انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 8:50am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 351 , 352 , 353 , 354 , 355 , 356 , 357 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام

حمید نوشته است:
جناب تزار من که تاکید کرده بودم در صورت استفاده از 3201 دقیقا همون ایسی که عکسشو گذاشتم رو باید تهیه کنین! وگرنه احتمال کار نکردنش زیاده. این رو من و چندین نفر تست کردیم که به این نتیجه رسیدیم و برای همین تاکید کردیم. اما اگر از 7816 استفاده کنین ؛ این داستانها رو نداره و همه مدلش جواب میده. جوابدهی این دو شماره هم کاملا یکسان بوده.

درسته حمید جان کم دقتی از منه @};-

دوشنبه 9 تیر1393 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تزار نوشته است:
ممنون دوستان
سپاس کوهیار عزیز و بزرگوار تمام دستوراتت رو اعمال میکنم
پیر دانای گرامی و عزیز لطف کردی برادر
الان آیسی گفته شده رو دیدم متاسفانه 3201-c هست ولی تو لیست قطعات c یا b ذکر نشده
یعنی مشکل من از این آیسیه؟
الان ال سی دی روشن میشه و تمام آیتمها میاد این صدای ممتد کارو خراب کرده
پس من یه آیسی 3201 با پسوند b تهیه کنم ؟
یه جا لینک دیدم که اگه اشتباه نکنم پایا الکترونیک بود و تلفنی سفارش رو پست میکرد درسته ؟اطلاع دارین؟

سلامت باشید تزار عزیز،
استاد حمید عزیز مانند همیشه، دقیق شما روهم راهنمایی کردند...بله شک نکنید مشکلتون از آیسیه... تصویر آیسی داخل فایل رو باید تهیه کنید، ودوستانیکه تهیه کردند شما رو در رابطه با نحوه تهیه وقیمت وآدرسش راهنمایی کنند بهتره... البته ads 7816 هم میتونید بقیمت حدود هجده، بیست تومان تهیه کنید که مطمعن تره از حیث جوابدهی،... و هردو ایسی گویا کیفیت کارکردشون باهم تفاوتی ندارن... موفق باشید

سه شنبه 9 تیر1393 - 1:17am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود بر دوستان @};-

بنده یک لوپ 60*60 ساختم:
پیوست:
L.jpg

نتایج:
سکه 500 تومانی(مسی رنگ):40 سانتیمتر
فیبر 15*15 مسی:120 سانتیمتر
گارد:21
حساسیت:1
البته تستها رو توی خونه انجام دادم.
------------------------------------------------------------------------
در مورد کابل هم بنده کابل های زیر رو امتحان کردم:
1-کابل بدون فویل کرمان 4.5c
2-کابل فویل دار کرمان تصویر 4.5c
3-کابل RG59(دارای فویل)
متاسفانه نتونستم کابل RG58 پیدا کنم.
نتیجه همه کابل ها یکسان بود فقط کابل هایی که فویل دارن ثبات بهتری دارن یعنی من توی خونه حساسیت رو با کابل های فولدار روی 1 میارم ولی با کابل های بدون فویل حداقل 4 باید باشه چون خیلی صداهای اضافه داره!
برای کابلهای شماره 1و2 گارد از 22 جواب میده ولی برای شماره 3 از 21 جواب میده.
------------------------------------------------------------------------
اما لوپ رو چندین بار باز کردم وبستم چون سیمها بعد از بستن 3دور، شل میشدن! علت اصلی شل شدن کابل ها این بود که در محل شیارها، دورهای بیرونی به دورهای داخلی فشار میارن و باعث شل شدن دورهای داخلی میشه و در آخر فقط دور اول و دور آخر کشش خوبی دارن و منظم هستن!حتی با کشش بسیار زیاد هم سیمهارو بستم ولی فایده نداره چون روکش پلاستیکی سیم نرمه، هم سیم خراب میشه و همینکه فاصله 2 میلیمتر بین سیمها از بین میره!الان سیمهای لوپی که ساختم رو با کشش خیلی ملایم بستم.
پیوست:
L2.jpg

فکر میکنم اگر شیار هارو به اینصورت برش بدیم مشکل تا حدودی حل بشه:
پیوست:
L3.png

سپاس @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

سه شنبه 10 تیر1393 - 2:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
جناب patriot . لطف زحمت تست روی خاک رو هم بکشید. که وضعیت نویزش چطوره...

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

سه شنبه 10 تیر1393 - 3:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

taghy نوشته است:
جناب patriot . لطف زحمت تست روی خاک رو هم بکشید. که وضعیت نویزش چطوره...

تقی جان به محض اینکه اسکلت رو بسازم حتما اینکارو انجام میدم.

سه شنبه 10 تیر1393 - 3:36pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب patriot خیلی ممنون خسته نباشین.
نتیجه تستهای شما خوب بوده. تنها نکته مهم و جدید در تستهای شما استفاده از کابل کواکسیال فویل دار بود که فرمودین ثبات خیلی بهتری پیدا میکنه! این هم موردی هست که سایر دوستان باید تست کنن.

سه شنبه 10 تیر1393 - 3:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام استاد حمید اگه میشه راهنماییی کنید. من مدار رو خیلی وقته تموم کردم وبرای تست یک لوپ معمولی ساده با اهمی که فرموده بودید آزمایش کردم ولی ظاهرا تو هیچ حالتی سنس نداره وخیلی هم سرو صدای اضافی داره حتی تو ی فضای باز وبدون فلز آیا میتونه مشکل از لوپ با شه آخه اصلا سنس نداره با اون لوپ معمولی. کل مدار رو چک کردم وقطعاتی روهم که شک داشتم دوباره عوض کردم. اگه واقعا از لوپه شروع به ساختن لوپ عنکبوتی کنم.
با تشکر از شما.

سه شنبه 10 تیر1393 - 11:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
جناب patriot لطف کنید قطر و نوع سیم و اهم و ظرفیت بدست اومده لوپتون رو هم ذکر کنید . البته تعداد دور اونطور که از روی عکس پیداست 20 دوره ضمناً قطر داخلی رو چند سانت گرفتید...

چهارشنبه 10 تیر1393 - 12:38am
مدیر کل
مدیر کل

sasanasadi عزیز این مدار بدون شیلد کردن مدار و حتی خود لوپ جواب خوبی نمیده! لوپ معمولی هم البته قابل استفاده هست و باید سنس داشته باشین بشرطی که عدد گارد رو بالاتر قرار بدین. برای لوپ معمولی بنظر من گارد بین 40 تا 50 میتونه جوابگو باشه. در عین حال کابل لوپتون هم اگر مناسب نباشه جواب خوبی نمیگیرین. کلا بیشتر قلق جوابگیری از این مدار روی حذف نویز ها روی خود مدار و همینطور از مسیر مدار تا لوپ و خود لوپ هست. علت این حالت خاص هم حساسیت بالا به دلیل وجود سیستم تفکیک جالبی هست که این فلزیاب داره. لذا اگر حتی یکی از این نکات رو رعایت نکنین عملا این فلزیاب میتونه تبدیل به یک چیز بدردنخور بشه!

چهارشنبه 10 تیر1393 - 2:01am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
جناب patriot خیلیل ممنون خسته نباشین.
نتیجه تستهای شما خوب بوده. تنها نکته مهم و جدید در تستهای شما استفاده از کابل کواکسیال فویل دار بود که فرمودین ثبات خیلی بهتری پیدا میکنه! این هم موردی هست که سایر دوستان باید تست کنن.

خواهش می کنم مهندس @};-
بله کابل فویل دار برای من خیلی بهتره! البته کابل RG58 رو اگه پیدا کنم و تست کنم فکر می کنم کاملا نتیجه مشخص بشه. کابل RG59 واقعا خیلی کیفیت بالاتری نسبت به کابل کرمان داره! مثلا شیلد پرپشت و بافته شده و محکم و خیلی منظمی داره ولی کابل کرمان رو همینجوری سرهم کردن!
یه سوالی مهندس:
چرا وقتی ولتاژ باطری پایین میاد، عدد گارد رو هم میشه پایین تر آورد؟مثلا وقتی ولتاژ باتری از 12.5 به 11.5 میرسه عدد گارد رو میشه از 21 به 20 تغییر داد!

چهارشنبه 11 تیر1393 - 8:35am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 351 , 352 , 353 , 354 , 355 , 356 , 357 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 559 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure