انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:48pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 430 , 431 , 432 , 433 , 434 , 435 , 436 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان
باراهنمایی های استاد کانی عزیز جای رو گرفتم که با توجه به تغیر خاک و لایه های زیرین احتمال 90 درصد هدف درست باشه فکر کنم برای اولین بار رفتم جایی که بار داره چون حرکت انتنها کلا با بقیه ردیابیهای گذشته فرق داره حرکت آرام ویکنواخت وسنگین از ترس اینکه دوباره خطا نزنم اول با مد نقره وفرکانس 163.3 و 86.15 شروع کردم اما واقعا یک چیزی بگم که ای روشن شدن دستگاه به مدت 20 دقیقه خیلی عالی جواب میده و تمام قیچی های اظافه حذف میشن ولی متاسفانه با این روش ردیابی خیلی وقت گیر میشه من 2 ساعت کار کردم فقط تونستم 4 فرکانس رو امتحان کنم برام دعا کنید دوستان ...

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

جمعه 13 تیر1393 - 11:17pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
تبریک میگم خدمت این دوست عزیز و همچنین تمام دوستان عزیزم توی انجمن زیراکه موفقیت هرکدام از ما موفقیت دیگریست.
روی این کاوش تمرکز کردم و سعی کردم نکاتی رو با توجه به آموزشهای قبلی استخراج کنم که با مقایسه این کاوش با مطالب آموزشی حاصل از تجربیات دوستان واقعا خوشحال شدم و بیش از پیش یقین دارم که اگر باری باشه قطعا با رعایت اصول کشف خواهد شد و اگر هم نباشه باز با بررسی نتایج قابل فهم هست و به یقین میشه با دقت و تمرکز از حفاری بیمورد اجتناب کرد.
نکاتی که بنده از این موفقیت ارزشمند برداشت کردم به قرار زیر هست :
1- ثابت شد که با 35 میشود بارهای در عمق بالا را که هیچ نقطه زنی نمیتواند تشخیص دهد ، نقطه کرد و این بسیار ارزشمند هست و موجب میشه تصوری را که قبلا نقش گرفته بود و بر عملکرد قوی 35 در عمق کم تاکید داشت و در عمق بالا ضعیف میشمرد ، نادرست بدونیم و به 35 اعتمادی بیش از پیش داشته باشیم.
2- یکسان بودن حجم فلز ، مگنت و حفره میتونه نشانگر وجود بار در اطاقک و یا بصورت پلمپ باشه که این نکته هم قبلا اشاره شده بود.
3- نکته ی مهم دیگر توجه به مود حفره هست و رسد کردن دقیق مود حفره میتونه در شناخت دقیق نقطه هدف بسیار موثر باشه و نقطه دقیق حفاری رو باید با بررسی تستهای مود حفره و مشخص کردن حجم حفره تعیین کرد.
4- قبلا به وجود مگنت در محدوده بین 60 تا 80 برای ((دفینه)) تاکید شده بود که این کاوش بنظرم میتونه در حکم تایید قطعی این موضوع باشه.
5- اهمیت تست هدف با آنتن خالی جهت مشخص کردن حجم و نقطه میتونه یکی از راهها برای اطمینان بیشر از صحت هدف و همچنین تشخیص نقطه و حجم درست هدف باشه.
6- اکنون میدانیم که فرکانسهای 1331.5 و 23.21 و 26.69 و 39.51 قطعا به یک دفینه طلا واکنش درست نشان خواهند داد.
7- اگر دفینه ی نقره ای نیز باشد قطعا فرکانس 163.3 ، 86.15 و مود 2 نقره ردیاب واکنش میدهند و فرکانس 99.02 قطعا واکنشی نخواهد داشت.
8-برای طلا وزن تا 10 برابر و برای نقره نیز بالای 20 برابر بصورت تقریبی قابل اندازه گیری خواهد بود .البته باید بیاد داشته باشیم که در ترکیب طلا نقره هم وجود خواهد داشت البته اگر تمام طلا 24 عیار نباشد.((شاید اگر بصورت دقیق وزن اهداف را میدانستیم میتوانستیم مقیاس دقیقی از ولوم وزن را بدست بیاوریم و برای محاسبه وزن دقیق هدف به اون استناد کنیم))
9- بارها تاکید شده است که در کاوش اصولی باید با برنامه و با استناد به اسناد و نشانه ها و مکانهای دارای پیشینه عمل کرد که اینجا اهمیت این مورد نیز آشکار میشود.

البته اگر نتایج با جزییات بیشتری موجود میبود قطعا نکات بیشتری را نیز میشد از لابلای تستها متوجه شد که امیدوارم حمزه جان درصورت دسترسی به جزییات بیشتر و پیگیری از دوست عزیزمون بتونن موارد بیشتری رو آموزش بدن.
ولی چیزیکه بیشتر منو خوشحال میکنه اینه که نتایج این کاوش بصورت کامل بر اصول آموزش داده شده توسط دوستان منطبق هست و این مارو بیشتر امیدوار میکنه که با ردیابی علمی و اصولی و همچنین با داشتن یک ردیاب قابل اطمینان به امید خداوند به نتیجه خواهیم رسید.
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 13 تیر1393 - 11:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Rega نوشته است:
متاسفانه گزارش داده بودند :)] و چند نفر بسیجی اومدند :-Q :ymsick: با مکافات فرار کردیم نتونستم تست های دیگر بگیرم
پیوست:
20140704_170653.jpg

با سلام

دوست عزیز خواستم جسارت کرده و یک تجربه و پیشنهادی را با شما و باقی دوستان درمیون بگذارم:

من حدود دو سال هست که در خیلی از عملیات های کاوش حضور دارم، چه به عنوان همراه یکی از دوستان باستان شناسم و چه به عنوان کسی که برای پیدا کردن اهداف به گروه کمک میکنم و اخیرا هم دارم سعی میکنم کارکردن حرفه ای با این ردیاب رو یاد بگیرم چرا که میتونه مسیر و زمان رو کوتاه کنه.

پیشنهادم برای شما و باقی دوستان این هست که دوتا کار رو حتما نکنید! و اون مراجعه در وقت روز به محل مورد کاوش هست و دوم اقامت در منطقه مسکونی که سایت کاوش هم در همون منطقه قرار داره. به تجربه دیدیم که در اوایل کار وقتی میزبانان شما میخوان شمارو به منطقه مورد نظر ببرن از هر نظر بابت امنیت، فضای کاری و خیلی چیزهای دیگه به شما اطمینان میدن، اما واقعیت اینه که برای ما مطمئن ترین روند این هست که به هیچ کدوم این اطمینان خاطر ها توجه بیش از اندازه نکرده و امنیتمون رو خودمون تامین کنیم.

درصورتی که به مشاهده تصاویر و اطلاعات منطقه نیاز دارید، از یک دوربین بسیار با کیفیت برای اینکار استفاده کنید و از فرد میزبان بخواهید و توجیهش کنید که از وجب به وجب منطقه با دوربین برای شما عکس تهیه کنند، یک تیمی که ما باهاشون کار میکردیم از دوربین فوق پیشرفته و با کیفیت های فوق العاده استفاده میکردن که یکی از اونها هم بخاطر اینکه دوربینشون اس ال آر بود میتونست لنز اینفرارد رو هم به صورت جدا روش نصب کنه که دوستان میدونن در برخی موارد راهنمای خوبی هست.

و نهایتا اگر بومی منطقه مورد کاوش نیستید فقط و فقط از ساعات شب برای مراجعه به سایت کاوش استفاده کنید.

البته همه دوستان این موارد رو میدونن اما من دیدم که در خیلی از موارد، بخاطر اطمینان دادن های واهیه میزبان، شرایط منطقه ای یا رودربایستی روزانه وارد منطقه شدن و این مردم رو به حضور افراد غریبه ای که از بدو ورود به مکان های تاریخی سرک میکشن مشکوک کرده و نهایتا اگر خدایی نکرده منجر به گرفتاری نشود، منجر به خراب شدن سایت کاوش و پروسه کاری می شود.

باتشکر، بدرود

شنبه 13 تیر1393 - 12:42am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام : کوهیار عزیز ممنون داداش از لطف و سخاوتی که در به اشتراک گذاشتن درکی که از مطالب و کاوش دوستان داری و اون رو استخراج و قابل فهم تر و شیوا تر میکنی ممنونتم خیلی باهات حال میکنم انشالاه موفق و سلامت باشی @};- @};- @};-

ازت خواهش میکنم که همیشه بعد از گزارش دوستان و با تجربه ای که خودت داری با روش علمی واصولی ما رو راهنمایی کنی خسته نباشید دوستان :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

شنبه 13 تیر1393 - 12:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

امیدوار نوشته است:
سلام : کوهیار عزیز ممنون داداش از لطف و سخاوتی که در به اشتراک گذاشتن درکی که از مطالب و کاوش دوستان داری و اون رو استخراج و قابل فهم تر و شیوا تر میکنی ممنونتم خیلی باهات حال میکنم انشالاه موفق و سلامت باشی @};- @};- @};-

ازت خواهش میکنم که همیشه بعد از گزارش دوستان و با تجربه ای که خودت داری با روش علمی واصولی ما رو راهنمایی کنی خسته نباشید دوستان :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

درود
خواهش میکنم دوست عزیز شما لطف دارین
وظیفه ی ماست که هرکدوم در حد توان کمک کنیم که بهترین نتایج برای هممون حاصل شه
به امید موفقیت تمام دوستان L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 13 تیر1393 - 1:30am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

wubian نوشته است:
Rega نوشته است:
متاسفانه گزارش داده بودند :)] و چند نفر بسیجی اومدند :-Q :ymsick: با مکافات فرار کردیم نتونستم تست های دیگر بگیرم
پیوست:
20140704_170653.jpg

با سلام

دوست عزیز خواستم جسارت کرده و یک تجربه و پیشنهادی را با شما و باقی دوستان درمیون بگذارم:

من حدود دو سال هست که در خیلی از عملیات های کاوش حضور دارم، چه به عنوان همراه یکی از دوستان باستان شناسم و چه به عنوان کسی که برای پیدا کردن اهداف به گروه کمک میکنم و اخیرا هم دارم سعی میکنم کارکردن حرفه ای با این ردیاب رو یاد بگیرم چرا که میتونه مسیر و زمان رو کوتاه کنه.

پیشنهادم برای شما و باقی دوستان این هست که دوتا کار رو حتما نکنید! و اون مراجعه در وقت روز به محل مورد کاوش هست و دوم اقامت در منطقه مسکونی که سایت کاوش هم در همون منطقه قرار داره. به تجربه دیدیم که در اوایل کار وقتی میزبانان شما میخوان شمارو به منطقه مورد نظر ببرن از هر نظر بابت امنیت، فضای کاری و خیلی چیزهای دیگه به شما اطمینان میدن، اما واقعیت اینه که برای ما مطمئن ترین روند این هست که به هیچ کدوم این اطمینان خاطر ها توجه بیش از اندازه نکرده و امنیتمون رو خودمون تامین کنیم.

درصورتی که به مشاهده تصاویر و اطلاعات منطقه نیاز دارید، از یک دوربین بسیار با کیفیت برای اینکار استفاده کنید و از فرد میزبان بخواهید و توجیهش کنید که از وجب به وجب منطقه با دوربین برای شما عکس تهیه کنند، یک تیمی که ما باهاشون کار میکردیم از دوربین فوق پیشرفته و با کیفیت های فوق العاده استفاده میکردن که یکی از اونها هم بخاطر اینکه دوربینشون اس ال آر بود میتونست لنز اینفرارد رو هم به صورت جدا روش نصب کنه که دوستان میدونن در برخی موارد راهنمای خوبی هست.

و نهایتا اگر بومی منطقه مورد کاوش نیستید فقط و فقط از ساعات شب برای مراجعه به سایت کاوش استفاده کنید.

البته همه دوستان این موارد رو میدونن اما من دیدم که در خیلی از موارد، بخاطر اطمینان دادن های واهیه میزبان، شرایط منطقه ای یا رودربایستی روزانه وارد منطقه شدن و این مردم رو به حضور افراد غریبه ای که از بدو ورود به مکان های تاریخی سرک میکشن مشکوک کرده و نهایتا اگر خدایی نکرده منجر به گرفتاری نشود، منجر به خراب شدن سایت کاوش و پروسه کاری می شود.

باتشکر، بدرود

سپاس دوست عزیز از راهنمایی و پیشنهاداتتون ممنونم حق با شماست نباید موضوع رو زیاد ساده گرفت نکاتی که گفتید فراموش نمی کنم و سعی می کنم شب ها بریم خنک تر هم هست :)

شنبه 13 تیر1393 - 2:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Rega نوشته است:
درود
مورد قبلی خطا بود استاد کانی و ابی گولد هم از قبل گفته بودند که خطا است .سپاسگزارم . :x فرکانس هایی که قبلا قیچی شده بود دیگر تمایلی به سمت انجا نداشتند خاک هم طبیعی شد تا عمق 1.20 حفاری کردیم ریشه های درخت هم نمایان شدند پرونده اش بسته شد.........
یک مکان دیگر را ردیابی کردم که قبرستانی بسیار قذیمی با سنگ های بزرگ بود
یک قسمتش سنگ خیلی مشکوک بود یک کارشناس هم گفته بود آلت زنانه است :D #:-s و قبر یک زن است
یکی از همراهان در این حوالی سکه نقره کوچک متعلق به اسکندر پیدا کرده بود
از 20 متری با 1331.5 و وزن 1 تن به سمت این مکان میومد بقیه تست ها را با 398 کیلو انجام دادم قدرت 10
فرکانس 23.21 خیلی راحت و سریع قیچی میشد
24.37 فورا به سمتش میرفت و براحتی قیچی شد
24.40 هم قیچی کرد
39.51 هم قیچی شد
کربن 68 کیلو و 20 کیلو تست کردم هر دو قیچی شد
38.96 قیچی کرد و 99.02 هم قیچی شد
مگنت 2 در 80 قیچی میشد اما زود باز میشد اما 70 و 50 راحت تر قیچی میکرد و باز نمیشد
وقتی برای انتن زدن بلند میشدم بعد از 2-3 ثانیه انتنها اگر فاصله داشتم به طرفش میرفت و روی مکان قیچی شدن هم خیلی سریع قیچی میکرد
بالای سنگ هم که تخت بود چند بار قیچی می کرد
در 6-7 قدمی سنگ جایی که حدس میزدم سنگ به انجا اشاره میکنه و مشکوک به ورودی بود در اینجا تست حفره رو 88 گذاشتم و قیچی می کرد
1247.5 هم با 20 گرم نگرفت .الماس هم با 5 گرم نگرفت کسی فرکانسی از سنگ های دیگر را ندارد ؟ دقیق هم نباشد اشکالی ندارد .مکان دیگری هست از روی نسخه فقط جواهرات و سنگ وجود دارد حتی 1 گرم فلز ندارد
دیروز و امروز بعضی وقت ها اعداد فرکانس سریع تغییر می کرد و کم و زیاد میشد و ثابت نمی موند یا عدد وزن نمایش داده نمیشد اما خاموش میکردم و بعد از 10 دقیقه روشن میکردم مشکل حل میشد نمیدانم به چ دلیل بود
پیوست:
20140704_170653.jpg

سلام !
دوست عزیز قطعا این سنگ قبر هست و اشاره به ورودی دارد ...
با همون تست حفره اگر کمی دقیقتر بررسی کنی میتونی تونل منتهی به قبر و هدایا رو پیدا کنی ... ضمنا مکان آلود ه به پودر نقره هست و مگنت و اوزان سایر فلزات رو هم بالا میده با کمی دقت در آنتن زنی میتونی کارو تموم کنی ... از فرکانس سنگهای قیمتی هم استفاده کن مثل الماس و زمرد و یاقوت ...
با آرزوی موفقیت ...
در پناه حق.

شنبه 13 تیر1393 - 2:33am
مدیر سایت
مدیر سایت

hamze2000 نوشته است:
سلام به همه دوستان.
اينم موفقيت يكي از دوستان عزيز ما كه تونسته با ردياب محل سند داري رو بزنه و شاهد خارج شدن بار بوده.دقيقا اين مطالب رو ايشون برام فرستاده كه همين جا قرار ميدم

شرایط و تستهای مکانی که قبلا گفته بودم ...
حجم برای تمام موارد 3.20 در 3.50 بود... (( هدف اتاق ساروجی به همین ابعاد ))
1331.5 رهگیری طلا و 23.21 نقطه شد و 26.69و35.91 برای تائید...
وزن 400 کیلو و عمق 7 متر و مگنت تا 68 جواب داد ...
163.3 رهگیری نقره و نقره 2 دستگاه نقطه شد و 86.15 برای تائید و 99.02 نزد.
وزن حدود 250 کیلو و عمق 7 متر...
برنز با 200 کیلو و عمق 20 سانت کمتر که فک کنم مشکل از آنتن زنی باشه...
کربن با 100 گرم البته بیشتر نگرفتم و هر چند ذغالی در کار نبود که فک کنم همون کربن بارو گرفته باشه...
حفره با 80 گرفت که با بررسی دقیقتر یک تونل 12 متری بصورت ال درومد و ورودی اون حدود 8 متر با هدف فاصله داشت ... البته احتمالا با اعداد بالاتر هم جواب میداد ...
با روش استاد آریا و آنتن خاموش اندازه اتاق و اندازه بارو بدست آوردم که دقیقا همون بود واقعا دم آریا گرم مطمئنم بارها به هدف زده ...
متاسفانه وزن بارو اینارو نمیدونم...

وسايل هم
حدود 30تا 40 کیلو زرد (سکه و کمربند زرین و دستبند و پابند و بازوبند و...) و 10 کیلو سفید (وسایل و ابزار آلات و تزئینات سلاح) و 15 تا 20 کیلو هم مفرغ (ابزار جنگی مثل سپر و شمشیر زر نشان و سر نیزه و ...) بوده البته وزنها بصورت تقریبیه و شاید با واقعیت اختلاف داشته باشه

با سلام
انشاا.. همیشه خوش خبر باشی حمزه جان ، جا داره از زحمات برادر حمزه و کانی جان سپاسگذاری کنم که بخوبی اطلاع رسانی میکنن امید که همیشه در زندگی و کارها موفق باشند و سلامت ؛
آقا حمزه این فرکانس 35.91 از کجا اومده آشنا نیست ؟
درضمن اقا حمزه این دوستمون نگفتند که چطور راه ورودی تونل رو با ردیاب پیدا کرده ؟ که تونستن بار رو خارج کنن

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 14 تیر1393 - 9:42am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
جناب مهدي منم از اين فركانس بي خبر هستم و تمام چيزهاي كه بهم گفته بودن رو دقيقا قرار دادم.بهتره اين فركانس هم تست بشه چون جواب مثبت داده.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 14 تیر1393 - 12:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
Rega نوشته است:
درود
مورد قبلی خطا بود استاد کانی و ابی گولد هم از قبل گفته بودند که خطا است .سپاسگزارم . :x فرکانس هایی که قبلا قیچی شده بود دیگر تمایلی به سمت انجا نداشتند خاک هم طبیعی شد تا عمق 1.20 حفاری کردیم ریشه های درخت هم نمایان شدند پرونده اش بسته شد.........
یک مکان دیگر را ردیابی کردم که قبرستانی بسیار قذیمی با سنگ های بزرگ بود
یک قسمتش سنگ خیلی مشکوک بود یک کارشناس هم گفته بود آلت زنانه است :D #:-s و قبر یک زن است
یکی از همراهان در این حوالی سکه نقره کوچک متعلق به اسکندر پیدا کرده بود
از 20 متری با 1331.5 و وزن 1 تن به سمت این مکان میومد بقیه تست ها را با 398 کیلو انجام دادم قدرت 10
فرکانس 23.21 خیلی راحت و سریع قیچی میشد
24.37 فورا به سمتش میرفت و براحتی قیچی شد
24.40 هم قیچی کرد
39.51 هم قیچی شد
کربن 68 کیلو و 20 کیلو تست کردم هر دو قیچی شد
38.96 قیچی کرد و 99.02 هم قیچی شد
مگنت 2 در 80 قیچی میشد اما زود باز میشد اما 70 و 50 راحت تر قیچی میکرد و باز نمیشد
وقتی برای انتن زدن بلند میشدم بعد از 2-3 ثانیه انتنها اگر فاصله داشتم به طرفش میرفت و روی مکان قیچی شدن هم خیلی سریع قیچی میکرد
بالای سنگ هم که تخت بود چند بار قیچی می کرد
در 6-7 قدمی سنگ جایی که حدس میزدم سنگ به انجا اشاره میکنه و مشکوک به ورودی بود در اینجا تست حفره رو 88 گذاشتم و قیچی می کرد
1247.5 هم با 20 گرم نگرفت .الماس هم با 5 گرم نگرفت کسی فرکانسی از سنگ های دیگر را ندارد ؟ دقیق هم نباشد اشکالی ندارد .مکان دیگری هست از روی نسخه فقط جواهرات و سنگ وجود دارد حتی 1 گرم فلز ندارد
دیروز و امروز بعضی وقت ها اعداد فرکانس سریع تغییر می کرد و کم و زیاد میشد و ثابت نمی موند یا عدد وزن نمایش داده نمیشد اما خاموش میکردم و بعد از 10 دقیقه روشن میکردم مشکل حل میشد نمیدانم به چ دلیل بود
پیوست:
20140704_170653.jpg

سلام !
دوست عزیز قطعا این سنگ قبر هست و اشاره به ورودی دارد ...
با همون تست حفره اگر کمی دقیقتر بررسی کنی میتونی تونل منتهی به قبر و هدایا رو پیدا کنی ... ضمنا مکان آلود ه به پودر نقره هست و مگنت و اوزان سایر فلزات رو هم بالا میده با کمی دقت در آنتن زنی میتونی کارو تموم کنی ... از فرکانس سنگهای قیمتی هم استفاده کن مثل الماس و زمرد و یاقوت ...
با آرزوی موفقیت ...
در پناه حق.

سلام
از نظرتان خیلی ممنونم به اینجا امیدوار شدم :x :) حتما تست های بیشتری انجام می دم اما فرکانس سنگ قیمتی بغیر از الماس و زمرد سنگ دیگری ندارم شما دارید بگویید ؟
موفق باشید @};- @};-

شنبه 14 تیر1393 - 12:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 430 , 431 , 432 , 433 , 434 , 435 , 436 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 103 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure