انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:12am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 422 , 423 , 424 , 425 , 426 , 427 , 428 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود
امروز جایی را ردیابی کردم که قبلا یک ردیاب دیگر از فاصله 200 متری به این مکان کشیده شده بوده و یک دستگاه تصویری هم اینجا را حفره تشخیص داده بود نقطه مورد نظر هم مشخص بود
ردیابی را به ترتیب زیر شروع کردم
با فرکانس 163.3 وزن 50 کیلو از فاصله 3-4 متری از هر چهار طرف آنتن زدم که از هر طرف آنتنها به انجا می رفت بعد به طرف این نقطه رفتم و قیچی شد اهسته به طرف جلو رفتم بعد از یک متر انتن ها باز شدند باز جلوتر رفتم و این بار انتن ها به طرف بازوهایم و رو به نقطه
99.02 با همان وزن قیچی نکرد
مگنت 2 از فاصله 2 متری از W90 تا W20 تست کردم به طرفش نرفت و روی نقطه هم قیچی نشد هر بار 10 واحد کم می کردم .
اما مگنت 1 با W30 قیچی کرد
حفره هم با 90 قیچی می کرد اما بعد از چند ثانیه باز می شد
حفره با 75 قیچی کرد و دیگر باز نشد
برای طلا ردیابی کردم
219.9 هم از فاصله 15 متری و 7 متری (از دو جهت ) با وزن 50 کیلو به طرف نقطه آمد و تقریبا قیچی هم کرد عمق همان 1 متر
24.40 با وزن 50 کیلو قیچی شد عمق 1 متر
39.51 هم به همان صورت قیچی شد و همان عمق
کربن 50 کیلو قیچی میشد اما بعد از 2-3 ثانیه باز شد ممکنه به دلیل وزن زیاد بوده
کربن 5 کیلو قیچی شد (در مورد کربن چه وزنی را باید انتخاب کنیم فکر میکنم وزن زیادی انتخاب کرده ام )
کد اسکلت همراهم نبود تقریبا هوا تاریک میشد و فلزات دیگر و ... فرصت نشد
الماس با وزن 6 گرم هیچ عکس العملی نداشت این یکی را عشقی زدم می دانستم که نمی زند
با سیم و بعد از هر تغیر فرکانس 2 دقیقه ردیاب را خاموش می کردم تقریبا 3 ساعت ردیابی کردم
به نظر شما خطا است یا نه ؟
انجا را حفاری می کنم یک متر عمق دارد

دوشنبه 8 تیر1393 - 12:50am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

Rega نوشته است:
با درود
امروز جایی را ردیابی کردم که قبلا یک ردیاب دیگر از فاصله 200 متری به این مکان کشیده شده بوده و یک دستگاه تصویری هم اینجا را حفره تشخیص داده بود نقطه مورد نظر هم مشخص بود
با فرکانس 163.3 وزن 50 کیلو از فاصله 3-4 متری از هر چهار طرف آنتن زدم که از هر طرف آنتنها به انجا می رفت بعد به طرف این نقطه رفتم و قیچی شد اهسته به طرف جلو رفتم بعد از یک متر انتن ها باز شدند باز جلوتر رفتم و این بار انتن ها به طرف بازوهایم و رو به نقطه
مگنت 2 از فاصله 2 متری از W90 تا W20 تست کردم به طرفش نرفت و روی نقطه هم قیچی نشد هر بار 10 واحد کم می کردم .
برای طلا ردیابی کردم
219.9 هم از فاصله 15 متری و 7 متری (از دو جهت ) با وزن 50 کیلو به طرف نقطه آمد و تقریبا قیچی هم کرد عمق همان 1 متر
کربن 5 کیلو قیچی شد (در مورد کربن چه وزنی را باید انتخاب کنیم فکر میکنم وزن زیادی انتخاب کرده ام )
الماس با وزن 6 گرم هیچ عکس العملی نداشت این یکی را عشقی زدم می دانستم که نمی زند
با سیم و بعد از هر تغیر فرکانس 2 دقیقه ردیاب را خاموش می کردم تقریبا 3 ساعت ردیابی کردم

سلام
با توجه به این مگنت و داشتن ذهنیت قبلی شما در مورد این مکان فکر نمیکنم مورد درست باشه..
ردیاب دیگری که آوردن به احمتال زیاد خانواده ریفایندره و در نقطه زنی با 35 تفاوت فاصله دارد اما جالبه که شما همان نقطه رو زدید که به نظر من خطای ذهن شماست.
البته به نظرم باید بیشتر روش کار کنید و امیدوارم که درست و صحیح آنتن زده باشید

دوشنبه 8 تیر1393 - 1:39am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
راستی یه جیزی یادم رفته بود.
فرکانس 163.3 اینطور نیست که خطا نداشته باشه.
ولی توی وزن گیری هدف واقعی بهتر عمل میکنه.

چون که من تعدادی انگشتر نقره و ساعت های قدیمی که توشون نقره داشت رو گفتم قایم کنن.
ولی با 163.3 به طرف بخشی از سقف زیرین خونه که گویا نقره طبیعی داره میرفت و من نتونستم انگشترهارو پیدا کنم.
ولی با 86.15 به سمت انگشترها میرفت و قیچی کرد.
با 99.02 هم روی محل سقف که نقره طبیعی داره قیچی میکرد و روی انگشترها قیچی نمیکرد.

به نظرم بهتره با 86.15 رهگیری کنیم و با 163.3 وزن گیری.

سلام
شما وزن 163.3 را چند گذاشتید که انگشترهارو نزد؟ باید در وزنگیری توسط این فرکانس خیلی دقت شود.
اما اگر این تست شما ثابت شود باید ابتدا از همان 86.15 استفاده شود.

دوشنبه 8 تیر1393 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیز آیا طول آنتنهای برنجی تو میزان شعاع زنی و عمق زنی 35 تاثیر داره. منظورم اینه که تو ردیاب های خوراک خور برای کم کردن شعاع کاوش آنتنها را کوتاه میکنن , میخاستم بدونم با توجه به فرکانسی بودن ردیابمان آیا کوتاه و بلند بودن آنتنها , باعث میشه شعاع کاوش و میزان نفوذ فرکانس در خاک کم یا زیاد بشه. آقا حمید اگه لطف کنید شما هم توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم, با تشکر از توجه شما عزیزان.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

دوشنبه 9 تیر1393 - 11:14am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
Rega نوشته است:
با درود
برای طلا ردیابی کردم

سلام
با توجه به این مگنت و داشتن ذهنیت قبلی شما در مورد این مکان فکر نمیکنم مورد درست باشه..
ردیاب دیگری که آوردن به احمتال زیاد خانواده ریفایندره و در نقطه زنی با 35 تفاوت فاصله دارد اما جالبه که شما همان نقطه رو زدید که به نظر من خطای ذهن شماست.
البته به نظرم باید بیشتر روش کار کنید و امیدوارم که درست و صحیح آنتن زده باشید

ممنونم که جواب دادید استاد کانی
راستش از هر طرف انتن می خواست به سمت نقطه بره چند لحظه هم باد می امد اما انتن به جهت دیگری نمی رفت
دفعه بعد دوباره چندین فرکانس میزنم و انجا را حفاری می کنیم تا بفهمیم که چی هست اگر خطا باشد عامل خطا را در می اوریم ..........
با سپاس

دوشنبه 9 تیر1393 - 1:15pm
مدیر کل
مدیر کل

jafar نوشته است:
سلام دوستان عزیز آیا طول آنتنهای برنجی تو میزان شعاع زنی و عمق زنی 35 تاثیر داره. منظورم اینه که تو ردیاب های خوراک خور برای کم کردن شعاع کاوش آنتنها را کوتاه میکنن , میخاستم بدونم با توجه به فرکانسی بودن ردیابمان آیا کوتاه و بلند بودن آنتنها , باعث میشه شعاع کاوش و میزان نفوذ فرکانس در خاک کم یا زیاد بشه. آقا حمید اگه لطف کنید شما هم توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم, با تشکر از توجه شما عزیزان.

بله جعفر جان فرقی نمیکنه این ردیاب هم از نظر سیستم آنتنی مشابه سایر ردیابهاست. طول بیشتر آنتن میتونه اندکی محدوده کاوش رو افزایش بده ولی حرکت آنتنها سنگین تر میشه و ممکنه برای بعضیها قابل استفاده نباشه. گذشته از این بدلیل سنگینی حرکت آنتنها احتمال داره بعضی اهداف کوچکتر و ضعیف تر قابل سنس نباشن. از نظر میزان عمقزنی هم بنظر من فقط در حالت باسیم افزایش عمقزنی وجود خواهد داشت.
لذا در آنتنهایی که اقا مجتبی زحمتشو کشیدن طول آنتن برنجی حداکثر استاندارد یعنی 45 سانت در نظر گرفته شده. کلا در این نوع آنتن بین 40 تا 45 سانت متداول هست. ولی حتی تا 50 سانت هم میتونه باشه.

دوشنبه 9 تیر1393 - 4:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
jafar نوشته است:

بله جعفر جان فرقی نمیکنه این ردیاب هم از نظر سیستم آنتنی مشابه سایر ردیابهاست. طول بیشتر آنتن میتونه اندکی محدوده کاوش رو افزایش بده ولی حرکت آنتنها سنگین تر میشه و ممکنه برای بعضیها قابل استفاده نباشه. گذشته از این بدلیل سنگینی حرکت آنتنها احتمال داره بعضی اهداف کوچکتر و ضعیف تر قابل سنس نباشن. از نظر میزان عمقزنی هم بنظر من فقط در حالت باسیم افزایش عمقزنی وجود خواهد داشت.
لذا در آنتنهایی که اقا مجتبی زحمتشو کشیدن طول آنتن برنجی حداکثر استاندارد یعنی 45 سانت در نظر گرفته شده. کلا در این نوع آنتن بین 40 تا 45 سانت متداول هست. ولی حتی تا 50 سانت هم میتونه باشه.

بسیار سپاسگذارم حمید جان ,ممنون که جواب دادین .

دوشنبه 9 تیر1393 - 8:08pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان
تمام تست ها تلسکپی خاموش میباشند .
تست روی مکانی است که قبلا حجم گرفته بودم.فلز: 2.5 در 3.5 به طرف شمال بود.حفره:1.5 در1.5 .حجم مگنت:3.20 در4.30 به طرف شمال .
عمق از سه طرف: فلز 4.5 وعمق مگنت 3.5 وعمق حفره 3.80 بود .امروز هم تکرار شد که هیچ اختلافی نداشتم .
فرکانس 163.3 با فاصله ی 8 متری از 2 تن شروع کردم که روی 63 کیلو سنس داشت.
فرکانس 219.9 از 4 تن شروع کردم که روی 1.600 کیلو ضعیف و1.400 کیلو سنس خوبی داشت وwروی 71 .
گلد1-5 از 3 تن شروع کردم که روی 1.200 ضعیف وروی 1 تن سنس خوبی داشت .wروی 70 .
حفره از w85 شروع کردم که روی w73 سنس خوبی داشت .
مگنت 2 از w85 شروع کردم که روی w69 ضعیف وروی w65 سنس خوبی داشت .
مد مس از 501 کیلو شروع کردم که روی 41 سنس خوبی داشت .
مد نقره ی 2 تا 50 کیلو سنس داشت.
مد برنز-آهن وسرب هیچ واکنشی نداشت .
کربن از 100 کیلو شروع کردم که روی 6.1 کیلو ضعیف و4.5 کیلو سنس خوبی داشت .
تست فاصله تا 50 متر روی فرکانس فلز سنس داشت .
حرکت آنتن با شمارش از 1 تا 30 روی شماره ی 10 آنتن مخالف واز شماره ی 15-17 انتن موافق حرکت نرم وخوبی داشت که قدرت ذهن هم هیچ تاثیری در آن نداشت .
وقتی روبروی حجم ورو به شمال می ایستادم تا شماره 15 آنتن ها موازی واز شماره ی 15 تا25 به حالت نیم قیچی ودوباره باز وآنتن چپم 90 درجه چرخش به چپ ودوباره موازی می ایستاد که این حالت چند بار تکرار شد .
مکان تل کوچکی است که در داخل یک تخت ودر جنوب یک صخره قرار دارد وبا خاک بکر همان منطقه استتار شده است که در آخر کار 50-60 سانتی در داخل حجم مظنه زدم که خاکستر نمایان شد.باورم نمیشد وخیلی خوشحال شدم .
به نظر خودم که همه شرایط مساعده تا نظر اساتید ودوستان چی باشه والبته قسمت؟؟؟؟

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

دوشنبه 9 تیر1393 - 8:22pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
سلام دوستان
تمام تست ها تلسکپی خاموش میباشند .
تست روی مکانی است که قبلا حجم گرفته بودم.فلز: 2.5 در 3.5 به طرف شمال بود.حفره:1.5 در1.5 .حجم مگنت:3.20 در4.30 به طرف شمال .
عمق از سه طرف: فلز 4.5 وعمق مگنت 3.5 وعمق حفره 3.80 بود .امروز هم تکرار شد که هیچ اختلافی نداشتم .
فرکانس 163.3 با فاصله ی 8 متری از 2 تن شروع کردم که روی 63 کیلو سنس داشت.
فرکانس 219.9 از 4 تن شروع کردم که روی 1.600 کیلو ضعیف و1.400 کیلو سنس خوبی داشت وwروی 71 .
گلد1-5 از 3 تن شروع کردم که روی 1.200 ضعیف وروی 1 تن سنس خوبی داشت .wروی 70 .
حفره از w85 شروع کردم که روی w73 سنس خوبی داشت .
مگنت 2 از w85 شروع کردم که روی w69 ضعیف وروی w65 سنس خوبی داشت .
مد مس از 501 کیلو شروع کردم که روی 41 سنس خوبی داشت .
مد نقره ی 2 تا 50 کیلو سنس داشت.
مد برنز-آهن وسرب هیچ واکنشی نداشت .
کربن از 100 کیلو شروع کردم که روی 6.1 کیلو ضعیف و4.5 کیلو سنس خوبی داشت .
تست فاصله تا 50 متر روی فرکانس فلز سنس داشت .
حرکت آنتن با شمارش از 1 تا 30 روی شماره ی 10 آنتن مخالف واز شماره ی 15-17 انتن موافق حرکت نرم وخوبی داشت که قدرت ذهن هم هیچ تاثیری در آن نداشت .
وقتی روبروی حجم ورو به شمال می ایستادم تا شماره 15 آنتن ها موازی واز شماره ی 15 تا25 به حالت نیم قیچی ودوباره باز وآنتن چپم 90 درجه چرخش به چپ ودوباره موازی می ایستاد که این حالت چند بار تکرار شد .
مکان تل کوچکی است که در داخل یک تخت ودر جنوب یک صخره قرار دارد وبا خاک بکر همان منطقه استتار شده است که در آخر کار 50-60 سانتی در داخل حجم مظنه زدم که خاکستر نمایان شد.باورم نمیشد وخیلی خوشحال شدم .
به نظر خودم که همه شرایط مساعده تا نظر اساتید ودوستان چی باشه والبته قسمت؟؟؟؟

سلام
خداوند متعال قسمت کند
تست ها بسیار مناسب به نظر میان. خسته نباشید.
مس کاذب است یا انشالله در صورت وجود سوسوی زرد مس آن را گرفته است.
نقره با توجه به اینکه آقای آرین گفتن نقره طبیعی میزند باید با 86.15 هم تایید شود که البته چون نقره خود ردیاب رو هم زدید شاید احتیاج نباشد اما اگر نقره ای باشه احتمال زیاد مگنت رو تا 80 بالا میبرد.

اما نظر من در مورد طلا تا حد زیادی مثبت است. الله اعلم

دوشنبه 9 تیر1393 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
حمید نوشته است:
jafar نوشته است:

بسیار سپاسگذارم حمید جان ,ممنون که جواب دادین .

حمید جان این سوال برای این پرسیدم , در رابطه با طرحی که بردیا دادن من چند وقت پیش این طرح را نصفه نیمه انجام دادم . اما چون باید از انتن کوچک و سبک باید استفاده میشد. و این فکر که انتن کوچکتر شعاع و عمق کاوش را خیلی میاره پایین برای همین طرح را تمام نکردم. حالا اگه وقت شد طرح تمام میکنم و اینجا میذارم ,اما بعید میدونم کار بده.

دوشنبه 9 تیر1393 - 9:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 422 , 423 , 424 , 425 , 426 , 427 , 428 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 66 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure