انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 11:14am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 348 , 349 , 350 , 351 , 352 , 353 , 354 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

نه l24nb0 عزیز. کلا این نوع لوپ رو من توصیه نمیکنم. مقاومتش هم که کمی بالاست و قدرت پایین میاد.

چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:26pm
مدیر کل
مدیر کل

sulduz عزیز خیلی ممنون از شما. ساخت لوپ واقعا به این سختی که شما فکر میکنین نیست! کافیه مشخصات موجود در فایل توضیحات رو پیاده کنین. میتونین به راحتی از سیم برق نوع نازک که همه جا پیدا میشه هم استفاده کنین. طریقه پیچیدن هم که طبق توضیحات کاملا مشخصه و در عکس هم بوضوح دیده میشه.

چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بله استاد درست می فرمایین ولی از دست من خوب در نمیادشاید واسه اونه هرچی دستم اومده تست کردم ولی نشد

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
سلطان عزیز قطعات در ارتباط با ایسی 5 مقاومتهای 16 و 25 و سیم پیچهای 2 و 3 و دیود های 7 و 8 و 9 هستن. قطعات در ارتباط با ایسی 6 هم مقاومتهای 21 و 22 هستن. ضمن اینکه حتما چک کنین ولتاژ Uref باید حدود 4.6 ولت باشه.

خیلی ممنون استاد حمید عزیز
مثل همیشه با کمال خونسردی و صبر ایوب ( آقا حمید یادتونه ؟ *عیوب * ) :D :D توضیحاتتون کامل و شیوا میباشند . :x @};-

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد

زرتشت

پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:30am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود
دوستان یه کابل دیگه پیدا کردم آیا کابل مناسبیه:
پیوست:
K4.5c.jpg

فروشنده گفت کابل کرمان صادراتی هست. یه فویل خیلی نازک روی قسمت پلاستیکی مغزی کابل هست.متاسفانه نوع دیگه نتونستم پیدا کنم!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

پنج شنبه 5 تیر1393 - 8:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من برای وصل کردن لوپ به مدار فقط فقط rg58 که عکسش برات گذاشتم استفاده کن تا حساسیت مدار به طلا مس بالا بره از کابل فویل دار استفاده کنی قدرت کاهش پیدا میکنه و نویز زیاد میشه L-)

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 5 تیر1393 - 12:34pm
مدیر کل
مدیر کل

تاکید میکنم کابل فویل دار جواب خوبی نمیده! هر کابلی استفاده میکنین دقت کنین فویل نداشته باشه. این کابل RG58 هم که دوستمون زحمت گذاشتن تصویرش رو کشیدن کابل خوبی هست. ولی اگر حداقل عدد گارد شروع به کار لوپ تغییری نکنه هیچ تاثیری روی سنس طلا و مس و غیره نداره. اگر بواسطه کابل خاصی لازم باشه گارد بالاتر تنظیم بشه طبیعتا این مطلب درست هست و سنس طلا میتونه ضعیف تر انجام بشه.

پنج شنبه 5 تیر1393 - 4:28pm

hamed نوشته است:
کجا تست میکنی؟مدارتو ببر یجا که هیچ فلزی نباشه زمینم بکرودست نخورده باشه اگه توشهری یلحظه بپرتوکوچه یا حیاط دارید که هیچ لوپوبگیرهوا باربرتو1بذار زیرو کن آروم لوپتو بیرمماس با درآهنی از3متری آروم آروم نزدیک شوببین چقدمیزنه من بالوپ قطر40براحتی2مترسنس دارم.
اگه سنست کمه یا از لوپه یادستگاهت احتمالا ازنحوه تنظیماتته ایناروبررسی کن
من دیگه دل وروده چنسو بیرون ریختم5بارساختم20بارلوپ پیچیدم آخرش به نتیجه خوبی رسیدم عاشق چنسم مدارخیلی قابلیه باید بری بیابون اصلاتوخونه تست نکن به هیچ وجه.

دوست عزیز شما چطور مشکل بوقهای اضافی رو حل کردی؟؟؟؟؟

پنج شنبه 5 تیر1393 - 5:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
titan نوشته است:
hamed نوشته است:
کجا تست میکنی؟مدارتو ببر یجا که هیچ فلزی نباشه زمینم بکرودست نخورده باشه اگه توشهری یلحظه بپرتوکوچه یا حیاط دارید که هیچ لوپوبگیرهوا باربرتو1بذار زیرو کن آروم لوپتو بیرمماس با درآهنی از3متری آروم آروم نزدیک شوببین چقدمیزنه من بالوپ قطر40براحتی2مترسنس دارم.
اگه سنست کمه یا از لوپه یادستگاهت احتمالا ازنحوه تنظیماتته ایناروبررسی کن
من دیگه دل وروده چنسو بیرون ریختم5بارساختم20بارلوپ پیچیدم آخرش به نتیجه خوبی رسیدم عاشق چنسم مدارخیلی قابلیه باید بری بیابون اصلاتوخونه تست نکن به هیچ وجه.

دوست عزیز شما چطور مشکل بوقهای اضافی رو حل کردی؟؟؟؟؟

سلام حامد جان میشه بفرمایید چطور مشکلی در چنس ندارید :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

پنج شنبه 5 تیر1393 - 5:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام آقا حمید
از اینکه سرتون خلوت شده و دوباره به انجمن سر می زنید خوشحالم چند روز پیش این پست رو گذاشتم تا در رابطه با مشکل من نظر بدید ولی خب حتما سرتون شلوغ بوده اگه می شه الان لطف کنید
مدار چنس من با لوپ به قطر داخلی 19.5 با 32 دور سیم 0.7 و اهم 1.2 فیبر مسی 10*20 حدود 60 می زنه ولی ظروف مسی رو مسی رو وقتی نزدیکش می کنم نمودار پر میشه ولی خبری از ملودی نیست گزینه حذف آهن هم رو 1 هست مقاومت دمپینگ هم 680 اهم هست
ظرفیت لوپ هم 416 میکرو

اینم عکس لوپم لطفا استاد در مورد این لوپ و مشکل من نظر بدن تا مشکل من هم حل بشه

ممنون

http://up-is.ir/up93/p2/14035107795681.jpg

پنج شنبه 5 تیر1393 - 7:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 348 , 349 , 350 , 351 , 352 , 353 , 354 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 و 229 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure