نویسنده |
پیغام |
parsi
کاربر حرفه ای
|
amo yousef نوشته است: لطفا درباره لایه خاک این تپه که اول خاک بعد خاک مشکی که فکر کنم ذغال بعد یه لایه20سانت شن وماسه و بعد خاک سلام دوست من لایه زغال نیست اگرم باشه حداکثر 15 سانت باید لایه زغال باشه اونم یکدست نه کپه شده ولی در کل اینجا چیز خاصی دیده نمیشه
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 7:36pm |
|
|
amo yousef
|
ممنون از اینکه جوابگو هستید این لایه زغال که فرمودی در کل شعاع تپه به میزان مساوی و به اندازه ۲۰سانتی متر است در رو قبرستان قدیمی که مسلمان نیستند هست میشه فهمید برای چه کسانی بوده؟
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 9:29pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
amo yousef نوشته است: ممنون از اینکه جوابگو هستید این لایه زغال که فرمودی در کل شعاع تپه به میزان مساوی و به اندازه ۲۰سانتی متر است در رو قبرستان قدیمی که مسلمان نیستند هست میشه فهمید برای چه کسانی بوده؟ سلام اگر تپه باشه و واقعا قبرستون میشه گفت قبور گبری هستند قبوری که طبقه ثروتمندشون روی تپه و طبقه متوسطشون در سینه تپه وطبقه فقیرشون در پایین تپه دفن میشدن و معمولا قبر سران ایل در بالای تپه و کمی دورتر از قبور دیگر هستند قبور مردهاشون مستطیل شکل زنهاشون دایره شکل و بچه هاشون مثلثی شکل سنگ چین روی قبر دارند البته اگر عکس تپه رو ببینیم شاید نظری دیگه داشته باشیم شاید تپه تومولوس یا قلعه خراب شده یا ... باشه
|
چهارشنبه 15 خرداد1392 - 9:51pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
parsi نوشته است: amo yousef نوشته است: ممنون از اینکه جوابگو هستید این لایه زغال که فرمودی در کل شعاع تپه به میزان مساوی و به اندازه ۲۰سانتی متر است در رو قبرستان قدیمی که مسلمان نیستند هست میشه فهمید برای چه کسانی بوده؟ سلام اگر تپه باشه و واقعا قبرستون میشه گفت قبور گبری هستند قبوری که طبقه ثروتمندشون روی تپه و طبقه متوسطشون در سینه تپه وطبقه فقیرشون در پایین تپه دفن میشدن و معمولا قبر سران ایل در بالای تپه و کمی دورتر از قبور دیگر هستند قبور مردهاشون مستطیل شکل زنهاشون دایره شکل و بچه هاشون مثلثی شکل سنگ چین روی قبر دارند البته اگر عکس تپه رو ببینیم شاید نظری دیگه داشته باشیم شاید تپه تومولوس یا قلعه خراب شده یا ... باشه من واسه کامل کردن توضیحات آقای parsi عزیز باید عرض کنم که معمولا قبرهای خوب تو یه قبرستان، قبرهایی هستند که قسمت طلوع خورشید قرار دارند که اولین طلوع بهشون برخورد کنه و اگه تپه باشه میشه سمت شرق تپه و اولین قبر و شرقی ترین قبر. علاوه بر مستطیل، مثلث و دایره شکلهای دیگه که میتونه باشه بیضی شکل بصورت نیم دایره یا کمان و همچنین لوزی دیده شده
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
پنج شنبه 15 خرداد1392 - 1:43am |
|
|
amo yousef
|
ممنون از پاسخگوی همه عزیزان چشم عکس هر وقت رفتم تهیه می کنم این تپه روبروی قلعه خراب شده ای هست پشتتپه حالت شیار که به سمت طلوع افتاب است پشت تپه چشمه و رو به قلعه یه عکس هم از یک جای دیگه انداختم که در قسمت جوغانها است
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 6:12am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
you_me_love_2013 نوشته است: parsi نوشته است: amo yousef نوشته است: ممنون از اینکه جوابگو هستید این لایه زغال که فرمودی در کل شعاع تپه به میزان مساوی و به اندازه ۲۰سانتی متر است در رو قبرستان قدیمی که مسلمان نیستند هست میشه فهمید برای چه کسانی بوده؟ سلام اگر تپه باشه و واقعا قبرستون میشه گفت قبور گبری هستند قبوری که طبقه ثروتمندشون روی تپه و طبقه متوسطشون در سینه تپه وطبقه فقیرشون در پایین تپه دفن میشدن و معمولا قبر سران ایل در بالای تپه و کمی دورتر از قبور دیگر هستند قبور مردهاشون مستطیل شکل زنهاشون دایره شکل و بچه هاشون مثلثی شکل سنگ چین روی قبر دارند البته اگر عکس تپه رو ببینیم شاید نظری دیگه داشته باشیم شاید تپه تومولوس یا قلعه خراب شده یا ... باشه من واسه کامل کردن توضیحات آقای parsi عزیز باید عرض کنم که معمولا قبرهای خوب تو یه قبرستان، قبرهایی هستند که قسمت طلوع خورشید قرار دارند که اولین طلوع بهشون برخورد کنه و اگه تپه باشه میشه سمت شرق تپه و اولین قبر و شرقی ترین قبر. علاوه بر مستطیل، مثلث و دایره شکلهای دیگه که میتونه باشه بیضی شکل بصورت نیم دایره یا کمان و همچنین لوزی دیده شده سلام دستان جان توضیحاتت رو عشق است
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 8:13am |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان یک جا رفتیم که یک تخته سنگ بود که بغل شیب یک کوه واقع شده بود که طبق گفته مسیر عبور یکی از ائمه بوده و روی این سنگ جای سم اسب و یک پا هست که البته یک علامت ستاره و شمشیر و یا ستاره و ماه هم بوده که اونا تخریب کردن ولی دوستان اونا دو سال پیش دیدن . من با ردیاب fpl از فاصله 100 متری بیسم و گلد 1 و ولوم روی 3 شروع با کاوش کردم که آنتن به طور خارق العاده به طرف تخته سنگ میرفت از چهار جهت ردیاب زدم و فقط تخته سنگ را نشون میداد خلاصه کم کم نزدیک شدم و ولوم را کم کردم که بازم او تخته سنگ را میگرفت تقریبا 10 متری سنگ که رسیدم گذاشتمن روی گلد2 و ولوم را روی نیم گذاشتم که باز از چهار جهت به طرف سنگ میگشید و دقیقا روی سنگ قیچی میکرد . بعد اومد تست طلا را انجام دادم به فاصله 7 متری سنگ تقریبا 4 گرم طلا روی زمین گذاشتم و با تکنیک جناب آریا وسط طلای تست و هدف قرار گرفتم از چهار جهت آنتنها به طرف هدف رفتم بدون اینکه به طلای تست توجه کنن همه جوره در چهار جهت تست کردم و آنتن فقط یک جا را نشون میده . حالا این عکسها را هم ببینید و منتظر نظر اساتید هستم البته زیر سنگ حفاری شده ولی بی فایده بوده چون به جایی نرسیدن .
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 1:36pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
شهریار جان واسه اطمینان بیشتر از هدف فاصله بگیر و به صورت بیسیم ولووم روی نیم و تست طلا در کنارت ببین تا چند متری از هر چهار طرف جواب میده وهدف رو میگیره؟؟؟
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 1:48pm |
|
|
خبره
کاربر فعال
|
shahriyar نوشته است: با سلام خدمت دوستان یک جا رفتیم که یک تخته سنگ بود که بغل شیب یک کوه واقع شده بود که طبق گفته مسیر عبور یکی از ائمه بوده و روی این سنگ جای سم اسب و یک پا هست که البته یک علامت ستاره و شمشیر و یا ستاره و ماه هم بوده که اونا تخریب کردن ولی دوستان اونا دو سال پیش دیدن . من با ردیاب fpl از فاصله 100 متری بیسم و گلد 1 و ولوم روی 3 شروع با کاوش کردم که آنتن به طور خارق العاده به طرف تخته سنگ میرفت از چهار جهت ردیاب زدم و فقط تخته سنگ را نشون میداد خلاصه کم کم نزدیک شدم و ولوم را کم کردم که بازم او تخته سنگ را میگرفت تقریبا 10 متری سنگ که رسیدم گذاشتمن روی گلد2 و ولوم را روی نیم گذاشتم که باز از چهار جهت به طرف سنگ میگشید و دقیقا روی سنگ قیچی میکرد . بعد اومد تست طلا را انجام دادم به فاصله 7 متری سنگ تقریبا 4 گرم طلا روی زمین گذاشتم و با تکنیک جناب آریا وسط طلای تست و هدف قرار گرفتم از چهار جهت آنتنها به طرف هدف رفتم بدون اینکه به طلای تست توجه کنن همه جوره در چهار جهت تست کردم و آنتن فقط یک جا را نشون میده . حالا این عکسها را هم ببینید و منتظر نظر اساتید هستم البته زیر سنگ حفاری شده ولی بی فایده بوده چون به جایی نرسیدن . سلام اقا شهریار من که علامت سمی نمیبینم و فکر نمیکنم این سنگ علامت خاصی داشته باشه در هر حال واضحتر عکس بگیر تا اگر سم هست یه راهنمایی توپ بهت بکنم ولی اول اینکه علامت باید مشخص باشه طوری هم که یه بچه ای هم دید اونو بگه این فلان چیزه دوما اگه شما فکر کردید بار سم دقیقا زیر سنگه اشتباه کردید اگر مثال بار سم با مشخصاتی که خواهم گفت زیر سنگ باشه باید حداقل سه متر حفاری بشه سوما شما مگر با ردیاب عمق گیری نکردین؟ ایا ردیاب همین انجمنه؟
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 1:49pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
خبره نوشته است: shahriyar نوشته است: با سلام خدمت دوستان یک جا رفتیم که یک تخته سنگ بود که بغل شیب یک کوه واقع شده بود که طبق گفته مسیر عبور یکی از ائمه بوده و روی این سنگ جای سم اسب و یک پا هست که البته یک علامت ستاره و شمشیر و یا ستاره و ماه هم بوده که اونا تخریب کردن ولی دوستان اونا دو سال پیش دیدن . من با ردیاب fpl از فاصله 100 متری بیسم و گلد 1 و ولوم روی 3 شروع با کاوش کردم که آنتن به طور خارق العاده به طرف تخته سنگ میرفت از چهار جهت ردیاب زدم و فقط تخته سنگ را نشون میداد خلاصه کم کم نزدیک شدم و ولوم را کم کردم که بازم او تخته سنگ را میگرفت تقریبا 10 متری سنگ که رسیدم گذاشتمن روی گلد2 و ولوم را روی نیم گذاشتم که باز از چهار جهت به طرف سنگ میگشید و دقیقا روی سنگ قیچی میکرد . بعد اومد تست طلا را انجام دادم به فاصله 7 متری سنگ تقریبا 4 گرم طلا روی زمین گذاشتم و با تکنیک جناب آریا وسط طلای تست و هدف قرار گرفتم از چهار جهت آنتنها به طرف هدف رفتم بدون اینکه به طلای تست توجه کنن همه جوره در چهار جهت تست کردم و آنتن فقط یک جا را نشون میده . حالا این عکسها را هم ببینید و منتظر نظر اساتید هستم البته زیر سنگ حفاری شده ولی بی فایده بوده چون به جایی نرسیدن . سلام اقا شهریار من که علامت سمی نمیبینم و فکر نمیکنم این سنگ علامت خاصی داشته باشه در هر حال واضحتر عکس بگیر تا اگر سم هست یه راهنمایی توپ بهت بکنم ولی اول اینکه علامت باید مشخص باشه طوری هم که یه بچه ای هم دید اونو بگه این فلان چیزه دوما اگه شما فکر کردید بار سم دقیقا زیر سنگه اشتباه کردید اگر مثال بار سم با مشخصاتی که خواهم گفت زیر سنگ باشه باید حداقل سه متر حفاری بشه سوما شما مگر با ردیاب عمق گیری نکردین؟ ایا ردیاب همین انجمنه؟ ممنون ببینید این دو تا علامت که روی سنگ هست یکیش با جای پا میمونه یکیش به جای سم حک شده هست ولی عمق زیادی نداره اون بالای سنگ هم که خرد شده یک علامت هلال شکل ویک ستاره کوچک بوده که خردش کردن حالا با طرف که رفتیم گفت من دو سال پیش اون علامت را دیدم نمیدونم شمشیر و ستاره بوده یا ماه و ستاره . ببینید تمامی این مراحل را انجام دادم با ردیاب انجمن تست طلا را بیسیم و روی گلد 2 و ولوم نیم انجام دادم که آنتن اصلا به طلای تست توجه نکرد و برای عمق گیری هم خواستم انجام بدم که مزاحم رسید و نشد ولی من خودم نظرم بالای 3 متر هست دقیقا روی سنگ از چهار جهت قیچی کرد با گلد 2 و ولوم نیم
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 2:10pm |
|
|
|