انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:14am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 , 445 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
کی میدونه روی چه حسابی وزن های تنی خطا هستن؟
شاید بار سنگینی باشه که در تماسه خاکه.
آخه من چند جارو تنی گرفتم
تستها هم خوب بودن

ممنونم آرین جان
کسی منکر وزنهای تنی نشده
همه دوستان و اساتید بر این باورند که تستها باید باهم همخوانی داشته باشند....مثلا رابطه منطقی بین وزن و حجم و عمق و مگنت و ... باشه
@};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hafez نوشته است:
نه کانى جان تقاضای شما برای اومدن و توضيح دادن علی جان جای تامل بود که ايشونم اونجوری توضيح دادن منم منکر زحمات ايشون نيستم اما گفتن اين جمله از طرف علی آقا که درکنار تلاش فراوان زده شده و به گفته شما نتونسته به بار بزنه و ردياب رو همه چى زن و ضعيف معرفی کردن تاثيرات منفی زيادى رو به انجمن تحميل ميکنه، خوب خودم رو بگم مگه بنده با اينهه تلاش که حدودأ 9ساله دنبال دفينه هستم فقط دوبار به نتيجه رسيدم که اونم به باد فنا رفت و منم باختم حالا بايد از دستگاه ايراد بگيرم يافاپراتورى ضعيفم ؟هرچند جرخوردم تو اين راه يادمه با ردياب زدم به حفره در عمق 10مترى کنديم رسيديم به سر اتاقک اما افتاديم توش شاهد يازده تا بيل و کلنگ پوسيده حفاران قبلی ،ردياب فقط آهن و حفره رو زده بود حالا ايراد از من بوده يا دستگاه که حفارى کردم؟؟؟بله ايراد از من و حفارام بود پس بياييد با منطق واقعی ردياب و اپراتورى جلو بريم نه اينکه نا اميد بشيم و هر دستگاهى رو زيرسوال ببريم يادمه شوهر عمم لورنز داشت 2سال تلاش کرد موفق نشد بعد از فروش دستگاه به همه لرنزها ميگه آشغال الان يه دستگاه دست ساز داره بهش ميگه امپراتور برى تو بحر حرفم منظورم رو ميفمی فقط از يه قبر گبرى 8تا سکه زده شده امپراتور

اگه من حرفی زدم منفی هست عذرمیخام بعدشم شماکه 9سال تجارب دارین نبایداسیره حرف بشین شماهامرده عمل هستین..من نظرموگفتم زیره سوالی نبردم گلایه ایی هم نکردم البته شماهاحالاکاردارین تا..شایدم اشتباه ازمنه
شوهرعمتم احتمالالورنزشومالزی زده فی یک بوده ویاتوهم زده لورنزداشته جاچیزه دیگه وگرنه این صحبتانیس برادره من.ازروحرف وشنیده حرف نزنید لطفا:-w ...شمااول یه بارشده ازنزدیک فقط ببینش لورنزبعدبیانظربده. :-o ...
من اشتباه کردم اصلااومدم جوابه دوستم کانی روبدم م م م عذرمیخام م م شماهمتون یه پااستادانه ما سروانه ما
ایشالاموفق باشین همگی.

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان در مورد وزنهای تنی میشه این طور گفت که
بعضی از فرکانسها فلز مورد نظر یا ذرات رو خیلی قوی بار دار میکنن وبه طبع
اون وزنهای تنی بدست میاد بعضی فرکانسها هستند که فلزات رو کم بار دار میکنن
و ذرات هم اصلا باردار نمیشه یا خیلی جزیی باردارمیشه وزن هم کم میاد
خوب اگه جایی که فلز نباشه وذرات بار دار بشه با این فرکانس دقیق وزن هم خیلی
کم نشون داده میشه که میشه فهمید مورد خطاست همه چیز بستگی به این فرکانس دقیق داره

چهارشنبه 18 تیر1393 - 11:23pm

دوستان در شهر یاسوج روستای مهریان خونه ای درحال خاکبرداری بوده که طونلی پیدا میشه وکلی حرف و حدیث فقط تا حالا مشخص شده مربوط به هخامنش می باشد و کوزه ای پر از سکه طلا کشف شده

پنج شنبه 18 تیر1393 - 12:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

على جان مگه قراره لرنزو همه زيارت کنن به قول شما اصلا من لورنز نديدم درست شما دوباره مطالعه کن پست منو متوجه ميشی اصلان اشاره نکردم لرنز شوهر عمم رو ديدم عرض کردم لرنزم داشته باشى اگه اپراتور خوبى نباشی و محل هم هيچى نداشته باشه ميشه قضيه انکار لرنز توسط شوهر عمم شما هم براساس تلاشت نتونستی بزنی به بارحتما دليل بر اپراتوری بدت نبود شايد مکانت مناسب نبوده و قاعدتا نبود بار آنتن رو به سمت ذرات و به قول شما فضولات حيوانات ميکشه و صد البته باز هم آزمون و خطای اپراتور شرطه تشخيص خطا ىا درست بودنه محله اما حرفهای شما به صراحت اعلام ضعيف بودن دستگاه و همه چيز زن اعلام شد بنده هم اعلام کردم اينطور نيست و عرض کردم اپراتورى به هوش و زکاوت لازم داره و تلاش بنابراين به نتيجه نرسيدن شما با اون همه تلاش دليل بر ايراد داشتن 35نيست بايد بگردى دنبال عيب و ايراد کارت بنده هم منظور بدى نسبت به شما نداشتم فقط اشاره کردم حرفهات براى خيلی ها دو پهلو استنباط ميشه و به وجهه انجمن و ردياب لطمه ميزنه چون جوابفپس داده و اشياء کشف شده سنده اين ماجراست
بازهم شرمنده از شما اگه رنجيده خاطر شديد استاد عزيز علی آقای 777

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

پنج شنبه 18 تیر1393 - 1:00am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

reza_ab_87 نوشته است:
دوستان در شهر یاسوج روستای مهریان خونه ای درحال خاکبرداری بوده که طونلی پیدا میشه وکلی حرف و حدیث فقط تا حالا مشخص شده مربوط به هخامنش می باشد و کوزه ای پر از سکه طلا کشف شده

:-BD با ردیاب این طونل رو پیدا کردند یا شانسی ؟ ;;)

پنج شنبه 18 تیر1393 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hafez نوشته است:
على جان مگه قراره لرنزو همه زيارت کنن به قول شما اصلا من لورنز نديدم درست شما دوباره مطالعه کن پست منو متوجه ميشی اصلان اشاره نکردم لرنز شوهر عمم رو ديدم عرض کردم لرنزم داشته باشى اگه اپراتور خوبى نباشی و محل هم هيچى نداشته باشه ميشه قضيه انکار لرنز توسط شوهر عمم شما هم براساس تلاشت نتونستی بزنی به بارحتما دليل بر اپراتوری بدت نبود شايد مکانت مناسب نبوده و قاعدتا نبود بار آنتن رو به سمت ذرات و به قول شما فضولات حيوانات ميکشه و صد البته باز هم آزمون و خطای اپراتور شرطه تشخيص خطا ىا درست بودنه محله اما حرفهای شما به صراحت اعلام ضعيف بودن دستگاه و همه چيز زن اعلام شد بنده هم اعلام کردم اينطور نيست و عرض کردم اپراتورى به هوش و زکاوت لازم داره و تلاش بنابراين به نتيجه نرسيدن شما با اون همه تلاش دليل بر ايراد داشتن 35نيست بايد بگردى دنبال عيب و ايراد کارت بنده هم منظور بدى نسبت به شما نداشتم فقط اشاره کردم حرفهات براى خيلی ها دو پهلو استنباط ميشه و به وجهه انجمن و ردياب لطمه ميزنه چون جوابفپس داده و اشياء کشف شده سنده اين ماجراست
بازهم شرمنده از شما اگه رنجيده خاطر شديد استاد عزيز علی آقای 777

سلام خدمت همه ی کاربران دوست داشتنی و فهیم انجمن !
آقا حافظ عزیز عرض ادب و احترام!
خسته نباشی برادر ...
زمانیکه علی آقا هر روز آنتن میزدن اوایل تولید ردیاب 35 بود و خیلی از مسائلی که الآن برای شما و دوستان جدید تر بعنوان اصول اولیه و بدیهیات ردیاب 35 محسوب میشه اونزمان در دسترس نبود و ما با همین تلاشهای امثال علی آقا و زحمات ایشون و اطلاع رسانیه بی غش شون تونستیم به اینجائی که الآن هستیم برسیم ( هرچند هنوز هم به پایان راه نرسیدیم ولی میشه گفت خیلی نزدیک هستیم ) ... قاعدتا علی اقا منظوری دال بر رد صلاحیت انجمن و ردیاب 35 نداشته و ندارن و نخواهند داشت ،علی ایهاحال ایشون خواستن جواب استاد عزیزم جناب کانی رو بدن و بگن چرا یمدته تشریف ندارن و حضورشون تو انجمن کمرنگ شده ... کسانیکه علی آقارو میشناسن میدونن روحساب پاکی و خلوصشون هر چیزی که براشون پیش بیاد رو اعلام میکنن ، پس خدائی ناکرده فرمایشات علی آقا دال بر دلسردی دوستان نشه چون ایشون خیلی زحمت کشیدن و اکثرا بخاطر نتیجه ی تستها لطف کردن و حفاریهای زیادی داشتن و متاسفانه جواب خوبی هم نگرفتن اینطور ادای مطلب کردن...
امروز خیلی از بچه های فعال انجمن که زحمت زیادی هم کشیدن میدونن که با کمی حوصله و دقت میشه بدون نیاز به هر گونه مکملی با 35 به قلب هدف زد ، کما اینکه این چند وقت اخیر اخبار خوش زیاد بگوش رسیده که امیدوارم این روند تداوم داشته باشه و زمانی برسه که تمام زحمتکشان به خواستشون برسن ...
در پایان از اطاله ی وقت شما دوست عزیز و سایر کاربران محترم تمنای مغفرت دارم و از همینجا به علی آقای عزیز هم عرض سلام و ارادت دارم و خسته نباشید عرض میکنم ...
با آرزوی توفیق روز افزون برای تمامی عزیزان ...
در پناه حق.

پنج شنبه 18 تیر1393 - 3:18am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
منم با نظر آقا مجید موافقم و باید قبول کرد اگه تلاش اساتید نبود هیچ موفقیتی تا امروز حاصل نشده بود.
بهرحال بهتره که مسائل حاشیه رو کنار بذاریم و از اصل موضوع دور نشیم.
راستی یک تست توی منطقه ای کوهستانی زدم لطفا همگی نظر بدین.
جایی رو بین کوهها با فرکانس 1331.5 و 24.44 و گلد 1 و 2 زدم که محلی رو نقطه کرد .
این محل حدود 1 متر قبلا توسط افراد ناشناس حفاری شده بود .
وزن طلا رو حدودا تا 1 تن میزد و از فاصله 50 متری هم واکنش آنتنها ضعیف بود ولی وقتی وزن رو مثلا تا 900 میاوردم واکنش بهتر میشد.
مس رو حدود 10 کیلو همون نقطه زد .
نقره و برنج و مفرق و آهن رو نزد.
مگنت 2 تا 70 قیچی میکرد و حجم محل و مگنت تقریبا یکی بود که حدود 2*2 شد.
عمق هدف حدود 3 متر شد.
حفره هم تا 50 میزد و البته گفتم که تقریبا 1 متری حفاری شده بود قبلا.
کربن هم حدود 200 گرم زد.
البته باید بگم این محل نزدیک چشمه هستش اطرافش علایمی هم موجوده.
ممنون میشم نظر بدین.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 19 تیر1393 - 9:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
منم با نظر آقا مجید موافقم و باید قبول کرد اگه تلاش اساتید نبود هیچ موفقیتی تا امروز حاصل نشده بود.
بهرحال بهتره که مسائل حاشیه رو کنار بذاریم و از اصل موضوع دور نشیم.
راستی یک تست توی منطقه ای کوهستانی زدم لطفا همگی نظر بدین.
جایی رو بین کوهها با فرکانس 1331.5 و 24.44 و گلد 1 و 2 زدم که محلی رو نقطه کرد .
این محل حدود 1 متر قبلا توسط افراد ناشناس حفاری شده بود .
وزن طلا رو حدودا تا 1 تن میزد و از فاصله 50 متری هم واکنش آنتنها ضعیف بود ولی وقتی وزن رو مثلا تا 900 میاوردم واکنش بهتر میشد.
مس رو حدود 10 کیلو همون نقطه زد .
نقره و برنج و مفرق و آهن رو نزد.
مگنت 2 تا 70 قیچی میکرد و حجم محل و مگنت تقریبا یکی بود که حدود 2*2 شد.
عمق هدف حدود 3 متر شد.
حفره هم تا 50 میزد و البته گفتم که تقریبا 1 متری حفاری شده بود قبلا.
کربن هم حدود 200 گرم زد.
البته باید بگم این محل نزدیک چشمه هستش اطرافش علایمی هم موجوده.
ممنون میشم نظر بدین.
یاحق

با درود
بنده هم از زحمات علی اقا کمال تشکر دارم

با درود خدمت استاد بینای عزیز و خسته نباشید بخاطر تستهای شما
به نظر من متاسفانه مورد شما خطاست
کاش از فرکانس های جدیدتر و کم خطا تر استفاده می کردین تو این فرکانسها سابقه خطا دیده شده

باز اگه نقطه زن یا موقعیت حفاری دارین میتونید تست کنید
چون فقط یه نظر تا نظر بفیه دوستان چی باشه
با ارزوی موفقیت

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

پنج شنبه 19 تیر1393 - 10:45am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ممنون بنيامين1 عزیز
متاسفانه تعدد فرکانس بقدری زیاده که آدم قاطی میکنه.
بازم اگه فرکانس خاصی مد نظر دوستان باشه اعلام کنین.
در هرصورت اگه حفاری صورت بگیره نتیجه رو اعلام میکنم.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 19 تیر1393 - 11:28am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 439 , 440 , 441 , 442 , 443 , 444 , 445 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 117 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure