نویسنده |
پیغام |
alikhan
کاربر حرفه ای
|
آفرین کیف کردم فرشاد جان. خیلی عالیه. حسودیم شد
|
جمعه 17 خرداد1392 - 11:44am |
|
|
mojtaba gold
کاربر فعال
|
سلام من مجتبی هستم تازه وارد سایت شما شدم فلز یاب های زیادی رو درست کردم تا به امروز ولی در خاک به نتیجه خوبی نرسیدم الان این فلزیاب رو که دیدم مشتاق شدم که درستش کنم فقط میخواستم ببینم از نظر قطعات و یا منتاژ این دستگاه برام مشکلی پیش بیاد تو سایت اگه مطرح کنمش جواب بهم میدن؟ اینم بگم من از نظر مونتاژ وساخت تجربه خوبی دارم چون فلز یاب دلتا پالس 3 و گری و پی ای رو ساختم جواب هم داد ولی تفکیک به طلاش ضعیف بود
|
جمعه 17 خرداد1392 - 2:48pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
آقا مجتبی سلام خوش اومدی این چه فرمایشیه . مگه این همه توی این تایپیک سوال مطرح شده بدون جواب مونده که شما دومیش باشی . آقا حمید ، مجتبی و سایر دوستان در حد توان به دوستان در ساخت لطف می کنن، کمک کرده و می کنن . نمونه همین دوستمون آقا فرشاد از ابتدا توی همین تایپیک شروع کرده و قسمت زیادی از کار رو هم با راهنمایی دوستان پیش برده . در مورد قطعات هم نگران نباش فقط باید حوصله گشتن و پیدا کردنشون رو داشته باشی . همه قطعات این مدار توی بازار هستش .
توصیه می کنم برو از ابتدا تمام پست های این تایپیک رو مطالعه کن جواب بیشتر سوالات خودت رو پیدا می کنی
شما شروع کن به ساختن مطمعن باش دوستان کمکت می کنن. اینو هم بگم اگه دنبال تفکیک هستی این مدار تا جایی که من می دونم تفکیک نداره .
|
جمعه 17 خرداد1392 - 7:36pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بله تفكيك نداره ولي به فلزات غير مغناطيسي مثل مس ، روي ، طلا حساسيت خيلي خوبي داره در مقابل آهن و غيره
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 17 خرداد1392 - 8:28pm |
|
|
sadegh1982
|
سلام حمید جان دوباره من اومدم که اعصابتو خورد کنم با سوالاتم میتر من به هیچ عنوان از خودش حرکتی نداره یعنی وقتی با ولومها بازی میکنم تکون نمیخوره اصلا ولی وقتی لوپهارو بهش وصل میکنم سریع میره و تا انتها دیگه هم هر کاریش میکنم پایین نمی آد فکر کردم که چون اینجا اطاق هست اینجوریه اما بیرون از اطاق هم همینجوری هست و جالب اینه که بدون هر 2 لوپ تکون نمیخوره وفقط باید هر دو اوپ وصل باشه در ضمن وقتی هر دو لوپ رو جدا میکنم و دستم رو به سر لخت سیم لوپ میزنم میتر میاد روی عدد 1 سوال دومم هم اینه که وقتی اسپیکر وصل میکنم هیچ صدایی نمیاد یعنی بوق نمیزنه فقط با کم و زیاد کردن ولوم 100 کیلو صدای خش خش اسپیکر هم کم و زیاد میشه نمی دونم ایرادش از کجاست اگه ممکنه راهنماییم کن ممنونم
|
جمعه 17 خرداد1392 - 9:09pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
صادق جان شما زحمت بكش دوسر سيمهايي كه به گيرنده ميره رو با هم جاشون رو عوض كن ببين حركت ميتر درست ميشه ، اگر نشده بايد مهندس حميد مهندسي كنه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
جمعه 17 خرداد1392 - 9:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم صادق عزیز این چه حرفیه! در مورد عکس العمل میتر شما ؛ خب میتونه درست باشه. تنها مشکل شاید اینه که میتر شما حساسیتش زیاده! شما مقاومت 5 رو 10 کیلو باید بذارین احتمالا این مساله درست میشه. ضمنا مهدی عزیز هم درست گفتن. چون لوپها نسبت به هم باید جهت درست داشته باشن. ضمن اینکه بازم تاکید میکنم لوپ فرستنده رو اصلا موقع کار جدا نکنین چون به ترانزیستور 1 و 2 فشار میاد و احتمال سوختنشون بالا میره. قسمت صوتی شما هم ممکنه مشکلی داشته باشه. ظبیعتا مدار که سالم و درسته. در ساخت هر مداری هم باید در جاگذاری قطعات و مونتاژ دقت کرد و از سلامت قطعات هم مطمئن بود. بلندگو هم از نوع معمولی کوچک بسیار مناسب هست.
|
جمعه 17 خرداد1392 - 9:31pm |
|
|
sadegh1982
|
خوب دوستان با یاری خدا و کمک مهندس حمید و بقیه بچه های گل اینجا من موفق شدم تست بگیرم از دستگاهم فیبر مسی 15*15 رو تو 70 سانتیمتری حداکثر میزد اینم فیلمش البته خیلی واضح نیست ولی بدم نیست البته من اسپیکرم کار نمی کرد واسه همین مجبور شدم واسه تست از بیزر استفاده کنم و به همین جهت باید فیبر رو تکون میدادم تا صداش تغییر کنه حالا نمیدونم رکورد خوبی هست 70 سانت یا نه البته هنوز تغییرات افزایش رو اعمال نکردم ولی از زحمات همه مخصوصا حمید و مجتبی عزیز سپاسگذارم http://uplod.ir/5nvijqtk909g/IMG_0389.MOV.htm
|
جمعه 17 خرداد1392 - 10:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
صادق جان خیلی ممنون تبریک میگم. بعنوان اولین تست همین که کار میکنه بد نیست. ولی مدار اصلی بدون افزایش قدرت باید بتونه فیبر 15 سانتی رو از حدود 1 متر بزنه. رکورد شما هم بد نیست. جای امیدواری داره! باید روی تنظیمات لوپ و ولومها بیشتر کار کنین تا کمی قدرت بیشتر هم بشه. وقتی به این نتیجه رسیدین ایشالا قسمت افزایش قدرت رو هم پیاده کنین.
|
جمعه 17 خرداد1392 - 11:41pm |
|
|
farshad
کاربر فعال
|
alikhan نوشته است: آفرین کیف کردم فرشاد جان. خیلی عالیه. حسودیم شد سلام لطف دارید شاگردی داریم خدمتتون.
|
جمعه 17 خرداد1392 - 11:48pm |
|
|
|