نویسنده |
پیغام |
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام اقا مهدی من خودم مدار پیم رو پیشنهاد نمی کنم اما اگه دوستی خواست مداری بسازد اگه تلاش کند حتی می تونه فلزیاب روبی رو که تصویری هست رو بسازه نقشه هاش هست هرکس باید ببینه چه توانایی های دارد و چه امکانتی در اختیارش هست تا بر اساس اون فلزیاب بسازه هرچند بی ار ان فلزیاب قدرتمندی هست با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
چهارشنبه 24 اردیبهشت1392 - 12:30am |
|
|
asaad
کاربر فعال
|
سلام،آیا فایل هگزی که روی میکرو باید ریخته بشه دارای حجم زیادی نیست؟میشه راهنمایی کنید در مورد فایل هگز که همش یا چندتاییش رو باید توی میکرو ریخت؟
ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمىدارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مىفرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 6:32pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
asaad نوشته است: سلام،آیا فایل هگزی که روی میکرو باید ریخته بشه دارای حجم زیادی نیست؟میشه راهنمایی کنید در مورد فایل هگز که همش یا چندتاییش رو باید توی میکرو ریخت؟ سلام دوست عزیز یک فایل که بیشتر نباید وی میکرو ریخته بشه...یک فایل رو فقط بریز
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 16 خرداد1392 - 8:18pm |
|
|
abpooltopool7
|
سلام دوستان کسی است مرحله پروگرام کردن آیسی مگا8 همین فلزیاب را توضیح دهد؟ از 2 تا فایل در پروگرام کردن فایل ایپرام و فیوز بیت راحت پروگرام می شود ولی فایل فلش موقع انتقال به آیسی خطا میدهد. پروگرامر من avr usbasp است و من با progisp کار می کنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
|
شنبه 18 خرداد1392 - 1:50pm |
|
|
asaad
کاربر فعال
|
سلام،منم آی سی میکروی پروگرام شده رو میخرم،آماده شدش هست؟
ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمىدارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مىفرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست
|
شنبه 18 خرداد1392 - 3:07pm |
|
|
asaad
کاربر فعال
|
سلام دوست من،در مورد فایل هگزش نگفتی کدوم فایل رو تو آی سی میکروش بریزم،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 5:20pm |
|
|
asaad
کاربر فعال
|
سلام دوست من،در مورد فایل هگزش نگفتی کدوم فایل رو از بین اون شش تا فایل هگز دانلود شده تو آی سی میکروش بریزم،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 5:24pm |
|
|
MORTEZA-3282
|
مهدی نوشته است: بسیار عالی ، دوست خوبم برای زیر خاک تست شده این مدار ؟ با اجازه اساتید محترم سایت من دستگاه رو روی زمین تست کردم قدرت نفوذش در خاک خوب هست ولی خیلی ناپایداره من با لوپ 40 سانتی یک انگشتر 25 گرمی رو در فاصله 20 سانتی سنس کردم
|
دوشنبه 26 خرداد1392 - 12:03am |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
مرسی بچه ها از همکاری خوبتون .
|
دوشنبه 27 خرداد1392 - 8:39am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
نتيجه كلي رو اين دستگاه چيه؟ كلا بدرد نميخوره؟
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 1:05pm |
|
|
|