حمید نوشته است:
ezmir نوشته است:
واقعیت اینه بهترین چیزی که مشخص کننده کارایی دستگاه هست آموزش اپراتوریه! هر چقدر اپراتوری یک دستگاه بیشتر مشخص باشه ؛ نه تنها بیشتر مشخص میشه دستگاه چند مرده حلاجه بلکه در صورت خرید توسط یک خریدار جدید مسیر راهش روشن هست و مدام دنبال نکات کاری دستگاه نمیگرده! چنانکه در خصوص فلزیاب های لورنز و مینلب هم تاپیکهای آموزشیش رو در این انجمن ملاحظه میکنین که چقدر دوستان زحمت میکشن. آموزش اپراتوری دستگاهها حتی به نفع خود فروشنده ها هم هست. چرا که بهترین تبلیغ برای دستگاهشونه. مگر اینکه خودشون بیش از هر کسی در ته دل خبر داشته باشن که اون دستگاه چه میزان کارایی داره و چه میزان هم کارایی نداره!!!
جناب moein شما هم لطف کنین اون دفترچه رو در صورت امکان برای استفاده و آموزش عمومی داخل انجمن بذارین! من نمیدونم یک نفر چرا نیومد بگه شما داخل عمومی درخواست کاتالوگ میکنی حالا به چه دلیل خصوصی براتون میفرستن و شما هم عمومی تشکر میکنین باقی دوستان هم انگار اصلا ارزش و اهمیتی ندارن!!!
با سلام خدمت ادمین عزیز و دوست داشتنی این سایت حمید آقای گل.
حمید آقا چون من چند روزی بود که از بچه ها خواسته بودم که دفترچه رو بهم بدن وکسی نداد و آقا مصباح زحمتش رو کشید من مجبور شدم که اینجا ازشون تشکر کنم تا شاید دوستان دیگه اینقدر در زمینه زکات علم خسیس نباشن.اگه اجازه بدید از اونجایی که آقا مصباح توی پیام خصوصی برام فرستاده از ایشون اجازه بگیرم بعد اینجا قرار میدم.
آقا حمید یه پیشنهاد خیلی جدی دارم براتون در مورد این تاپیک و یا هر تاپیک دیگه ای .از اول این تاپیک رو مطالعه کردم راستش 90% اون کل کل بود یا تبلیغ بود یا تعریف و هیچ آموزشی وجود نداشت و نداره.میخواستم پیشنهاد بدم اگه شما و دوستان دیگه هم راضی باشید این تاپیک رو ببندید و یک تاپیک جدا و جدید که فقط جنبه آموزش داشته باشه رو ایجاد کنید که توی اون هیچ کس حق اظهار نظر و مقایسه و تعریف از هیچیک از محصولات این شرکت رو نداشته باشه و فقط آموزش باشه و آموزش .بنده خودم هم می تونم به عنوان یکی از کسانی باشم که میتونم به عنوان یکی از اعضای انجمن در آموزش سهیم باشم چون تازه این سیستم رو تهیه کردم و شاید تا اون موقع بتونم به صورت عملی یه سری چیزها رو به دوستان بگم.چون فکر میکنم این تاپیک به شدت حال آدم رو به هم میزنه و شده مکانی برای کل کل و تعریف و تبلیغ
حمید آقا و دیگر دوستان اگه شما هم موافقید بسم الله .حمید آقا این تاپیک رو بقفله و تاپیک جدید اجاد کنید تحت عنوان آموزش این محصولات البته با نظارت خیلی خیلی بالاتر
در حد یه پیشنهاد بود.آخه به قول شما حمید آقا تا کی میخوایم بگیم فلان دستگاه خوبه فلان بد.به عمل کار براید و باز هم بنا به فرمایش شما توی همه ی ردیابها اوپراتوری حرف اول و آخر رو میزنه