نویسنده |
پیغام |
arash99
کاربر حرفه ای
|
اين جسم من از خاک است هم خاک شود روزی اين شعرمن از دفتر هم پاک شود روزی هرکس که مرا خواهد اين شعر مرا خاند يادم بکند شايد غمناک شود روزى
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 11:08pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
ﻭﺍﻋﻈﺎ ! ﮐﺎﻓﺮ ﻭ ﺑﯽ ﺩﯾﻦ ﻭ ﺧﺮﺍﺑﻢ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟؟ ﻭﺍﻋﻈﺎ ! ﻣﺴﺖ ﻣﯽ ﻭ ﺷﺮﺏ ﻭ ﺷﺮﺍﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮﭼﻪ؟؟ ﺗﻮ ﺍﮔﺮ ﻣﺴﺘﻌﺪ ﻧﻮﺣﻪ ﻭ ﺁﻫﯽ٬ ﭼﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ؟ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻋﺎﺷﻖ ﺳﻨﺘﻮﺭ ﻭ ﺭﺑﺎﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟؟ ﺗﻮ ﺍﮔﺮ ﻏﺮﻕ ﻧﻤﺎﺯﯼ٬ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﮔﻔﺖ ﭼﺮﺍ؟ ! ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻭﻗﺖ ﺍﺫﺍﻥ ﻏﺮﻗﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺍﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟؟ ﺗﻮ ﺍﮔﺮ ﻻﯾﻖ ﺍﻟﻄﺎﻑ ﺧﺪﺍﯾﯽ٬ ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺵ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻣﺴﺘﺤﻖ ﺧﺸﻢ ﻭ ﻋﺘﺎﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟؟ ﺩُﻧﯿﺎ ﮔﺮ ﭼﻪ ﺳﺮﺍﺏ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺟِﺪ ﻃﺎﻟﺐ ﺍﯾﻦ ﮐﻬﻨﻪ ﺳﺮﺍﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟؟ ﺗﻮ ﺍﮔﺮ ﺑﻮﯼ ﻋﺮﻕ ﻣﯿﺪﻫﯽ ﺍﺯ ﻓﺮﻁ ﺧﻠﻮﺹ ﻭ ﻣﻦ ﺍﺭ ﺭﺍﯾﺤﻪ ﯼ ﻣﺜﻞ ﮔﻼﺑﻢ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﺭﯾﺶ٬ ﺳﻪ ﺗﯿﻎ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺍﺯ ﺑﻬﺮ ﺍﺩﺏ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻣﻮﻧﺲ ﺍﯾﻦ ﮊﯾﻠﺖ ﻭ ﺁﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟؟ ﺗﻮ ﺍﮔﺮ ﺟﺮﻋﻪ ﺧﻮﺭ ﺑﺎﺩﻩ ﮐﻮﺛﺮ ﻫﺴﺘﯽ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﺩُﺭﺩﮐﺶ ﺑﺎﺩﻩ ﯼ ﻧﺎﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ ﺗﻮ ﺍﮔﺮ ﻃﺎﻟﺐ ﺣﻮﺭﯼ ﺑﻬﺸﺘﯽ٬ ﺧﺐ ﺑﺎﺵ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻃﺎﻟﺐ ﻣﻌﺸﻮﻕ ﺷﺒﺎﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ ﺗﻮ ﮔﺮ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻗﯿﺎﻣﺖ ﻧﮑﻨﯽ ﻋﯿﺶ ﻋﯿﺎﻥ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﺯ ﺭﻭﺯ ﺣﺴﺎﺑﻢ ؛ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ؟؟
این نیز بگذرد
|
دوشنبه 8 تیر1393 - 2:11am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
لایک دوستان وقت گل آن به که به عشرت کوشیم _____________ سخن اهل دل است این و بجان بنیوشیم حافظ این حال عجـــب با که توان گفـــت که ما______________ بلبلا نیم که در مـو سم گل خاموشیم ...!
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 5:24pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
تا کي غم آن خورم که دارم يا نه وين عمر به خوشدلي گذارم يا نه پرکن قدح باده که معلومم نيست کاين دم که فرو برم برآرم يا نه ***************************** شیخی به زنی فاحشه گفتا مستی هر لحظه به دام دگری پا بستی گفتا شیخا هر آن چه گویی هستم آیا تو چنان که می نمایی هستی ****************************** این قافله عمر عجب می گذرد دریاب دمی که با طرب می گذرد ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش آر پیاله را که شب می گذرد ********************************* ای صاحب فتوا ز تو پرکارتریم با این همه مستی زتو هُشیار تریم تو خون کسان خوری و ما خون رزان انصاف بده کدام خونخوار تریم **************************** هنگام سپیده دم خروس سحری دانی که چرا همی کند نوحه گری یعنی که نمودند در آیینه صبح کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری ****************************
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 5:37pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
قــمار عاشـــــقان بردی نـــــدارد از نـــداران پرس -----کس از دور فلک دستی نبرد از بدبیاران پرس
جوانیها رجزخوانی و پیریها پشیمانی اســـــت -----شب بدمستی وصبح خمار از میگساران پرس
تو کز چشـم و دل مــردم گریزانی چه میـــدانی -----حدیث اشــک و آه من برو از باد و باران پرس
جهان ویران کندگر خود بنای تخت جمشیداست ----- بــرو تاریـخ این دیر کهن از یـــادگـــاران پرس
سـلامــت آنسـوی قافســت و آزادی در آن وادی -----نشان منزل سیمرغ از شاهین شکاران پرس
به چشم مدعی جانان جمال خویــش ننماید ----- چراغ از اهل خلوت گیر و راز از رازداران پرس
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 5:40pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
سـاقــی بده پیمانه ای ز آن می کـــه بی خویشم کنـــد بر حسن شور انگیز تو عاشق تر از پیشم کند زان مــی کـــه در شبهـــای غـــم بـارد فــروغ صبحـــــدم غافل کنـد از بیش و کم فارغ ز تشویشم کنـد نــور سحــرگـــاهی دهــد فیضی کـــه می خواهی دهد با مسکنت شاهی دهد سلطان درویشم کند ســـــوزد مــــــرا ســـــازد مــــــرا در آتـــش انــدازد مــــرا وز من رهــا سازد مــــرا بیگانه از خویشم کند بستانــد ای ســـرو سهـــی! سودای هستــی از رهی یغما کنـد اندیشـه را دور از بـــد اندیشــم کند
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 5:50pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
|
چهارشنبه 10 تیر1393 - 2:19am |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
پسر تو چند سالته؟ - پارسال ۱۶ سالم بود بچه بودم، ۲ روز بعد بابام مرد بازم ۱۶ سالم بود، اما دیگه بچه نبودم...!
--------------------------------------------------------------------------
وفاداری ؟ خدا بیامرزتش ! صداقت ؟ یادش گرامی باد ! غیرت ؟ به احترامش چند لحظه سکوت ! معرفت ؟ یابنده پاداش می گیرد ! ----------------------------------------------------------------- تلخی روزگار اینه که خیلی چیزا رو میشه خواست…….!!
ولی نمیشه داشت……!!!!!
---------------------------------------------------------------------------- جلوى بعضى خاطره هابايدنوشت آهسته بيادآوريد خطرريزش اشك ------------------------------------------------------ بنویسید بعد مرگم روی سنگ * با خطوطی نرم و زیبا و قشنگ اینکه اینجا خفته در این گور سرد * بودنش را هیچ کس باور نکرد ------------------------------------------------------------ این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود... اینجا زمین است اینجا زمین است رسم آدمهایش عجیب است اینجا گم که میشوی بجای اینکه دنبالت بگردنن فراموشت میکندد.........دوستت دارم
اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!
|
پنج شنبه 11 تیر1393 - 12:22am |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
اگر سقف آرزوهیت به اندازه داشته هایت باشد ، مطمئن باش خوشبخت ترین آدم روی زمین خواهی بود .
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
پنج شنبه 12 تیر1393 - 4:51pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
تقدیر چنین بود که پروانه بسوزد *** مجنون دل آن عاشق دیوانه بسوزد تقدیر چنین بود که مجنون دل افکار*** از هجر دل لیلی در دانه بسوزد
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
جمعه 13 تیر1393 - 7:47am |
|
|
|