انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 1:47pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 349 , 350 , 351 , 352 , 353 , 354 , 355 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم moj2006 عزیز.
اتفاقا فکر میکنم پست شما رو جواب دادم چون الان برام حالت تکراری داشت! بهرحال در مورد لوپ یادتون باشه فرموده بودین 16 دور که بعدا مشخص شد در دو طرف 32 دور منظورتون بوده که درست هست و ظرفیت مشکلی نداره. نتیجه شما با فیبر مسی هم تقریبا خوبه. بنظر من اگر بصورت نهایی دستگاه رو بسازین و روی تنظیمات گارد و باریر هم وقت بذارین کمی قوی تر از این باید بزنه.
اما در خصوص ظروف مسی مساله عجیب اینه که فیبر مسی هم خب از مس هست! اگر ظرف هم مسی باشه از نظر جنس نباید فرق کنه. هر چند معمولا اون ظروف کاملا مسی هم نیستن یا شاید شما اشتباه کنین و اصلا مس نباشه! مثلا اگر روی باشه مثل سایر پالسی ها ضعیف تر میزنه.
ولی اینکه نزدیک میکنین نمودار پر میشه اما بوق نمیزنه دقیقا به این معنی هست که تشخیص آهن میده! سیستم تفکیک در این فلزیاب خاص جوری هست که تفکیک آهن به مس تا حدودی نزدیکه. البته تا جایی که من تست کردم پیش نیومده مس رو بعنوان آهن بشناسه. اما اگر آلیاژ خاصی از مس باشه این احتمال وجود داره که اشتباه بشه. درست عمل کردن این قسمت به کیفیت لوپ و تنظیم گارد و محلی که شما تست میکنین هم بستگی داره. در نهایت هم اگر حذف آهن رو کلا غیر فعال کنین دیگه چنین حالتی پیش نمیاد. چون پر شدن نمودار و ساکت بودن سیستم صوتی دقیقا کاری هست که قسمت حذف آهن داره انجام میده.
در مورد لوپ شما هم فقط میشه گفت جواب میده! وگرنه نظم سیم پیچی شما زیاد خوب نیست. از این گذشته تعداد شیار ها کمتر باشه کیفیت لوپ بهتر میشه که من در توضیحات اخیر اشاره کردم مثلا 15 شیار عدد بهتری هست. در اون صورت از سیم افشان استفاده کنین منظم تر در میاد. جنس قالب لوپ هم چند بار عرض کردیم پلاستیک زیاد مناسب نیست. برای نتیجه گیری بهتر باید از چوب استفاده کنین. اگر میخواین کارایی دقیقی از این فلزیاب بگیرین باید همه این نکات رو رعایت کنین.

پنج شنبه 5 تیر1393 - 8:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون آقا حمید دو مدل ظرف مسی استفاده کردم و هر دو رو هم با آهن ربا تست کردم می مونه محل تست و کابلم که فویل داره باید عوضش کنم تا ببینم

پنج شنبه 5 تیر1393 - 11:21pm
مدیر سایت
مدیر سایت

moj2006 نوشته است:
ممنون آقا حمید دو مدل ظرف مسی استفاده کردم و هر دو رو هم با آهن ربا تست کردم می مونه محل تست و کابلم که فویل داره باید عوضش کنم تا ببینم

با سلام
دوست من شما براي ساخت لوپ از صفحه زيركيكي استفاده كرديد كه مناسب نيست ، شما اول لوپ رو كه قلب هر دستگاه فلزياب هست بخوبي و با كيفيت بسازيد و بعد به فكر نتيجه با كيفيت باشيد ؛ شما بجاي اون زير كيكي ، از تخته سه لايي 3ميل استفاده كنيد ، و ترتيب سيمها بخوبي رعايت كنيد و در آخر نتيجه رو مقايسه كنيد با گذشته .. موفق باشيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 6 تیر1393 - 12:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام

ضمن عرض ادب و تقدیم احترام،

از همه بزرگوارانی که روی این مدار زحمت کشیدن به سهم خودم تشکر و قدردانی میکنم. یک سوال داشتم اگر امکان داره لطفا پاسخ بدید، این دستگاه امکان سنس فلزات جدید با قطر 15 تا 25 سانتی رو تا نهایت یک و نیم متر در خاک دارا هست؟ و اینکه شیوه تفکیک سیستم به چه صورت هست، یعنی فلزات ارزشمند و غیر ارزشمند رو مشخص میکنه یا برای هر فلز یک تفکیک مشخص داره.

قبلا از همگی تشکر میکنم
بدرود

جمعه 6 تیر1393 - 12:56pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
wubian عزيز شما اگه صفحات اول تاپيك رو مطالعه كنين بيشتر موارد مطرح شده.
در مورد ميزان سنس هم اگه مدار خوب مونتاژ بشه و لوپش استاندارد باشه اين متراژ رو حتما ميزنه.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 6 تیر1393 - 1:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام

چشم آقا مهدی و ممنون

جمعه 6 تیر1393 - 1:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام، دوستانیکه مانند بنده با نور ال سی دی ونوع بکلایت سبز وبیشتر آبی در موقعیت شب از نظر استتار مشکل دارن، بغیر از تغییر مقاومت قسمت تغذیه نور ال ی دی ویا قرار دادن مقاومت متغیر مانند مولتی ترن وپتانسیومتر مناسب میشه نور ال سی دی رو کم وزیاد کرد...استاد حمید اگر دقیق تر راهنمایی کنند ممنون میشم... ویا بدون دستکاری مدار با استفاده از نایلون کدر ومشکی ویا فیلم نگاتیو و... برش داده و یه فیلتر نوری درست کرد وبا چسب روی صفحه نصب کرد و...

جمعه 6 تیر1393 - 10:57pm
مدیر کل
مدیر کل

برای تنظیم شدت نور بک لایت ال سی دی میتونین مقاومت 10 که 1.5 کیلو هست رو متغیر بذارین. پتانسیومتر یا ولوم 50 کیلو میتونه انتخاب مناسبی باشه و حداقل و حداکثر نور مورد نیازتون رو تامین کنه. کلا این مقاومت هر چه کمتر باشه نور بیشتر میشه و هر چه مقاومت بیشتر باشه نور کمتر میشه! برای قطع و وصل نور هم میتونین از یک کلید در مسیر سیم شماره 15 ال سی دی استفاده کنین.

شنبه 6 تیر1393 - 2:15am

سلام مهندس خسته نباشی
مدار من راه افتاد منتها کلا یه صدای ویز ممتد داره و فرقی هم نمیکنه لوپ بهش وصل باشه یا نه در هر صورت صدا قطع نمیشه
لطفا راهنمایی بفرمایین

یکشنبه 8 تیر1393 - 2:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Q3, Q9 ترانزیستور ها انگشت بزار روی این دو ببین چی میشه؟مشکل داره مدارت اگر صدا دیگه نیومد

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

یکشنبه 8 تیر1393 - 2:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 349 , 350 , 351 , 352 , 353 , 354 , 355 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , morteza66 و 294 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure