انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:03pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 428 , 429 , 430 , 431 , 432 , 433 , 434 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
دیشب یک جا رفتم برای کاوش یک خونه قدیمی بود که یه باغ بزرگی هم داشت و خود صاحب خونه هم دو سه تا دستگاه داشت و جریان رو کامل به من توضیح داد و گفت پدر بزرگم دیده بود که روس ها یک چیزی رو تو خونشون چال کردن و بعد رفتن کار نداریم به این چیزا نمیشه زیاد به حرف مردم اعتماد کرد بعد پسرش رفت یه جعبه اورد که توش یه نقطه زن شرکتی بود و یه ردیاب که از پلاستیک درش اورد دیدم ردیاب انجمنه fpl35 خیلی تعجب کردم و برام جالب بود و پسر صاحب خونه هم وارد بود و یه دفترچه اورد دیدم همه فرکانس ها داخل دفترچه هستش من هم چند سال پیش با ردیاب جیوه خور کار کرده بودم و از نظر انتن زدم تا یه حدودی چیزی سرم میشد و بعد روشن کرد ردیاب دیدم شارژ نداره گذاشتم تو شارژ تا شارژ بشه و تو همین مدت کم با گوشیم اومدم سایت و یه چند صفحه ای رو خوندم و اون فرکانس هایی رو که اقا حمزه تو چند صفحه قبل گذاشتن رو نوشتم همون فرکانس هایی که باهاش بار در اورده بود دوستشون بعد نیم ساعت رفتم سر زمین و شروع کار من به این صورت بود

انتن های تلسکوپی رو یه مقدار باز کردم و قدرت دستگاه رو گذاشتم اخر و وزن رو گذاشتم رو یک کیلو و با فرکانس ۱۳۳۱.۵ شروع کردم به کار البته یه ۱۵ دقیقه موندم و بعد شروع کردم بکار و فاصله انتن ها رو از هم زیاد نگرفتم چون هر چقدر دست ها از هم فاصله پیدا کنه به سفال حساس تر میشه و بعد چند ثانیه انتن ها حرکت کردن و یک جا رو گرفتن و همون جا قیچی شد و بعد با فرکانس ۲۳.۲۱ شروع کردم بکار که یه دو متری عقب تر از جایی قیچی شد که فرکانس ۱۳۳۱.۵ اونجا رو گرفته بود تست های بعدی هم به شکل زیر انجام دادم

فرکانس ۱۶۳.۳ همون جا قیچی شد
فرکانس نقره ۸۶.۱۵ همون جا قیچی شد
فرکانس ۹۹.۰۲ اون جا رو نگرفت
بعد تلسکوپی رو قطع کردم و شروع کردم به وزن گیری و حجم گیری که با فرکانس ۳۵.۹۱ شروع کردم وزن رو روی ۱ تن گذاشتم و کم کم اومو پایین تر تا روی ۸۵ کیلو انتن ها رفتن سر هدف و بعد عمق گیری کردم شد ۱ متر و حجم هم شد ۶۰ در ۶۰

بعد دستگاه رو خاموش کردم و بعد سه دقیقه روشنش کردم و تست های بعدی رو انجام دادم

با مد مس ردیاب رفتم بیشتر از ۱۸۰ گرم مس نزد

با مد کربن رفتم بیشتر از ۲۰۰ نزد

حفره شد نزدیک ۸۰
مد اهن گذاشتم رو یک کیلو رفت یه جای دیگه
مد پول گذاشتم تا ۱۰۰ گرم پول رو زد چون گفتن پول هم داره تو اون قسمت

مگنت هم بیشتر از ۶۵ نزد

و بعد با نقطه زن رفتم تو همون قسمت که قیچی شد با فرکانس ۳۵.۹۱. دستگاه بوق زد و ول نمیکرد که نزدیک ۳۰ سانت کندن باز دوباره نقطه زن بوق میزد بخاطر شلوغی محل نشد حفاری کنیم که گذاشتیم برای امشب این تست هایی رو که انجام دادم با ردیاب به نظر اساتید ایا چیز با ارزشی هستش که ادامه بدم یا نه متتظر نظرات شما دوستان هستم البته این اولین تجربه کار من با ردیاب انجمن بود و این هم بگم جابی رو که من قیچی کردم پسر صاحب خونه هم چند روز پیش همون جا رو گرفته بود و به من هم چیزی نگفته بود در این مورد بعد کار کردن به من گفت جات درسته من هم همون جا رو گرفتم

جمعه 13 تیر1393 - 1:41pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
مهدی جان با این 3 فرکانس هم تست کن
24.37
24.44
26.69

در ضمن مد آهن رو هم در حد چند گرم بزار ببین کجارو میگیره.
نتیجه رو بگو

جمعه 13 تیر1393 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
سلام
دیشب یک جا رفتم برای کاوش یک خونه قدیمی بود که یه باغ بزرگی هم داشت و خود صاحب خونه هم دو سه تا دستگاه داشت و جریان رو کامل به من توضیح داد و گفت پدر بزرگم دیده بود که روس ها یک چیزی رو تو خونشون چال کردن و بعد رفتن کار نداریم به این چیزا نمیشه زیاد به حرف مردم اعتماد کرد بعد پسرش رفت یه جعبه اورد که توش یه نقطه زن شرکتی بود و یه ردیاب که از پلاستیک درش اورد دیدم ردیاب انجمنه fpl35 خیلی تعجب کردم و برام جالب بود و پسر صاحب خونه هم وارد بود و یه دفترچه اورد دیدم همه فرکانس ها داخل دفترچه هستش من هم چند سال پیش با ردیاب جیوه خور کار کرده بودم و از نظر انتن زدم تا یه حدودی چیزی سرم میشد و بعد روشن کرد ردیاب دیدم شارژ نداره گذاشتم تو شارژ تا شارژ بشه و تو همین مدت کم با گوشیم اومدم سایت و یه چند صفحه ای رو خوندم و اون فرکانس هایی رو که اقا حمزه تو چند صفحه قبل گذاشتن رو نوشتم همون فرکانس هایی که باهاش بار در اورده بود دوستشون بعد نیم ساعت رفتم سر زمین و شروع کار من به این صورت بود

انتن های تلسکوپی رو یه مقدار باز کردم و قدرت دستگاه رو گذاشتم اخر و وزن رو گذاشتم رو یک کیلو و با فرکانس ۱۳۳۱.۵ شروع کردم به کار البته یه ۱۵ دقیقه موندم و بعد شروع کردم بکار و فاصله انتن ها رو از هم زیاد نگرفتم چون هر چقدر دست ها از هم فاصله پیدا کنه به سفال حساس تر میشه و بعد چند ثانیه انتن ها حرکت کردن و یک جا رو گرفتن و همون جا قیچی شد و بعد با فرکانس ۲۳.۲۱ شروع کردم بکار که یه دو متری عقب تر از جایی قیچی شد که فرکانس ۱۳۳۱.۵ اونجا رو گرفته بود تست های بعدی هم به شکل زیر انجام دادم

فرکانس ۱۶۳.۳ همون جا قیچی شد
فرکانس نقره ۸۶.۱۵ همون جا قیچی شد
فرکانس ۹۹.۰۲ اون جا رو نگرفت
بعد تلسکوپی رو قطع کردم و شروع کردم به وزن گیری و حجم گیری که با فرکانس ۳۵.۹۱ شروع کردم وزن رو روی ۱ تن گذاشتم و کم کم اومو پایین تر تا روی ۸۵ کیلو انتن ها رفتن سر هدف و بعد عمق گیری کردم شد ۱ متر و حجم هم شد ۶۰ در ۶۰

بعد دستگاه رو خاموش کردم و بعد سه دقیقه روشنش کردم و تست های بعدی رو انجام دادم

با مد مس ردیاب رفتم بیشتر از ۱۸۰ گرم مس نزد

با مد کربن رفتم بیشتر از ۲۰۰ نزد

حفره شد نزدیک ۸۰
مد اهن گذاشتم رو یک کیلو رفت یه جای دیگه
مد پول گذاشتم تا ۱۰۰ گرم پول رو زد چون گفتن پول هم داره تو اون قسمت

مگنت هم بیشتر از ۶۵ نزد

و بعد با نقطه زن رفتم تو همون قسمت که قیچی شد با فرکانس ۳۵.۹۱. دستگاه بوق زد و ول نمیکرد که نزدیک ۳۰ سانت کندن باز دوباره نقطه زن بوق میزد بخاطر شلوغی محل نشد حفاری کنیم که گذاشتیم برای امشب این تست هایی رو که انجام دادم با ردیاب به نظر اساتید ایا چیز با ارزشی هستش که ادامه بدم یا نه متتظر نظرات شما دوستان هستم البته این اولین تجربه کار من با ردیاب انجمن بود و این هم بگم جابی رو که من قیچی کردم پسر صاحب خونه هم چند روز پیش همون جا رو گرفته بود و به من هم چیزی نگفته بود در این مورد بعد کار کردن به من گفت جات درسته من هم همون جا رو گرفتم

نمیدونم چرا همیشه جاهای خوب ردیابی محل نا امن و شوغ میشه.... :(( (شوخی)
درضمن آقا مگه تو خونه ردیابی نکردین؟
یک چیزی رو صادقانه بگم و امیدوارم ناراحت نشید دوست خوبم
برای من جالبه خیلی از دوستان میگن کلی ردیابی کردیم مثلا عمق شد یک متر و میرن توی مکانهای مورد نظرشون و 20 تا دستگاه میبرند که تست کنند و همه دستگاهها هم یک نقطه رو میزنند.
برادر من مگه دنبال قاتل بروسلی میگردی؟
یک متره نیم ساعتم کار نداره،بکنید بره دیگه.چرا خودتون رو اذیت میکنید؟
تازه مکان مورد نظر شما خانه شخصی هم هستش
@};-
نا گفته نماند من خودم توی 5 ساعت با یکی از دوستان 3 نقطه رو هرکدام حداقل 2 متر کندیم محل مورد نظر هم کاملا از جاده دید داشت(تازه انقدر کلات بکار رفته بود با دیلم سنگها رو درمیاوردیم) ;)

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

جمعه 13 تیر1393 - 2:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا بردیا حرف شما درسته خونه شخصی بود ولی دیوار نداشت یه در داشت که اونم نمیشه بهش گفت در من فقط یه نقطه زن داشتم و میخواستم جا رو تایید کنم براشون کندن یک متر چیزی نیست ولی همسایه ها مشکوک شده بودن من خودم یه بیست سانتی کندم بعد صاحب خونه اجازه نداد گفت شب بیایین برای ادامه کار دیگه نمیتونستم باهاش دعوا بگیرم خیلی هم بد و بیرا بهش گفتم و ناراحت شدم بیشتر جاها به همین صورته تا میبینن داره زمین راه میده ادمو میپیچونن و من و دوستم بین ۷ نفر ادم به نظر شما چکار میتونستیم کنیم

جمعه 13 تیر1393 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فردا صبح قراره بریم برا حفاری اگه قسمت باشه و مشکلی پیش نیاد چون به دوستم زنگ زدن و خیلی معذرت خواهی کردن ازش و گفتن ما بدون شما یه بیل هم نمیزنیم چون منطقه اون ها شهر نیستش که راحت بشه هر ساعتی کار کرد ولی این ملت رو نمیشه شناخت هر ساعتی یه رنگ عوض میکنن من چندین بار زدم به هدف ولی یکبارش خوب بود و به خوشی تموم شد چند دفه هم که به دعوا و چاقو کشی ختم شد

جمعه 13 تیر1393 - 3:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا کانی دست شما هم درد نکنه فرکانس اخری رو تست کرده بودم و جواب هم داد متظورم ۲۶.۶۹ بود اون چند تا هم تست میکنم و خبرشو اعلام میکنم رو مد اهن باید چند گرم بزارم ‍؟ اگه رو مد اهن انتن ها به همون سمت برن پس میشه خطا؟ درسته

جمعه 13 تیر1393 - 3:39pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

mehdi 2014 نوشته است:
اقا کانی دست شما هم درد نکنه فرکانس اخری رو تست کرده بودم و جواب هم داد متظورم ۲۶.۶۹ بود اون چند تا هم تست میکنم و خبرشو اعلام میکنم رو مد اهن باید چند گرم بزارم ‍؟ اگه رو مد اهن انتن ها به همون سمت برن پس میشه خطا؟ درسته

نمیشه گفت اگه آهن همونجارو زد پس حتما خطاست ممکنه که اهن هم در کنار جنسها باشه که البته نادره.
اینو به این خاطر میگم که من میخواستم جایی رو بزنم که در زمان روسها تعدادی سکه قدیمیرو داخل یه محفظه آهنی گذاشته بودن و قایم کردن و نقطه شو باید بدست میاوردم که قسمت نشد برم.
اما معمولا اهن اونجا رو بزنه خطاست.
شما این دو فرکانس دیگرو هم تست کنید و البته در وزن آنها باید دقت کنید.

آخرین بار توسط Kani در جمعه 13 تیر1393 - 3:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 13 تیر1393 - 3:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان گرامی

دوستان من افتخار و سعادت خوندن تمام مطالب انجمن رو بخاطر وقت ناکافی و مشغله زیاد نداشتم اما به حد توان برخی نکات و مطالب رو بررسی کردم و البته یک پی دی اف هم بود که مشخصا زحمت زیادی براش کشیده بودید و من اون رو هم کامل خوندم. البته دو سالی هست که با ردیاب های مختلف کار کردم و تجربیاتی در این زمینه دارم. دیشب داشتیم جایی رو بررسی میکردیم که من نتایجش رو براتون در ادامه قرار میدم، لطفا نظرتون رو بگید.

قبلا از محبت شما تشکر و قدردانی میکنم

تست ها با فرکانس های خود ردیاب و با وزن صد گرم تا یک کیلو به یک مربع 3.5 در 3.5 متری(حدودا) رسید!
بعد با همین فرکانس ها از یک کیلو تا صد کیلو رفتم بالا که راحت واکنش و به سمت همون مربع اشاره داشت.
از صد کیلو تا صد و بیست و شش کیلو واکنشش کند و خیلی سخت شد و بیشتر از اون دیگه درست حسابی حرکت نمیکرد.
از لبه حجم به سمت شمال و جنوب که عقب میرفتم، حدود یک متر که میشد آنتن ها باز میشدن. (با وزن 100 کیلو و قدرت حداکثر)

بعد مگنت رو امتحان کردم، تا حدود نود دیگه به سختی و کندی حرکت میکرد.
حجم مگنت یک قدم بیشتر از حجم هدف شد.
عمق مگنت هم وقتی به سمت شمال و جنوب حرکت میکردم تقریبا روی عمق هدف بود اما یکمی هم عقب تر یا خیلی نزدیک به هم.

این پروسه حدود چهل دقیقه یا کمی بیشتر طول کشید.

بعد از حدود ده دقیقه فرکانس 219.9 رو امتحان کردم که به همون منطقه واکنش میداد اما حجمش خیلی کم متفاوت بود(خیلی کم)
فرکانس 36.91 پدرم رو در آورد بس که دیر حرکت میکرد!!! اما 26.69 خیلی خوب و رون بود!
با همه این حدود هشت تا فرکانس نقطه گرفتم، به این صورت که وزن رو روی 100 کیلو گذاشتم و قدرت رو روی یکمی کمتر از یک، در تمام موارد هم یک مربع با ابعاد حدود یک در یک بدست اومد که بیشتر به سمت جنوب مربعه حجم نزدیک بود تا شمالش.

انتهای کار و صرفا برای فرونشاندن حس کنجکاوی خودم در اکتشاف یک هدف سهل الوصول!!! یک آهن 400 گرمی رو جستجو کردم که در انتها به یک قوطی کاملا زنگ زده رسیدم و بسی خوشحال دستگاه رو خاموش کردم :D

البته الان برگشتم تهران تا توباکس رو آماده بردن کنم که نقطه رو با اون هم یک تستی بکنیم، با توجه به نتایج تست که میگه عمق ما حدود 3 تا 3.5 متر هست فکر میکنم توباکس بتونه تایید کنه جارو اگر کارم درست بوده باشه.

لطفا هر نظر یا ایده ای برای تکمیل کار دارید با من هم در میون بگذارید

سپاسگذارم
بدرود

جمعه 13 تیر1393 - 3:48pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

wubian نوشته است:
با سلام خدمت دوستان گرامی

دوستان من افتخار و سعادت خوندن تمام مطالب انجمن رو بخاطر وقت ناکافی و مشغله زیاد نداشتم اما به حد توان برخی نکات و مطالب رو بررسی کردم و البته یک پی دی اف هم بود که مشخصا زحمت زیادی براش کشیده بودید و من اون رو هم کامل خوندم. البته دو سالی هست که با ردیاب های مختلف کار کردم و تجربیاتی در این زمینه دارم. دیشب داشتیم جایی رو بررسی میکردیم که من نتایجش رو براتون در ادامه قرار میدم، لطفا نظرتون رو بگید.

قبلا از محبت شما تشکر و قدردانی میکنم

تست ها با فرکانس های خود ردیاب و با وزن صد گرم تا یک کیلو به یک مربع 3.5 در 3.5 متری(حدودا) رسید!
بعد با همین فرکانس ها از یک کیلو تا صد کیلو رفتم بالا که راحت واکنش و به سمت همون مربع اشاره داشت.
از صد کیلو تا صد و بیست و شش کیلو واکنشش کند و خیلی سخت شد و بیشتر از اون دیگه درست حسابی حرکت نمیکرد.
از لبه حجم به سمت شمال و جنوب که عقب میرفتم، حدود یک متر که میشد آنتن ها باز میشدن. (با وزن 100 کیلو و قدرت حداکثر)

بعد مگنت رو امتحان کردم، تا حدود نود دیگه به سختی و کندی حرکت میکرد.
حجم مگنت یک قدم بیشتر از حجم هدف شد.
عمق مگنت هم وقتی به سمت شمال و جنوب حرکت میکردم تقریبا روی عمق هدف بود اما یکمی هم عقب تر یا خیلی نزدیک به هم.

این پروسه حدود چهل دقیقه یا کمی بیشتر طول کشید.

بعد از حدود ده دقیقه فرکانس 219.9 رو امتحان کردم که به همون منطقه واکنش میداد اما حجمش خیلی کم متفاوت بود(خیلی کم)
فرکانس 36.91 پدرم رو در آورد بس که دیر حرکت میکرد!!! اما 26.69 خیلی خوب و رون بود!
با همه این حدود هشت تا فرکانس نقطه گرفتم، به این صورت که وزن رو روی 100 کیلو گذاشتم و قدرت رو روی یکمی کمتر از یک، در تمام موارد هم یک مربع با ابعاد حدود یک در یک بدست اومد که بیشتر به سمت جنوب مربعه حجم نزدیک بود تا شمالش.

انتهای کار و صرفا برای فرونشاندن حس کنجکاوی خودم در اکتشاف یک هدف سهل الوصول!!! یک آهن 400 گرمی رو جستجو کردم که در انتها به یک قوطی کاملا زنگ زده رسیدم و بسی خوشحال دستگاه رو خاموش کردم :D

البته الان برگشتم تهران تا توباکس رو آماده بردن کنم که نقطه رو با اون هم یک تستی بکنیم، با توجه به نتایج تست که میگه عمق ما حدود 3 تا 3.5 متر هست فکر میکنم توباکس بتونه تایید کنه جارو اگر کارم درست بوده باشه.

لطفا هر نظر یا ایده ای برای تکمیل کار دارید با من هم در میون بگذارید

سپاسگذارم
بدرود

دوست عزیز حرفاتون متناقضه
یه بار حجمتون 3 در 3.5
عمق یک متر
سپس میگید عمقتون 3.5
سپس حجمتون شده یک در یک

در هر حال شما با 24.37 و 24.44 هم تست کنید

جمعه 13 تیر1393 - 3:56pm
استاد
استاد

درود بر شما
فرکانسه 23.42 برای فلز روی هست و الیاز برنج که ترکیبی از فلز روی و مس هست با این فرکانس میشه اون را ردیابی کرد.در تستهایی که انجام دادم برای من فرکانس صد درصدی هست.لازمه که دوستان اهدافی را که میزنند با این فرکانس ردیابی کنند که برای اونها جواب مثبت هست یا منفی

جمعه 13 تیر1393 - 5:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 428 , 429 , 430 , 431 , 432 , 433 , 434 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 176 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure