نویسنده |
پیغام |
HAMID.P
کاربر فعال
|
adnistor_6 نوشته است: دوست عزيز شما بجاي دست زدن ميتونستين بگين اقاي فلاني عكستون كافي نيست نه اين كه چيزي نگين يا دست بزنيد سوال من هم فقط اين بود كه احتمالش هست از قسمت سنگ ها ورودي داشته باشه.البته ببخشيدا برادر عزیز وقتی هیچ چی معلوم نیس چطور بگم آره اونجا راه ورودیه . اگه دوس داری اینو بشنوی ، بفرما . من گفتم . ولی اگه می خوای بشه درست راهنماییت کنن دوستان و اساتید باید از چند تا زاویه جلو و عقب عکس بگیری . توی این عکس شما چند تا سنگ ریختن روی هم . نمیشه که گفت آره اینجا ورودیه و بی خودی الاف کرد مردمو . موفق باشی برادر
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 3:42pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
بيا دوست باشيم من كه ميدونم الان داري فوش ميدي چشم دستم برسه عكسم ميگيرم ميزارم
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 4:15pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
چه باحالید شما
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 5:12pm |
|
|
wolf
|
هم فکری + هم بستگی + اعتماد + تلاش و امید به خدا = موفقیت
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 5:25pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
من توي كتاب چشم طلايي خوندم كه دايره كه توش يه فلش رفته يعني به سمت فلش را اشتباست ديگه در همين حد اطلاعات دارم
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 5:37pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
adnistor_6 نوشته است: بيا دوست باشيم من كه ميدونم الان داري فوش ميدي چشم دستم برسه عكسم ميگيرم ميزارم حالت خوبه داداش . فحش چیه . ؟؟؟ ما همه اینجا دوستیم . هر کسی هم نظر خودشو میده و نباید به کسی بر بخوره که . من هم نظرمو دادم . همین و بس . فحش و فحش کاری هم تو کار نیس. فکر کنم با چت روم اینجا رو اشتباه گرفتی
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 6:47pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
توی منطقه مورد نظر چند تا قبر هستش . اون خط و خطوط هم به نظر من طبیعیه . درست متوجه نشدم . یعنی عکسا گویا نبود . ولی امکان داره زیر خود سنگ هم خبرای خوبی باشه
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 6:50pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 6:52pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
|
HAMID.P نوشته است: adnistor_6 نوشته است: بيا دوست باشيم من كه ميدونم الان داري فوش ميدي چشم دستم برسه عكسم ميگيرم ميزارم حالت خوبه داداش . فحش چیه . ؟؟؟ ما همه اینجا دوستیم . هر کسی هم نظر خودشو میده و نباید به کسی بر بخوره که . من هم نظرمو دادم . همین و بس . فحش و فحش کاری هم تو کار نیس. فکر کنم با چت روم اینجا رو اشتباه گرفتی به هر حال گذشتها گذشته اميدوارم بتونيم در كنار شما دوستان چيزايه خوب ياد بگيريم
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 6:58pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان خيلی وقته ميخوام سوالی بپرسم که قسمت نشده چون با گوشی آن ميشم امکانش نيست عکس بزارم فقط از اساتيد اين فن فقط يک سوال دارم اميدوارم درست جواب بدهند سنگی هست مستطيل شکل به صورت عمودى درخاک فرو رفته و يه علامت با خودش داره يه عده عرض کردن قبره حالا علامت به اين شکله که يه دايره وسط مستطيل هست و خطی به شکل اريب روش کشيدن سوال اينجاست که اين علامت ماله چه آيينی هست يا در کل علامت چى هست؟؟؟؟جواب اساتيد رو لازم دارم
|
یکشنبه 15 تیر1393 - 7:17pm |
|
|
|