نویسنده |
پیغام |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
سلام دوستان من با افراد مختلفی مخصوصا مولا ها کار کرذم نتیجه ای که من بدست اوردم نسبط به زیر خاکی جز دروغ چیزی نمیگن از جمله کافر و مسلمان و ارواح و ارواح خبیصه
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 7 تیر1393 - 12:56am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان متاسفانه توی این کار دروغ و بی دینی و کفر و دزدی و خیانت و ... رواج پیدا کرده و خیلی ها ادعاهایی میکنن غیر عقلایی و دروغ. لطفا به هر کسی اعتماد نکنین چرا که بیشتر این مدعیان اعوان و انصار شیطان هستن. خدای ناکرده قصد توهین به کسی یا گروهی ندارم ولی حقیقتی رو عرض میکنم که خیلی ها رو سرکیسه کرده. فقط انسانهایی رو قبول کنین توی این کار که اهل ایمان و تقرب به حق باشن . یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 10:31am |
|
|
آرشام
کاربر فعال
|
سلام اینم عکس یه جن سمت راست تصویر پشت درخت ،فتوشاپ هم نیست پسره با یک گوشی دوربین دار معمولی از رفیقش و سگش عکس میگیره ،بعدش که نگاه میکنن میبینن عکس کسی اون گوشه افتاده در صورتی که هیشکی اون اطراف نبوده
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 1:40pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
عجب جنی بوده از عکس گرفتن خوشش میومده
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 1:46pm |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
merlin نوشته است: عجب جنی بوده از عکس گرفتن خوشش میومده ببینم توی این عکس اون چیه دست پسره چاقو هستش اگر چاقو باشه پس شک نکنید این عکس فتوشاپ هست فقط10درصد امکانش هست این تصویر واقعیت داشته باشه مشابهش رو من خودم دیدم که واقعیت داره توی جنگل شمال یه همچین عکسی گرفته بودند ولی توی این تصویر این پسره چاقو دستش هست پس یا تصویر فتو هست یا این جنه خیلی دل و جرات داره
اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 1:56pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
دوستان روش احظارم بلدید
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
یکشنبه 8 تیر1393 - 2:43pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان alirezaii21 عزیز احضارات جزوی از علوم غریبه هستش که روشهای متفاوتی داره. البته کار خطرناکی هست و هرکسی نباید بدون مقدمه واردش بشه. توی این کار باید شخص حتما صاحب نفس و با اراده و ایمان باشه در غیر اینصورت خیلی صدمه میبینه. یاحق --- غقیائیل
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 10:08am |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من به جن و اینجور چیز ها اعتقاد دارم چون خودم یک هفته درگیر همچین جریاناتی بودم ولی این عکس رو که نگاه میکنم خیلی واضح نیست اون قسمتی که جن هستش رو میگم
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 10:05pm |
|
|
mehdi 2014
کاربر حرفه ای
|
این رو هم بگم اگه چاقو یا سنجاق داشته باشی جن نزدیکت نمیشه حالا این جنه چجوری اون دور و بر داره پرسه میزنه جالبه برام
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 10:08pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
دوستان زیاد ذهنتون را با این جور چیزا درگیر نکنید ارتباط باجن فضیلت نیست کمک زیادی هم به انسان نمیکنن من چند نفر رو میشناسم که با اجنه در ارتباط هستن اما همیشه یه جای کارشون میلنگه جن ها خودشون از لحاظ عقلی از انسان در مرتبه پایین تری هستن انسانها اگر از لحاظ روحی خودشون رو قوی تر بکنن هزار برابر جن قوی تر میشن از هر لحاظ در حالت عادی جن ها با انسان کاری ندارن فقط شیاطین در بعضی کارها انسان رو وسوسه میکنن در کل بنظر من به این چیزا فکر نکنین بهتره
|
دوشنبه 9 تیر1393 - 11:30pm |
|
|
|