شایان نوشته است:
جناب interlok
شما چند وقته داری با لورنز کار میکنی ؟
من فکر میکنم مدت زیادی نیست که داری باهاشکاری انجام میدی و احتمالا هم تمام تجربیات شما باید بر حسب کاتالوگ و تمرینهای خودتون باشه
در مورد قضیه del - gnd
خوب شما زمانی که با دیلای راحت میتونی توی زمینی کار کنی و یا یه مقدار زود به زود بوق دستگات در میاد با زرو میتونی هی صفرش کنی و دوباره کار کنی دیگه احتیاجی به استفاده از جی ان دی نداری شما
در مورد جی ان دی هم به احتمال 99 درصد شما بالانست رو اشتباه انجام میدی که بعد از تکون دادن فرم یا دیسک بوق دستگات در میاد چون بالانس ارور داده و خوب انجام نشده این مورد پیش میاد برای شما
والا وقتی شما با جی ان دی بالانس درست را انجام بدی کلا تمام بوقای اضافی از بین میره فقط کمی عمق شما کمتر میشه
در ضمن بالاترین عمق رو لورنز با دیلای 1 سنس میکنه برای فرم
موفق باشید
سلام آقا شایان
بله کاملا حق با شماست تجربه ی من بیشتر بر حسب manual operating و تجربه ی خودم بوده و لذا تجربه ی زیادی ندارم و مایلم از تجربه ی گرانبهای دوستان بیشتر استفاده کنم
من برای کار با delمشکل خاصی ندارم و البته همونطور که شما توصیه کردید و دفترچه هم گفته حتی در صورت مشاهده ی ناپایداری و شنیدن بوق های اضافی با دکمه ی زیرو مجددا تنظیمات رو فراخوان و یا اصطلاحا recall می کنم.اگر دقت کرده باشید من نگفتم که با del مشکل دارم بلکه پرسیدم چرا علیرغم تاکید لورنز برای کار با مود gnd در زمین های های ماینرال وقتی دستگاه رو توی این زمین ها روی این مود میزاریم بوق می زنه در حالی که علیرغم انتظارم روی del بوق اضافی نمیزنه؟
در مورد اینکه لورنز تو کدوم حالت بیشترین عمق رو می تونه به شما بده فعلا اظهار نظر نمی کنم و البته این به معنای تائید حرف شما هم نیست..چون هفته ی گذشته مجدد تست هایی رو انجام دادم که با صحبت شما در مورد حساسترین مود تفاوت داره...برای اطمینان بیشتر مجددا امتحان خواهم کرد و بعد از اطمینان اظهار نظر می کنم
در مورد بالانس اگر ممکنه راهنمائی بیشتری بفرمائید...ذکر دونکته رو در مورد بالانس ضروری می دونم نکته ی اول اینکه بنده دقیقا به همون روشی عمل می کنم که manual operating گفته و شما تو فیلم معرفی لورنزz1 هم می بینید علیرغم این مشکل gnd همچنان باقیه
و اما نکته ی دوم اینکه (کاملا این حرف شما رو هم تائید می کنم)با اتو بالانس عمق کاهش پیدا می کنه و لذا من تمایل دارم بیشتر برای بالانس دستگاه روی مودgnd از تنظیمات دستی استفاده کنم که باز هم مشکل قبلی کماکان برقراره