نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سورنا ی عزیز سلام . ا س ل ح ه خطرناکه .قدرت کاذب به ادم میده ویه وقتی کاری که نباید بکنیم ،انجام میگیره .ما میخواهیم از اینی که هستیم بهتر بشیم نه اینکه سر از ز ن د ا ن در بیاریم . در ضمن همراه داشتن این مورد اعتماد بین اعضا را از بین میبره .در انتخاب دوستان تا میتونیم دقت کنیم،هیچ مشگلی پیش نمیاد . هر کسی باشگرد خودش میتونه دوستشو امتحان کنه.................................................دقت دقت دقت در انتخاب دوست حتی اگر برادرت باشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
جمعه 6 تیر1393 - 5:48pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام قبل از هر چیز باید چند مسئله رو بگم تا برداشت های غلط از پستهای اخیرم از اذهان پاک بشه. اولیش اینکه من اصلا و ابدا به خاطر مادیات این قضیه پریشان نشدم کما اینکه میتونستم بعد از اون قضیه دوباره برم سراغشون. بعضی از دوستان گفتن که چرا همینطوری ولشون کردی و از این حرفا. من نه خوشم میاد واسه کسی دردسر بشم نه دردسری برای خودم بسازم. این مالها خوردن نداره. به کنار.
دوم اینکه من بهیچ عنوان نا امید نشدم و نمیشم. هدف من از مطرح کردن این مسئله صرفا بیان یه تجربه تلخ بود که پیامش کاملا واضح بود. سوم اینکه وسیله محافظت از خودم رو تنها و تنها الله یکتا قرار دادم و بس. به او توکل کردم و میکنم و به هیچ وسیله و واسطه دیگری احتیاج ندارم. اما یه سری تجربه دیگر بدست آوردم که بزودی در اختیارتون میزارم و البته خیلی هم جالب هستند.
|
جمعه 6 تیر1393 - 9:45pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
استاد کانی خسته نباشی الله پشت و پناهت باشه ... منتظر تجربیات گرانبهای شما هستیم ...
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
جمعه 6 تیر1393 - 10:21pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان. قبلا جای رو زدم که اگه دوستان یادشون باشه یه کلید یا صلیب برنجی خارج شد که عکسش رو قرار دادم.دیشب نقطه زن تی ال رو به محل بردیم و دقیقا نقطه ای که زده بودم رو تایید کرد و در واقع بوق زد.البته اولین تجربه کار با این نقطه زنم بود و متاسفانه محل شلوغ شد و ما بدون اینکه ریسکی کنیم اومدیم و ایشالله فردا شب باز محل رو میزنم.حجم خیلی زیاد بود و وسطش رو نقطه زن گرفت.جا داره از دوست خوبم جناب کاوشگر عزیز که لطف کردن و اونو برام ساختن تشکر کنم.تمام نتایج کار و حفاری رو بنده قرار خوام داد.از جناب کانی و استاد جاوید عزیز هم تشکر می کنم که لطف میکنن و تجاربشون رو در اختیار بنده قرار میدن.هدف کمک به همه دوستان هستش.البته گزارش یه موفقیت دیگه رو هم بهم دادن که اگه جزییات رو در اختیار من قرار بدن تو این قسمت قرار میدم.با تشکر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 6 تیر1393 - 10:28pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
Kani نوشته است: سلام قبل از هر چیز باید چند مسئله رو بگم تا برداشت های غلط از پستهای اخیرم از اذهان پاک بشه. اولیش اینکه من اصلا و ابدا به خاطر مادیات این قضیه پریشان نشدم کما اینکه میتونستم بعد از اون قضیه دوباره برم سراغشون. بعضی از دوستان گفتن که چرا همینطوری ولشون کردی و از این حرفا. من نه خوشم میاد واسه کسی دردسر بشم نه دردسری برای خودم بسازم. این مالها خوردن نداره. به کنار.
دوم اینکه من بهیچ عنوان نا امید نشدم و نمیشم. هدف من از مطرح کردن این مسئله صرفا بیان یه تجربه تلخ بود که پیامش کاملا واضح بود. سوم اینکه وسیله محافظت از خودم رو تنها و تنها الله یکتا قرار دادم و بس. به او توکل کردم و میکنم و به هیچ وسیله و واسطه دیگری احتیاج ندارم. اما یه سری تجربه دیگر بدست آوردم که بزودی در اختیارتون میزارم و البته خیلی هم جالب هستند. احسنت بر تو
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 6 تیر1393 - 12:03am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
سورنا نوشته است: درود. دوستان پیشنهادم بهتون اینه ک یک عدد کمری ناقابل همراه خودتون ببرید نه اینکه ب زور و نامردی جنسو برا خودتون وردارید نه! فقط برای اینکه در حقتون نامردی نکنن و از حقتون ک براش زحمت کشیدین دفاع کنین. اگ همش وایسین ب پای قسمت و هی جور نشه و نامردی مال رو ببرن خدا هم میگه این بی عرزه تشریف داره هی بهت مال نمیده. م س ل ح برید سرکار مایش 1میلیون ناقابله در عوض برادره پشتیبانته.. آقای محترم آخرین باری باشه که دراین محیط علمی و آموزشی از این حرفها به میان میارید درصورت تکرار برخورد قانونی خواهد شد ، لطفاً محیط رو با این حرفها آلوده نکنید که خدای ناکرده برای انجمن تبعات بدی خواهد داشت پیام خصوصی رو فراموش نکنید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 7 تیر1393 - 11:50am |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود. مهدی مدیرجان بنده کجای حرفم ایراد داشته ک محیط الوده شده؟! اتفاقا هوا خیلیم تمیز هستش اگ شما محیط رو متشنج نکنی. من واقعیت رو گفتم و عمومی گفتم ک بچه ها حساب دستشون بیاد چون توی این قضیه اگ درگیری بشه برد با کسیه ک زورش میچربه ب بقیه. وقتی شما با ماسماسکت بنشونیشون سرجاشون اونوقت همه از سفره میخورند و راضی. ولی اگ نامردی ببرن مالو اونوقت جنابعالی چی از دستت میاد ک انجام بدی؟؟ قانون هم نمیتونی بری شکایت کنی چون اول از همه خودت بدبخت میشی بعد از ماجرا هم بری سراغشون ک چی بشه؟! پس همون لحظه با برنامه رفتی جلو رفتی نرفتی باختی. در ضمن قسمت فروشگاه سایت هم طرف میاد فروشنده ا س ل ح ه وینچستر هستش (قابل توجه دوستان این س ل ا ح غیرقانونی و جرمش بسیار سنگینه) عکس وسیلشم میزاره میگه هرکی خواست میارم براش با قیمت مناسب اونوقت کسی نیست حتی بهش تذکر بده و من ک واقعیت رو میگم آقای مهدی میاد میگه محیط فلان بهمان..
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
شنبه 7 تیر1393 - 12:50pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
خواهشا دیگه بیخیال شین دوستان سورنا جان این چیزی رو که گفتی هم خوبه هم میتونه عاقبت بدی رو بهمراه داشته باشه من برام اتفاق افتاده و از روی تجربه دارم میگم این جنس لامذهب تا موقعی که زیر خاکه همه با هم دوستن برادرن رفیق فابن ولی وقتی که این فلز زرد زرنگ از دل خاک بیرون میاد و چشم ادم بهش میوفته ادمو از خود بیخود میکنه ادم رو از این رو به اون رو میکنه اینجاست که قدیمیا میگن نرین دنبالش مثلا طلسم داره در واقع یه نوع انرژی منفی به ادم دست میده که خیلی مرد میخواد اون لحظه جلوی خودشونو بگیرن و بخواد قائله ختم بخیر بشه.من یادم نمیره اون لحظه ای که بروم اصلحه کشیدن و اگه اون لحظه اصلحه دستم بود همه رو تارو مار میکردم ولی خوشبختانه اون اتفاق برام ختم بخیر شد با تمام مصیبتهاش.خلاصه دیگه همه واقفا به خطرات و ریسک این قضیه اینه که ادم باید این روزا حداقل با هر کسی نره و تمام معیارهارو بسنجه من خودم تو این 2ماه گذشته باور کن خیلیها اومدن دنبالم برای دستگاه زدن سر اثار و علائمشون ولی وقتی نفراتو میسنجیدم میدیدم با اینا کار کردن ارزش نداره ادمهای ناتویی رو توشون میدیدم که همه رو رد میکردم الان جاهایی رو که من میرم حفاری همشونو گلچین میکنم از جاهو مکان گرفته از اثارو علائم گرفته تا نفرات حفاری رو تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.اگه قراراه جنسی باعث بشه که تمام اعضای حفاری بزنن همدیگرو بکشن پس همون بهتر که همون زیر خاک بمونه. شما هم راس میگین سورنا جان اگه اصلحه همراهت باشه بهت قدرت دست میده وکسی نامردی کنه همونجا نامردی میبینه از طرفی هم مهدی جان راست میگن یدفعه دیدی یه کاربر جدیدی این مطالبو میخونه میره یه اصلحه تهیه میکنه که مبادا یه همچین اتفاقی براش بیوفته و کاری رو میکنه که نباید بکنه. که این کار کار بسیار خطرناکی هست و نباید انجامش داد .از طرفی هم نباید تو یه همچین مباحثی از اصلحه هو ادم کشی حرفی زده بشه که خدایی نکرده باعث فیلتر شدن یا قضایای بد دیگه ای برای سایت بیوفته دیگه هم دوستان به این مطلب ادامه ندن که مسیر تاپیک منحرف نشه.دمتون گرم همتون استادین و تا ته مطلبمو گرفتین دیگه چی دارم میگم امیدوارم همتون یه روزی بزنین به هدف
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 7 تیر1393 - 6:10pm |
|
|
Kani
استادیار
|
سلام مطالبی را در این پست بازگو میکنم خواهش میکنم بدقت مطالعه کنید تا دید شما نسبت به خودتون ردیابتون و کارتون بازتر بشه و بهتر بتونید رو به جلو حرکت کنید.( آقای آرش خدمت شما )
بعد از اینهمه وقتی که ما به کمک شما رو مقوله ردیابی گذاشتیم حقیقتا به این جمله گهربار رسیدم که :
نابرده رنج گنج میسر نمیشود این دید غلط در بعضی از دوستان وجود دارد که صبر کنیم تا بچه ها فرکانس مطمئن رو پیدا کنند سپس بریم کاوش و چرا وقت تلف کنیم!!! دوستانه بهتون میگم این طرز فکر رو دور بریزید. این طرز فکر چند عیب بزرگ دارد: وقتتون رو تلف میکند. از بدست آوردن تجربه محروم میشوید. دلسرد میشوید. مکانهای خوب رو از دست میدهید.(ماشالله همه افتادن تو اینکار) بی اعتماد میشوید. در بین این همه نظرات و تجربیات سر در گم میشوید. در نتیجه هیچی عاید انسان نمیشود. -------------------------------- پیشنهاد میکنم خود دست به کار شده و در این چند مورد که عرض میکنم یه زحمت به خودتون بدید بعد از اون میتونید طبق تجارب خودتون اقدام به ردیابی و اکتشاف کنید.
این مدت موارد مهمی که بدست آوردم رو بازهم بازگو میکنم بهمراه نکات جدید که جنبه تاییدیه هم دارند و تاکید میکنم که این موارد رو انجام بدید: 1.مکانی که از وجود بار اون مطمئنید و بارش خارج نشده(مکانهای ثبت میراث (دارای بار نه صرفا باستانی) - مکانهای نسخه دار مطمئن) رو پیدا کنید سعی کنید بدون اینکه ذهنتون تاثیر بزاره آنتن بزنید. تا حرکت آنتن دستتون بیاد. من این قسمت از کار رو از همه مهمتر میدونم
2.مورد بعدی تست فرکانس اعلام شده است در همین مکان. اگر جواب داد حتما حرکت آنتن و میزان وزن اون رو بدست بیارید. اگر دیدید فرکانس در اون مکان جوابگو نیست حتما فرکانسی پیدا کنید که به اون محل جواب دهد و از این به بعد اینو سرلوحه کارتون قرار دهید.دلایلشو پایین تر عرض میکنم با ذکر مثال.
به خاطر داشته باشید که اینکار برای بدست آوردن تجربه و روش کار است نه بدست آوردن بار و حفاری. پس خواهشا ذهنتون رو آزاد کنید و ریلکس باشید.در غیر اینصورت با اثرگذاری ذهن شما نتیجه برعکس خواهد شد.
3. کسانی هم که به موفقیت خودشون اهمیت میدهند پیشنهادم برای شما فرکانسگیری در این مکان است.که البته اینکارو من راحت قلمداد نمیکنم.
نکاتی در مورد حرکت آنتن اگر هدف فلز مورد نظر باشد آنتن بدون گیج زدن و اینور اونور کردن و باز و بسته شدن باید مسیر رو به ما بدهد(چه سریع چه با مکث) اگر هدف کوزه های شکسته داخل زمین و روی زمین باشد آنتن مکررا باز و بسته میشود. اگر هدفی در نزدیکی ما باشد ولی جنس فلزش با فرکانس ما یکی نیست؛ باز و بسته شدن و گیج زدن و اینور اونور کردن را داریم.بعضی مواقع هم مسیر میدهد اما قیچی نمیشود. بعضی مواقع هم در اون مسیر که میرویم انتن باز میشود. اگر سنگ ذرات دار یا سیلیس یا مواردی از این قبیل در محدوده ما هست حرکت آنتن بسیار سریع است بطوری که مارو به شک میندازه که چه بار عظیمی اینجا خفته است. اگر دفینه باشد حرکت آنتن بسیار نرم و روان و اغلب در نیمه راه که میخواد مسیر به ما بدهد تیک تیک مانند مسیر را تکمیل میکند. بعضی اوقات یکی از آنتنها یه دور کامل میزند سپس دوباره مسیر را تکمیل میکند.
نکاتی پیرامون فرکانس بعد از بررسی فراوان و تست در نقاط مختلف ایران و بوسیله افراد مختلف نظریه پیرامون فرکانس به اینجا رسیده که عرض میکنم. فرکانس در نقاط مختلف ایران و در خاکهای مختلف متفاوت است. فرکانس با بدن (مگنت یا گروه خونی یا عامل دیگر) مرتبط است. فرکانس با ذهن افراد مرتبط است.
دوستان اینا هنوز تبدیل به نظریه نشده اند فعلا در حد فرضیه هستند که باید حل شوند. فرضیه مگنت بدن را استاد جاوید مطرح میکنند که شاید در حد نظریه مورد قبول ایشان باشد. فرضیه ذهن را حمزه و جدیدا هم خودم بهش رسیدم که با مثال ذکر میکنم. فرضیه متفاوت بودن فرکانس در نقاط مختلف جای بحث زیادی دارد که هنوز نمیتوان بطور قطع در مورد آن صحبت کرد. به یاری خداوند یکتا انشالله حلش میکنیم.
اما در مورد ابهام فرکانسها این تستهارو مطرح میکنم که خیلی جالب هم هستند. من چند تا فرکانس طلا با طلای جدید و روی سطح بدست آوردم و چندین دفعه هم تست کردم . به استاد جاوید دادم با عوامل خطا تست کنند که ایشان گفتند اصلا این فرکانسها برای ایشون طلا نمیزنند. -- برای من یکی از فرکانسها ریشه درخت نمیزند اما دوستم در استان دیگر با این فرکانس ریشه درخت میزند. -- ردیاب را به یکی از دوستان دادیم که از سلامت ردیاب مطمئن بودیم. خواستیم ایشان در بیابون تست بگیرند اما قبلش گفتیم ابتدا با طلای جدید و روی سطح اونم جلوی چشم خودش طلارو امتحان کند. خیلی جالب بود نتیجه: ابتدا هر چی فرکانس خودم و حمزه که داشتم رو بهش دادم نتونست طلای جلو چشمش رو سنس کند. گفتم شاید مثل استاد جاوید با این فرکانسها سنس ندارد. فرکانسهای خود استاد جاوید را بهش دادم با اون فرکانسها هم نتونست سنس کند. آخرش هم بی نتیجه موند تا یه فکری در این مورد بکنیم. --- خبر از دفینه ای در منزلی دادند رفتم ازشون خواستم هیچ جارو به من نشان ندهند. فقط اشاره کردند که ما قبلا دستگاههای مختلفی زدیم. من گوشه اتاق رو گرفتم که کمی مشکوک شدند. سپس صاحب خونه گفتند که نه دستگاه قبلی یک متر اینطرفتر رو گرفته. منم توضیح دادم که کار ردیاب چطوره و در صورت داشتن فضا نقطه دقیقتر هم بدست میاد. صاحب خونه خواست خودش ردیاب را تست کند. بهش دادم باز هم خیلی جالب بود که دقیق نقطه ای رو گرفت که دستگاه قبلی گرفته بود(ذهنش اونجارو میخوند!!!) اما من بازم ردیاب زدم و با وجود اینکه نقطه دستگاه قبلیو میدونستم اما باز آنتن رفت سمت گوشه اتاق که دفعه اول گرفتم!!! -------------------------------------
نکته ایی مهم برای حذف ذرات یا اهداف کاذب و سطحی یا املاح یه جا از دفینه ای بسیار مطمئن بودند که هم نسخه شو دیدن و هم حفاری کردن تا پشت درب پلمپش هم رفتند و فعلا دست نگه داشتند. برای تست ردیاب رفتم چون طرف از نقطه دقیق باخبر بود. شروع کردم سریع آنتن زدن که دیدم چند جارو قیچی کرد که طبق تشخیص خودم این قیچی ها درست نبود یعنی قیچی کاذب بودند. دستگاه همینطور روشن بود و میخواستم علتشو پیدا کنم که که چند دقیقه ای طول کشید. دوباره آنتن زدم دیدم رفت یه جای دیگه که بازم بهش شک داشتم و میخواستم بیشتر روش فکر کنم حدودا ده دقیقه ای طول کشید این ماجرا. خاموش کردم که روش فکر کنم بعد از مدتی روشن کردم و دوباره آنتن زدم که دیدم یه جای دیگه رو میزنه. رو این مکان بیشتر کار کردم و حجم و عمق رو گرفتم و در حرکت آخر نقطه دقیقو هم مشخص کردم و گفتم اینجاست. درست بود.دقیق گرفتمش. دوستان نکته مهم این قضیه رو بررسی کردم که عرض میکنم. (ساده توضیح میدم) وقتی امواج منتشر میشود ذرات و املاح و اهداف کاذب سطحی سریع باردار میشود و اگر سریع اقدام کنید مسیرو رو قیچی های کاذب خواهید داشت. به طبع دفینه هم باردار میشود اما چون هم در عمق قرار دارد هم خاک روش هست و هم مسایلی پیرامون آن بابت دفن چندین ساله هست نسبت به اهداف کاذب سطحی دیرتر باردار میشود و به همین خاطر ما اکثرا با کار غلط خودمون بار رو از دست میدهیم و حفاریهای بیمورد زیادی خواهیم داشت. ------- راه حل آن ردیاب را روی فرکانس مورد نظر گذاشته بزارید 15 الی 20 دقیقه روشن باشد تا امواج منتشر شده به خوبی به اعماق نفوذ کرده و هر چی هدف اعم از درست و کاذب در اطراف ما هست رو باردار کند. سپس ردیاب رو به مدت 3 دقیقه خاموش کنید. اینکار باعث میشود که ذرات و اهداف کاذب سطحی بار خودشون را از دست بدهند. بعد از 3 دقیقه روشن کنید و آنتن بزنید. اگر دفینه ای وجود دارد چون نسبت به ذرات دیرتر بار اون خنثی میشود با دوباره روشن کردن ردیاب ما میتونیم با تقریب بسیار خوبی نقطه دقیقو بزنیم و از شر اهداف کاذب خلاص شویم. نکته این مورد در این است که ردیاب هدف دارای بیشترین بار رو ردیابی میکند!!! ----------------------------------------------------------------------------------------- دوستان هر چی در ذهن داشتم رو کردم امیدوارم این مطلب بتونه ذهن همه مارو به واقعیت نزدیک کند. و همچنین امیدوارم این تصور رو از خودتون دور کنید که مثلا من اسم دستگاه رو میدونم اما نمیگم!!! یقین بدانید هرآنچه را که کسب کردم این مدت خدمتتون عرض کردم.
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 12:45pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
دستت درد نکنه کانی عزیز خیلی عالی بود و پرمحتوا
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 1:42pm |
|
|