salman64 نوشته است:
milad0111gh نوشته است:
به رنگ بندی سیمها و چسبی که به کلیدها زده اند دقت کن کلا یه فرم هست
میلاد جان من این سیستم رو 1 سال قبل خریدم و واقعا هم ازش راضیم.به قول دوستمون آقا معین قرار نیست سر خودمون رو کلاه بزاریم .کپی ینی همین جعل یعنی همین همه چیز یکیه واسه اینکه بخوان به مردم قالب کنن .احتمال هم میدم کار شرکت کا ایکس اس باشه این کار.چون یادمه یه سیستم از شرکت لورنز(ال پی5) رو باز کرده بودم سال قبل و یه نمونه دیگه رو از شرکت کا ایکس اس باز کردم همه چیزش یکی بود همه چیزش باورتون نمیشه تنها تفاوتی که بعد از کلی بالا و پایین بهش رسیدیم و فهمیدیم که کپیه بست ها ی باطری بود و جنس ولوم هایی که انتخاب کرده بودن .شکل دقیا یکی تفاوت در کارایی زمین تا آسمون.پس کسی که میاد و ین سیستمها رو کپی می کنه و به اسم اصل به مردم میده فکر همه جاشو کرده .
همین که من و شما میایم اینجا واسه اینه که دست چنین آدمهای شیادی رو شه تا دیگه مردم گیرشون نیافتن.
دوستان راستی یادم نرفته این رو هم بگم به هیچ وجه دستگاهای لورنز مدل z1 وx6 رو از ایران تهیه نکنید همه اونها کپیه و دیتا لوگر اونها تولید جاییه جز آلمان.اینم یه اطلاع رسانیه دیگه .گیر ادمهای شیاد نیافتید
سلمان جان ممنون
.ماهم خدمت آقا میلاد عرض کردیم و به ایشون گفتیم که گیر کپی برداران حالا به احتمال زیاد نیمه حرفه ای افتادن ولی ایشون قبول ندارن
راستش من عکس های سیستم آقا سلمان و میلاد رو با هم مقایسه کردم به نکات جالبی رسیدم که شما دوستان عزیز هم حتما ببینید خالی از لطف نیست
در عکس شماره 1 یکی از مهمترین دلایل مبنی بر اینکه این سیستم جعلیه مشخص شده.خازن بزرگ در دستگاهی که آقا سلمان گذاشتن در قسمت سمت راست دستگاه قرار داره اما در دستگاهی که آقا میلاد گذاشتن در سمت چپ و در سمت راست یه سری قطعات دیگه وجود داره که نمی دونم چیه و اونجاش واقعا متفاوته
در عکس شماره 2 تفاوت 2 سر ولوم کاملا مشخصه اونی که آقا میلاد گذاشته پلاستیکیه و اونی که سلمان گذاشته فکر میکنم المینیومه
در عکس شماره 3 نمای کلی قالب دوتا دستگاه با هم مقایسه شده که تفاوتهای وحشتناکی با هم داره و کاملا محسوسه
در عکس شماره 4 تفاوت دوتا باطری و جا باطری قابل مشاهده هستش .اونی که آقا میلاد گذاشته باتری کوچک و اونی که آقا سلمان گذاشته باطری 7.5 آمپره که از لحاظ ابعاد فکر میکنم 3 برابر اون یکی باشه
و در عکس شماره 5 نمای کلی دوتا دستگاه گذاشته شده که فکر میکنم دیگه جای حرفی باقی نزاره
میلاد جان به قول سورنا باز هم خیلی خوش شانس بودید که تونستید 10 تمن از پولتون رو برگردونید و بنده خدا اونی که خرید.
سلمان جان یه تشکر هم واسه اطلاع رسانی واسه لورنز .
اگه در زمینه اوپراتوریه این محصولات تجربه ای دارید ممنو میشیم به اشتراک بزارید
حق نگهدارتون