با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و گلم .و خدمت مدیر محترم و دوست خوبم حمید آقا .
من سعید هستم با نام کاربری ازمیر شغلم موبال فروش .راستش شاید واقعا بد قولی کردم و نتونستم به وعده ای که به شما دوستان گلم داده بودم عمل کنم و شاید رفتار من برای خیلی از دوستان شبهه ایجاد کرد اما حمید آقای گل دوست خوبم راستش مشکلی واسم ÷یش اومد از حدود 8 ماه قبل که درگیرش شدم دیگه نتونستم با خیلی چیزهای زندگیم کنار بیام .درسته من هر از گاهی میومدم و به این سایت سر میزدم اما هیچ ÷ستی نمیزاشتم چون راستشدل و دماغ کاری رو نداشتم.فقط از اینکه میومدم بچه ها رو میدیدم که هر کدوم به نحوی دارن فعالیت میکنن حس خوبی می گرفتم.
حمید جان شما پرسیدید که مشکلم حل شد یا نه؟
حمید آقا مشکلی که من دچارش شدم دیگه حل شدنی نیست.شاید واسه خیلی ها سوال باشه که چه مشکلی واسم پیش اومده.راستش از آذر ماه سال قبل بنا به قسمت و تقدیر بنده مبتلا به بیماریه سرطان مغز استخوان شدم و همه چیز و زندگیم رو به یکباره از کف دادم .از ابتدا امیدوار بودم که رو به بهبود باشم اما هر روز بدتر از دیروز .ماشین و خیلی چیزهای دیگم رو فروختم تا خرج درمانم کنم تا بتونم یک روز بیشتر در کنار زنم و بچم باشم .راستش نمیدونم چی بگم اما حالا می فهمم که سلامتی یعنی چی و خوشبختی یعنی چی ....
دوستان عزیز از همتون می خوام توی این شبهای عزیز واسه همه مریضها دعا کنید من رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید
دوستای گلم ممکنه این آخرین پست من باشه و یا آخرین روز زندگی من .بعضی وقتها چشمم همش به ساعته و زل میزنم به عقربه ای که شاید تا این موقع هیچ وقت برام مهم نبود اگه توی این مدت از من بدی دیدید یا باعث شدم که کسی رو ناراحت کنم حلالیت میخوام .اگه عمری به دنیا باشه حتما هر آنچه که دارم و ندارم برای شما به اشتراک میزارم .
بچه ها قدر سلامتی تون رو بدونید به خدا بزرگترین نعمت سلامتیه
حمید آقا امیدوارم عذر من رو موجه بدونید و نزارید رو حساب بی ادبی من
التماس دعا .کوچیک شما ازمیر(سعید)