انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:52pm

پاسخ به موضوع  [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 640  بعدی
 قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

reza نوشته است:
با سلام و درود
لطفا اگر امکان پذیر است جزییات بیشتری درباره سم حیوانات علی الخصوص سم اسب بیان فرمایید . من یک جایی روی تخته سنگی بزرگ لب دره یک عدد نشان سم اسب سراغ دارم اما نمیدانم چگونه و از کجا شروع کنم و اینکه میفرمایید داری دو بار میباشد آیا این بارها نزدیک هم هستند
فاصله آنها معمولا چقدر است ؟ منتظر توضیحات گرانقدر شما هستیم . با تشکر

خوب دیگه با اجازه دستان جان ما جزئیات این علامت سم رو بخاطر گل روی دوستان اعلام کنیم
دوست من سم فقط دو حالت داره بار داشتنش همین و بس 1- اگر علامت سم تنها باشه یعنی همراه علامت دیگه ای نباشه بارش یا در خوده سنگه یا بقول دستان خان زیر سنگ در متراز حداکثر چهار متریست 2- اگر سم همراه علامت دیگه ای باشه بار در حداکثر 10 قدمی روبروی سم هست
شما از تخت سنگ عکس بگیر بیار تا ببینیم چطوری میشه ولی اگر قامت سنگ بیش از یه متر باشه بیشتر داخل خود سنگ هست والسلام

جمعه 17 خرداد1392 - 11:13pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
با تشکر از پارسی عزیز ...
یه مورد رو من تصحیح کرده باشم اینه که اگه نشونه دیگه هم باشه میتونه علاکت تونل باشه که دوباره برمیگرده زیره نقش سم
تو مثالی که زدم این مورد مشخصه

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

شنبه 17 خرداد1392 - 2:43am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

دوستان عزیز من یه مورد از علامت سم رو به صورت کاملا واضح براتون توضیح میدم امیدوارم مورد قبول قرار بگیره.
چون جز رمز گشایی بحساب میاد میتونید تو قسمت رمزگشایی آثار و علائم اونو ببینید

شنبه 17 خرداد1392 - 2:45am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
دستان عزیز ضمن تشکر از مطالب خوبتون لطفا در مورد قلعه ها و آتشکده ها و بناهای قدیمی از نظر نقشه ساختمانها- ورودی ها- تشریح اتاقها و قبرستانهاشون و... ه توضیخ بدین.
البته اگه تصویری باشه عالی میشه.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 18 خرداد1392 - 6:53pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

چشم بینای عزیز من سعی میکنم که این موارد رو تو قسمت های(رمزگشایی علائم و نشانه ها-کلیات علائم شناسی-گنج پژوهی) توضیح بدم و سعی میکنم که مطالب و موضوعات مهمتر رو در اولویت قرار بدم

یکشنبه 18 خرداد1392 - 2:25am

درود به دوستان گلم
من چند روز پیش به دعوت یکی از دوستان میخواستم برم کوه.زمانی که به دامنه کوه رسیدیم یک روستا اونجا بود.توی این روستا و اطرافش یک محوطه وجود داشت که به شهرک گبری معروف بود.البته اونجا کلا ترک بودن و معنی اصطلاح اونها میشد شهرک گبری.این شهرک گبری حدود یک کیلومتر مربع وسعت داشت.
همین دوست من زمانی که میخواسته خونه تعمیر کنه و از جلوی در خونه ، خاک جمع میکرده تا برای بنایی استفاده کنن یه کوزه توی خاک پیدا میکنه که هم داخلش و هم بیرونش لعابی بوده و نقش و نگار داشته ولی شکسته بودنش.همچنین یه سکه طلای بین 16 تا 17 گرم هم پیدا کرده بود که عکس یه پادشاه روش بود.وقتی که میبینن توی خاک اینجوریه کلا بیخیال بردن خاک برای بنایی میشن.
چند ماه بعد هم یه سکه دیگه از همون نوع کنار خونه پیدا میکنن.
این روستا نزدیک به صد چشمه داره که همه به فاصله 200 تا 300 متری از همدیگه قرار دارن.
همچنین چند نقطه داره که توسط میراث فرهنگی ثبت شده.اونها رو که دیدم متوجه شدم به خاطر سنگ نگاره بوده.روی سنگ نقاشی کرده بودن از ایام باستان.
مورد بعدی اینه که توی این روستا درخت های توتی پیدا مییشد که 5 نفر با هم نمیتونستن تنه اون رو بگیرن.خیلی خیلی عظیم بودن.
همچنین این روستا یه قلعه مخروبه هم از ایام قدیم داره که خودشون میگن مربوط به سلطان سنجر بوده.ولی نمیشه قطعی نظر داد.
.................
خب برسیم به کوهنوردی.
زمانی که از کوه بالا میرفتیم این دوست ماه یکی از کوه های بلند اونجا رو نشون داد که در ارتفاع دو کیلومتری کوه ، تقریبا صاف بود وشیب 90 درجه های داشت و مردم روستا از ایام باستان ساعت رو از اونجا میخوندن.یعنی نیازی به ساعت مچی نداشتن.به اون صافی کوه که نگاه میردن بهت میگفتن ساعت چنده.اون قسمت حتی اسم هم داشت.
بعد از اینکه از کوه برگشتیم من یه سنگ بزرگ استاده به ارتفاع سه متر رو روبروی همون کوه صاف دیدم.این سنگ ایستاده در دامنه تپه بود و هیچ سنگی کنارش نبود و خیلی جلب توجه میکرد.
وقتی به همون کوه صاف نگاه کردم دیدم در کناره همون قسمت که صاف بود پیکره صورت یک انسان وجود داشت.دو تا چشم و دماغ و دهن.ولی چون ارتفاعش بالا بود نمیشد برم و ببینم کار دسته یا نه.ولی دقیقا چهره یک مرد بود.هر کسی میدید اصلا شک نمیکرد.دقیقا این سنگ ایستاده در روبروی اون پیکره صورت وجود داشت.
نمیدونم حالا میتونه مهم باشه یا نه.
...................
همچنین وقتی از کنار چشمه ها میگذشتیم همگی یک یا دو درخت توت بسیار عظیم کنارشون بود.بعضی ها یک سنگ به اندازه یه کامیون هم کنارشون بود.بعضی های دیگه غار هم داشتن در کنارشون.
در فاصله 50 متری بعضی دیگه از این چشمه ها یک یا دو سنگ ایستاده به ارتفاع دو متر هم وجود داشت.جالب اینکه این سنگ های ایستاده در هیچ کجای دیگه ای دیده نمیشدن.به جز اون یه مورد که روبروی پیکره صورت بود بقیه شون در کنار چشمه ها بودن.
..................
تا حالا از این روستا چیزی برده نشده چون مردم روستا خیلی مواظب هستن.البته کل مردم روستا برادر و خواهرهای همین دوست من بودن.کلا بیست خانوار داشت.
حالا ممنون میشم نظارتتون رو بهم بگید.

یکشنبه 19 خرداد1392 - 9:43am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

جواب دوست عزیز مهرفر:

مهرفر جان بنا به اینکه من عکسی از مکان شما رویت نکردم توضیحاتی روخدمتتون عرض میکنم:
میشه گفت باید اون منطقه جنس داشته باشه اگه مطالب قسمت گنج پژوهی رو خونده باشید به دلیل اینکه مکانتون هم اسم و شایعاتی و حرفهایی دربارش هست، نشانه قلعه و آثار مخروبه قدیم موجود، چشمه ها، درختان کهنسال و همینطور آثار مشکوک...
من چند جا رو بهت میگم شما بررسی کنید اول اینکه سنگی که به صورت ایستاده کناره کوه وجود داره رو به دقت مشاهده کنید ببینید اون مثل سر یه انسان بصورت نیم روخ نیست؟! دوم 7 قدمی چشمه ها مخصوصا شمال شرق و شرق، سوم اینکه اگه بدونید اون کوزه تو چه عمقی و چه چوری بوده خیلی کمکتون میکنه و چهارم اطراف و زیر درختان کهنسال که مشکوک هستند مثلا قبلا واسه بخت گشایی بند میبستند یا... رو پشت به قبله کنید و یه قدم بردارید اونجا نقطه مورد نظرتون میشه که یه بار که معمولا نقره هم همست و متعلق به دوره اسلامیه و مردم اون زمان واسه نذر و نیاز بوده رو تو عمق کم پیدا کنید ولی اگه نزدیک درختان چشمه باشه اون موقع دیگه باید جور دیگه حساب کرد، پنجم اینکه روی قلعه بایستید و آثار دو تپه دیگه رو که بستگی به نوع قلعه و دوره استقرار اون داره رو پیدا کنید...
که این خودش یه مبحث مفصل که به زودی برای عزیزان تو یه قسمت با عکسهای کامل توضیح خواهم داد. ولی اگه عکسهایی از مکانتون داشتید بهتر میتونستم کمکتون کنم.

موفق باشید...

دوشنبه 20 خرداد1392 - 3:33am

باسلام یکی از دوستان باردیاب جایی راشناسایی وحفاری کردند سنگ تصویر پیوست را پیدا کرده اندایا نشانه چیزی می تواند باشد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 20 خرداد1392 - 8:41am
مدیر سایت
مدیر سایت

این بیشتر شبیح سنگ قبره ، درضمن چه ردیابی بوده این رو گرفته میشه اسمش رو بگید ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 20 خرداد1392 - 10:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
با سلام به دوستان و اساتيد محترم
اين جوغن در ابتداي دامنه كوه قرار داره

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 20 خرداد1392 - 11:34am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6393 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 , 32 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 396 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure