درود
دوستان عزیز متاسفانه ما خیلی وقتها حتی در زندگی خودمون داشته هامون رو فراموش میکنیم و اسیر یاس و ناامیدی میشیم و کلا سرشار از احساس بد در طول زندگی میشیم.
ما فراموش میکنیم که هر روز صبح که از خواب بلند میشیم از خدای خودمون سپاسگذاری کنیم که دوباره یک روز دیگه فرصت زندگی کردن و لذت از این دنیای زیبا رو بهمون میده
فراموش میکنیم وقتی که نفس میکشیم از خدا سپاسگذاری کنیم که در سلامت کامل هستیم و اکسیژن ناب رو وارد ریه هامون میکنیم.
فراموش میکنیم وقتی میریم و سوار ماشین میشیم و ازش لذت میبریم از مخترعش قدردانی کنیم و بخاطر رفاه و آسایشی که برامون به ارمغان آورد ازش تشکر کنیم.
فراموش میکنیم از صاحب خونه ای که خونه ی چندصد میلیونیشو به ماهی کمی اجاره بهمون میده و ما هم توش از زندگی لذت میبریم سپاسگزاری کنیم و قدردان باشیم و پیش خودمون بگیم اگر هیچ کسی خونه ای رو اجاره نمیداد اونوقت چی میشد؟
فراموش میکنیم وقتیکه سر سفره میشینیم و کباب به دندون میکشیم اول از خدا بخاطر خلق اینهمه نعمت و بعدش از تمام کسانیکه زحمت کشیدن تا همچین نعمتی سر سفرمون باشه تشکر کنیم. از اون کشاورزی که یکسال زحمت میکشه تا گندم رو به بار بیاره و از اون دامداری که مدتها چوپانی میکنه تا گوسفندش رو پروار کنه و از اون آسیابانی که گندم رو آرد میکنه و از اون نانوایی که تبدیل به نون خوشمزش میکنه.
باید اینجوری نگاه کنیم و از هرچیزی که استفاده میکنیم به پیشینه اون دقت کنیم که چه پروسه ای رو طی کرده تا بدست من رسیده و ازش لذت میبرم.
و در ادامه باید تشکر کنم از مخترع کامپیوتر ، از مخترع اینترنت، از حمید و از مجتبی که همچین محیطی رو سرپا کردن که ما ازش استفاده کنیم و گرد هم جمع بشیم و هر روز یه چیز جدید یاد بگیریم.
سپاسگذار کسانی باشیم که آموخته هاشون رو به ما می آموزند . تجربیاتشون رو بیان میکنند و درسهاشون رو مشق ما میکنند.
سپاسگذار باشیم از اونهایی که علم خودشون رو منتشر میکنند، از اونهایی که مداری طراحی میکنند و منتشر میکنند و من و شما میسازیم و شاید برخی نون شب خونوادشون رو ازش در میارن و برخی فقط از ساختنش لذت میبرن و برخی هم کلی امید بهش دارن و میرن توی دل بیابون به امید رحمت خدا ، همون خدایی که فراموش میکنیم قدردانش باشیم ، همونیکه همین الانشم داره بهمون لطف میکنه و فرصت لذت از زندگی رو بهمون میده بدون اینکه کوچکترین نیازی بهمون داشته باشه.
قدردان بودن از صفت نیک و پسندیده ایهست که زندگی رو غرق لذت و شادی میکنه.
وقتی برای هر چیزی قدردان باشیم و سپاسگذاری کنیم و از صمیم قلب درک کنیم و باور داشته باشیم که هیچکسی مجبور نیست به ما چیزی بده و اگر کسی آموزش میده و اگر حمید مداری میزاره و تا آخرش باهامون همراه میشه تا صدای بوقش رو بشنویم ،اگر کسی برای اینکه به من و شما کمک کنه ساعتها بیخوابی میکشه و تست میکنه و نتیجش رو ارائه میکنه ، اگر کسی تجربیاتش رو عنوان میکنه و آموخته هاش رو به اشتراک میزاره : بدهکار من نیست بلکه از انسانیت و نوعدوستی و شرافت و منش بلندش هست که اینقدر قلبش بزرگه که خوشحالی من خوشحالش میکنه.
ما فراموش کردیم که :
شکر نعمت نعمتت افزون کند...............................کفر نعمت از کفت بیرون کند.
تمرین کنیم و برای هرچیزی قدردان باشیم و اونوقت لذت زندگی رو درک میکنیم و از هر ثانیش کیفور میشیم.
من همینجا از تمام دوستان عزیزم توی انجمن، از تک تک کاربران که جزئی از این اجتماع کوچیکمون هستند، از تمام عزیزانی که تجربیاتشون رو منتقل میکنند، از مهندس حمید و مجتبی گرانقدر که بانی این محیط دوست داشتنی شدن، از تمام اساتید عزیزی که دانسته های ارزشمندشون رو از سر معرفت به ما ارزانی داشتن و از تک تک عزیزانی که حتی یک پست توی این انجمن زدن و مطلبی به مطالبش افزودن سپاسگذاری میکنم و امیدوارم تا ابد خوشبخت و سلامت وسرشار از زندگی باشند.