انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:44pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 434 , 435 , 436 , 437 , 438 , 439 , 440 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من فرکانس 24.44 رو تست کردم به اهن زنگ زده واکنش نشون میده هم در دل خاک هم بیرون خاک به نظر من 39.51 بهترین فرکانسه تو دل خاک که به اهن زنگ زده واکنشی نداره فقط تست نکردم که ببینم به ذرات حساسیت داره یا نه

دوشنبه 16 تیر1393 - 3:56pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

در مورد 3 فرکانس اخیر باید بگم به طلای روی سطح واکنش بسیار ضعیفی دارن که البته 24.37 از بقیه بهتر بوده تا الان.
حجم و وزن کمی میدهند و این فرکانسها برای طلای در عمق بهتر عمل میکنند و نقطه زنی خوبی دارن. اما میخوایم میزان خطاشو پیدا کنیم که خوشبختانه ابی عزیزم کمک میکنن و 24.44 رو خارج کردن از رده.

اینکه {حجم حفره} و {حجم مگنت} و {حجم فلز} یکنواخت باشن این برای دفینه هاییست که در داخل اتاق پلمپ ساروجی و غیره هستند.
اگر در تماس با خاک باشند قضیه فرق میکند.

دوشنبه 16 تیر1393 - 4:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

24.37 از 24.40 حجم کمتری میده

دوشنبه 16 تیر1393 - 4:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام دوستان
وقتی آنتن میزنیم اگر آنتنها روبه جلو و موازی هم ثابت بمونن.مسیر را نشون میدن یا چیزی نبوده تا واکنشی نشون بدن...؟؟
بعدش با چه فرکانسی شروع به کار کنیم بهتره؟
مثلا بنده دیشب رفتم جایی برای انتن زدن.با 163.3 نقره شروع کردم اول یه مسیر رو داد ولی بعدش هی گیج میخوردن. ویا بدون عکس العمل بودن...از کجا باید شروع کنم که به نتیجه بهتری در ردیابی برسم...

دوشنبه 16 تیر1393 - 5:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

روش حجم گیری و وزن گیری هم اگه لطف کنید بگید چطوری هستش دیگه عالی میشه...ببخشید دیگه بنده فعلا مبتدی هستم

دوشنبه 16 تیر1393 - 5:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز آقای کوهیار زحمت کشیده و مقاله ای از نحوه ردیاب زنی
تهیه کرده ومطالب مهم رو در اون آورده رجوع کنید :
viewtopic.php?f=17&t=931&start=10

دوشنبه 16 تیر1393 - 6:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مرسی merlin جان @};- .. دانلود و مطالعه کردم،خوب بود جزوه نسبتا کاملیه .فقط بعضی چیزا یه کم برام مبهمه...

دوشنبه 16 تیر1393 - 9:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام بر دوستان عزیز
در مورد زمان روشن ماندن ردیاب در مراحل مختلف ردیابی سوالاتی داشتم ممنون می شوم کسی جواب بدهد :)
وقتی مود ها و یا فرکانس را عوض می کنیم حداقل چه مدت زمان با یک فرکانس ردیابی کنیم ؟
در ابتدا که برای رهگیری مثلا نیم ساعت ردیاب بر روی فرکانس مورد نظر روشن باشه آیا این نیم ساعت روشن ماندن فقط همین یک بار باید انجام داد ؟
برای نقطه زنی چند دقیقه است ؟
با سپاس

سه شنبه 16 تیر1393 - 12:15am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

(-|

سه شنبه 16 تیر1393 - 1:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Rega نوشته است:
سلام بر دوستان عزیز
در مورد زمان روشن ماندن ردیاب در مراحل مختلف ردیابی سوالاتی داشتم ممنون می شوم کسی جواب بدهد :)
وقتی مود ها و یا فرکانس را عوض می کنیم حداقل چه مدت زمان با یک فرکانس ردیابی کنیم ؟
در ابتدا که برای رهگیری مثلا نیم ساعت ردیاب بر روی فرکانس مورد نظر روشن باشه آیا این نیم ساعت روشن ماندن فقط همین یک بار باید انجام داد ؟
برای نقطه زنی چند دقیقه است ؟
با سپاس

سلام دوست عزیز !
ببین این موضوع قراردادی نیست و هر منطقه و هر فرکانس رو شامل نمیشه ...
بعنوان مثال شما میخواین برنج ر و ردیابی کنید و فلز در عمق زیاد نیست و عوامل خطا هم زیاد نباشه،در کل برای ردیابی مشکلی ندارید پس لازم نیست حتما نیم ساعت ردیابو روشن بزارید ... ولی در مکانهائی که برای ردیابیه یک فلز تعدد قیچی داشته باشیم و تعداد عوامل خطا بالا باشه ، بهتره قبل از ردیابیه اون فلز ردیاب بمدت 10 تا 20 دقیقه روشن بمونه تا کاملا فلز مورد نظر بار دار بشه و بعد دستگاه رو بمدت 3 تا 5 دقیقه خاموش کنید تا بار عوامل خطا از بین بره و دوباره ردیابو روشن کنین و بمحض روشن کردن آنتن زنی را شروع کنین ... با این عمل عوامل سطحی و خطاها که بار خودشونو از دست دادن دیگه نمیتونن به سرعت روی آنتن تاثیر بزارن و بطبع آنتن با آرامش بیشتری جذب فلز مورد نظر میشه ... حالا اگه در یک منطقه ی پر خطا آنتن میزنید و مثلا دنبال چند نوع فلز مختلف هستید بهتره این عمل رو برای همه ی اونا تکرار کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید ... هر چند بنده معتقدم اگر در مکان دارای دفینه آنتن زده بشه خیلی نیازی به این کار نیست و میشه هدفو ردیابی کرد ... بعنوان مثال مکانی در نزدیکی ما که ثبت میراث هست رو با توجه به اینکه عمق هدف بیشتر از 25 متر هست ،تونستم با روشن گذاشتن ردیاب بمدت کمتر از 5 دقیقه بدون هیچ مشکلی هدفو ردیابی کنم ...

ولی تأکید میکنم در مکانهای پر خطا (تعداد قیچی زیاد) بهترین روش برای آنتن زنی همین روش 20 دقیقه ی استاد حمزه هست...
در پناه حق.

سه شنبه 16 تیر1393 - 1:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 434 , 435 , 436 , 437 , 438 , 439 , 440 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 118 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure