18pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
سلطان جان وقتی شما با افزایش قطر و تغییر لوپ افزایش برد هرچند ناچیز داشتی این رو نشون میده که سیستمت درست کار میکنه و باید جویای علت مشکلت در جای دیگه ای باشی.
اینرو براساس تجربه و تست های بسیار با چنس میگم و امیدوار بدردت بخوره
اولین مورد اینه که شما لوپت رو بسیار تمیز و درست و دقیق بسازی دقت کن که لوپ معمولی 1در1 شما اصلا برای چنس مناسب نیست و وقتی میگم تمیز یعنی باید دقت کنی لوپی که به روش مسطح درست میکنی خطوطش راست و تا حد ممکن محکم باشه و فواصل بین خطوط هم قابل مشاهده باشه
بعد از اینکه از سلامت لوپت اطمینان حاصل کردی باید از کابل مورد استفادت هم اطمینان حاصل کنی و از کابل مناسب برای اتصال به لوپت استفاده کنی
بعد از اون باید از محیط تست اطمینان حاصل کنی یعنی مطمئن باشی که جسم یا اجسام فلزی در محدوده سنس لوپ نباشه که بعد از بالانس روی بردش تاثیر بزاره و باعث کاهش برد بشه پس بهتره برد در فضای باز و تا حد ممکن هم بهتره لوپ روی میز یا 4پایه و دارای ارتفاع از سطح زمین باشه
بعد از تمام این موارد باید دقت کنی که حساسیت و گارد و آیرون ماسک رو درست تنظیم کنی و بهترین عدد گارد مربوط به لوپت رو انتخاب کنی و حساسیت رو هم خیلی بالا نزاری و در محدوده 2 باشه خوبه و گارد رو 2 یا سه عدد بالاتر از پایینترین عدد گاردی که بهت جواب میده تنظیم کن و اینجوری شرایط برای تست بهتر هست و بعد از اطمینان از عملکرد سیستمت ایشالا میتونی تستهای بیشتری انجام بدی و اینجوری تجربیات بیشتری از نحوه کار با سیستمت بدست بیاری
موفق باشی L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 4 تیر1393 - 3:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز شما این لوپ 1 در 1 رو بد درست کردی میتونستی با یک لوله 4 متری آب خیلی شیک و جمع و جور درش میاوردی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

koohyar نوشته است:
درود
سلطان جان وقتی شما با افزایش قطر و تغییر لوپ افزایش برد هرچند ناچیز داشتی این رو نشون میده که سیستمت درست کار میکنه و باید جویای علت مشکلت در جای دیگه ای باشی.
اینرو براساس تجربه و تست های بسیار با چنس میگم و امیدوار بدردت بخوره
اولین مورد اینه که شما لوپت رو بسیار تمیز و درست و دقیق بسازی دقت کن که لوپ معمولی 1در1 شما اصلا برای چنس مناسب نیست و وقتی میگم تمیز یعنی باید دقت کنی لوپی که به روش مسطح درست میکنی خطوطش راست و تا حد ممکن محکم باشه و فواصل بین خطوط هم قابل مشاهده باشه
بعد از اینکه از سلامت لوپت اطمینان حاصل کردی باید از کابل مورد استفادت هم اطمینان حاصل کنی و از کابل مناسب برای اتصال به لوپت استفاده کنی
بعد از اون باید از محیط تست اطمینان حاصل کنی یعنی مطمئن باشی که جسم یا اجسام فلزی در محدوده سنس لوپ نباشه که بعد از بالانس روی بردش تاثیر بزاره و باعث کاهش برد بشه پس بهتره برد در فضای باز و تا حد ممکن هم بهتره لوپ روی میز یا 4پایه و دارای ارتفاع از سطح زمین باشه
بعد از تمام این موارد باید دقت کنی که حساسیت و گارد و آیرون ماسک رو درست تنظیم کنی و بهترین عدد گارد مربوط به لوپت رو انتخاب کنی و حساسیت رو هم خیلی بالا نزاری و در محدوده 2 باشه خوبه و گارد رو 2 یا سه عدد بالاتر از پایینترین عدد گاردی که بهت جواب میده تنظیم کن و اینجوری شرایط برای تست بهتر هست و بعد از اطمینان از عملکرد سیستمت ایشالا میتونی تستهای بیشتری انجام بدی و اینجوری تجربیات بیشتری از نحوه کار با سیستمت بدست بیاری
موفق باشی L-)

koohyar عزیز ممنون از تجربیاتتون , من تمامی مراحل رو امتحان کردم ولی جواب مثبت نگرفتم
استاد حمید و دیگر دوستان یک سوال برام پیش اومده من مقادیر همه خازن ها رو چک کردم و جا انداختم ولی مولتی متر من برای خازنهای بالای 200 میکروفاراد جوابگو نیست و نتونستم اونهارو تست کنم آیا امکانش هست یکی از اون خازنها خراب باشه که هم دستگاه کار کنه ولی افت برد اتفاق بیافته ؟ L-)

زرتشت

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:51pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد جان شما دیگه بعد از 5 بار ساخت چنس استاد چنس شدی! بهرحال خوشحالم که از نتیجه نهایی راضی هستین و به شما تبریک میگم. البته فکر میکنم در مورد شیلد لوپ هنوز کاری نکردین! بهرحال درسته در محیط بیابانی که با شهر فاصله داره دیگه نویز های مختلف هم کمتر هستن و نتیجه دهی خیلی بهتر هم میشه. دیگه جا داره شما از کاوشهای بیابونی هم فیلم بگیری! :D

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلطان نوشته است:
hamed نوشته است:
مشکل از مدارت نیست وقتی سنس داری ازلوپته لوپی هم که ساختی قالبش انگارکارتن پلاسته آره؟از چوب استفاده کن تونستی باکابل افشان بپیچ قطرسیمی که رو لوپ عنکبوتی زدی چنده بنظرم قطرش کمه.

آقا حامد قالب لوپ از فیبر ( همون که شبیه تخته 3 لای هستش) ولی من لوپ 1*1 هم ساختم عکسش رو هم میزارم ولی با لوپ 1*1 هم سنسم برای سینی به قطر 60 حدود 150 هستش نمیدونم مشکل از کجاست :-s
پیوست:
IMG_20140625_161353.jpg

سلطان جان شما سیم هاروکه ردکردیدبصورت 4ضلعی آیابعدش سیماروبهم محکم کردید؟توعکس انگارفقط سیموردکردی والسلام درسته؟

چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:56pm
مدیر کل
مدیر کل

سلطان عزیز در مورد خازنهای بالای 200 میکرو بعید میدونم مشکلی وجود داشته باشه.
کلا بنظر میاد با تمام لوپها شما بردتون به یک نسبت کم هست! در این صورت احتمال داره اشکال از تنظیمات دیجیتالی یا خود مدار باشه. شما در تنظیمات منو گزینه Volume Raise رو روی NO بذارین تا غیر فعال بشه و تک تک بوق ها رو بتونین بشنوین. به تنظیم گارد و باریر هم دقت کنین. لوپ بزرگ هم تا فاصله چند متریش نباید چیزی باشه تا فلز مورد نظر درست و در نهایت فاصله خودش سنس بشه! لوپ بزرگتر از 30 سانت کارایی نهایی خودش رو داخل محیط بسته نمیتونه نشون بده.
در مورد مدار هم مقاومتها رو که چک کردین. کم شدن برد میتونه از معیوب بودن آیسی های 5 و 6 هم باشه. چون هر دو مورد رو تجربه کردم! ولی در سایر قطعات اگر مشکلی باشه معمولا نباید مدار اصلا درست کار کنه! فقط در خصوص این دو آیسی و قطعات مرتبط باهاش هست که میتونه برد رو تا حد زیادی کم بکنه.

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
حامد جان شما دیگه بعد از 5 بار ساخت چنس استاد چنس شدی! بهرحال خوشحالم که از نتیجه نهایی راضی هستین و به شما تبریک میگم. البته فکر میکنم در مورد شیلد لوپ هنوز کاری نکردین! بهرحال درسته در محیط بیابانی که با شهر فاصله داره دیگه نویز های مختلف هم کمتر هستن و نتیجه دهی خیلی بهتر هم میشه. دیگه جا داره شما از کاوشهای بیابونی هم فیلم بگیری! :D

سلام مهندس
نه لوپوشیلدنکردم چون نیازی نیست باچنس راحت سنس میکنم فقط2چیزش منوکشته یکی اینکه هرجابوغ بزنه یچیزی هست دومی هم تست درهواست که هرچی درهوامیزنم درزمینم زیرخاک میزنم.
حتما دراسرع وقت یک فیلم تهیه میکنم.
مشکل پالسی من دیگه حل شدمیخواستم12000بسازم قطعاتش هست اما انتظارم از یک دستگاه پالسی قدرتمند باچنس برآورده شد. :)

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

hamed نوشته است:
سلطان نوشته است:
hamed نوشته است:

پیوست:
IMG_20140625_161353.jpg

سلطان جان شما سیم هاروکه ردکردیدبصورت 4ضلعی آیابعدش سیماروبهم محکم کردید؟توعکس انگارفقط سیموردکردی والسلام درسته؟

آقا حامد نه سیم هارو به هم محکم نکردم ولی اون رو هم انجام میدم ولی همون طور که استاد حمید فرمودن برد دستگاهم با تمام لوپهایی که ساختم نسبتا کم بوده .
حمید نوشته است:
سلطان عزیز در مورد خازنهای بالای 200 میکرو بعید میدونم مشکلی وجود داشته باشه.
کلا بنظر میاد با تمام لوپها شما بردتون به یک نسبت کم هست! در این صورت احتمال داره اشکال از تنظیمات دیجیتالی یا خود مدار باشه. شما در تنظیمات منو گزینه Volume Raise رو روی NO بذارین تا غیر فعال بشه و تک تک بوق ها رو بتونین بشنوین. به تنظیم گارد و باریر هم دقت کنین. لوپ بزرگ هم تا فاصله چند متریش نباید چیزی باشه تا فلز مورد نظر درست و در نهایت فاصله خودش سنس بشه! لوپ بزرگتر از 30 سانت کارایی نهایی خودش رو داخل محیط بسته نمیتونه نشون بده.
در مورد مدار هم مقاومتها رو که چک کردین. کم شدن برد میتونه از معیوب بودن آیسی های 5 و 6 هم باشه. چون هر دو مورد رو تجربه کردم! ولی در سایر قطعات اگر مشکلی باشه معمولا نباید مدار اصلا درست کار کنه! فقط در خصوص این دو آیسی و قطعات مرتبط باهاش هست که میتونه برد رو تا حد زیادی کم بکنه.

استاد حمید عزیز آی سی های 5 و 6 رو تعویض میکنم و نتیجه رو دوباره اعلام میکنم منتهی نمیدونم قطعات مرتبط این دو آی سی کدوم قطعات هستن اگر لطف کنین اونهارو بیان کنین ممنون میشم @};- ^:)^

زرتشت

چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 346 , 347 , 348 , 349 , 350 , 351 , 352 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 271 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure