انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:29pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 437 , 438 , 439 , 440 , 441 , 442 , 443 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
دوستان فرض کنید ردیاب جایی رو روی 86.15 و 163.3 و نقره 2 ردیاب بزنه و نقطه کنه
و 99.02 هم نزنه
دیگر فلزات هم نزنه
مگنت هم بده
با چقدر اطمینان میشه گفت جا درسته؟

وزن و عمق و حجم؟

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

سه شنبه 17 تیر1393 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ب نظرم نیاز نیست ک ده سانت میله هارو فرو کنید توی خاک همون بچسبونید ب خاک کفایت میکنه.. (برای 20دیقه روشن گذاشتن قبل از سرچ) من ک اینکارو میکنم برا نفوذ بهتر امواج. البته این فقط نظر منه و نظر اساتید ارجعیت داره.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 17 تیر1393 - 9:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ایناشو هنوز ندارم
یعنی وقت نبود
ولی 86.15 وزن 63 کیلو گرفت

سه شنبه 17 تیر1393 - 9:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز این جوری نمیشه نظر داد شما تست ها رو کامل کن تا اساتید
بتونن نظر بدن جایی که آنتن میزنی اون رو هم بگو شاید عوامل خطا یی باشه
بعضی جاها مثلا در روستاهای قدیمی که مخروبه شده چند مورد بوده که فقط
نقره بوده که از دوستان شنیده بودم

سه شنبه 17 تیر1393 - 11:35pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
از آقای ali777 دعوت میکنم بیان و توضیح دهند که موقع ردیابی آیا سریع آنتن میزدن یا نه؟
آبه صرفا به مسیر اول و قیچی اول اکتفا میکردن یا نه؟

دوستان دیگه هم که به خطا زدن آیا شیوه کارتون همینطور بوده؟

چهارشنبه 18 تیر1393 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
سلام
از آقای ali777 دعوت میکنم بیان و توضیح دهند که موقع ردیابی آیا سریع آنتن میزدن یا نه؟
آبه صرفا به مسیر اول و قیچی اول اکتفا میکردن یا نه؟

دوستان دیگه هم که به خطا زدن آیا شیوه کارتون همینطور بوده؟

سلام
یک اشتباه فاحشی که من کردم در اولین ردیابیم این بود که:
برای شروع ردیابی وزن رو روی ماکزیمم گذاشته بودم و بعد از پیدا کردن جایی که 4 تن وزن داد بقیه تستها رو اونجا انجام دادم.
همه مراحل رو هم درست میرفتم ولی ابتدای کارم مشکل داشت که بعدها فهمیدم.
شاید خیلی کم پیش بیاد کسی مثل من این خطا رو انجام بده....ولی بازم اشتباه رو باید گفت تا ....
فکر کنم بهترین وزن برای شروع همون 500 گرم باشه @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

چهارشنبه 18 تیر1393 - 1:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام العلیک .خسته نباشین به همه یه دوستان عزیزم
من ردیابی روگذاشتم کنارفعلاچون واقعا1سال خیلی روش وقت وزحمت کشیدم شبانه روز وزده شدم
کانی جان سریع انتن نمیزدم مسیرامم زیگزاگ و4طرف میزدم ومعمولابعده 10مین استارت میزدم
ومن به جرات میتونم بگم بعده حمزه یه عزیزبیشترین کاروهمه مدل تست ووقت رو35گذاشتم م ولی واقعیته امراینه که ردیاب قدرته تشخیصش کمه وتفکیک هم به هیچ عنوان روجنسایه تماس باخاک نداره وچندموردبانقطه زن چک کردم که میگم اینو و و و ...سیستمش ضعیفه واسه هدف زدن وکاره عملیاتی
ردیاب به همه چی حساسه ازفاصله دورونزدیک وقدرته تشخیصه اپراتوروکم میکنه سره کار

من خودم بی نهایت زحمت کشیدم ونمیخام سردکنم کسیرووازخدامه روبه جلوبره 35هرروز :YMPRAY: وخوشحالم میشم
ولی اینوازمن به شماتجربه :تومنطقه یه کارشماجایی واسه اشتباه کردن نداری وبایدوسیله ت قدرت داشته باشه واسه تصمیم گیریت وحداقل حداقل فرکانس هات فلزبگیره فقط نمیگم تفکیکشم کنه
بعدشم ردیاب یعنی وسیله ایی که تومنطقه وسیع مجهوله توتشخیص بده وواست اندازه 5در5ش کنه شعاعومثلا
حالاشمافرض کن مثلایه هدف م داری:وقتی ردیاب:ریشه درخت.استخوان.کوزه.مدفوع حیوان.ذرات.موادمعدنی وهدفوباهم میزنه چطوری میخای تشخیص بدی وقدرته اپراتورخیلی کمه وفرمون دسته وسیله س
این وسیله رواقاحمیدومجتبی خیلی زحمت کشیدن ودستشونم میبوسم ازلطفشون وعلمشون ومرام و...
ولی ازنظره من استارته یه ردیابه بزرگه وبهترینه شایددنیااگه بازبازبینی بشه توورژنه بعدی یانمیدونم هرچیزی که قدرته سنس بیشترروفلزمتمرکزبشه وبعدتفکیکش
ایشالا :YMPRAY:

چهارشنبه 18 تیر1393 - 2:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پس شما بوديد که به هدف زديد على جان آره ؟؟؟؟اگه شما دلسرد بشی وای به حال بقيه دوستان ، نظر بنده اينه که اساتيد يه نگاهی به طرح برديا جان بندازن بلکه بشه تشابه ذرات و تاثير ذهن رو بشه حذف کرد هرچند حرفهای شمانامفهومه اما انشاالله که به بدنام شدن ردياب منجر نشه که از نظر من ردياب واقعا سرتر از رديابهای بزرگ شرکتی هست هرچند تشابه فرکانسى بعضی از مواقع باعث حفاری بى مورد ميشه اما هرکی ردياب خريده با شناخت قبلی خريده و ميدونه که. ردياب به ذرات حساسه اما لازمه استفاده از ردياب تمرين و ممارست و تلاش پى در پی هست بنابراين بايد مراحلى طی بشه تا با ردياب نتيجه مطلوبى گرفت ، شما هم اگه به چيزی زدى نوش جونت اما اينکه بگی با تلاش فراوان و سختی از ردياب زده شدی حرف معقولی نيست چون دو پهلو استنباط ميشه از طرف خواننده ولی هرچی با ردياب بيشتر تمرين و تلاش کنى بيشتر عاشقش ميشى نه اينکه. زده بشی و در آخر هم از اساتيد تشکر ميکنم که اجازه نظر دادن رو به کاربرا داده اند اما براساس معرفت نه کينه توزی

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 18 تیر1393 - 2:58pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آرش جان همیشه اینطور مطالبو میخونید؟
نخیر این علی ما فوق العاده زحمت کشید و بنده حقیقتش خجالت میکشم از اون همه زحمتی که متقبل شدن و البته ناکام هم موندن.
اگه موفق میشدن من مطمئنم جراتشو داشت اعلام کنه یا حداقل به ما بگه.
من همچنان منتظر نظرات دوستان هستم.

چهارشنبه 18 تیر1393 - 3:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بله سریع آنتن زدن باعث خطا زدن میشه منم تجربه داشتم
برای ردیابی وقت زیادی باید گذاشت تا بتونی از نتیجه مطمئن بشی

چهارشنبه 18 تیر1393 - 3:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 437 , 438 , 439 , 440 , 441 , 442 , 443 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 103 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure