انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:49pm

پاسخ به موضوع  [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 73  بعدی
 قسمت گذاشتن مقالات و کتابها 
نویسنده پیغام

سلام
کسی نیست کامل میراث زرین بزاره نه پکیج نشانه های کهن

یکشنبه 22 تیر1393 - 5:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

والا شما هم سر کار رفتید با گنج باستان 2,مگه نسخه اول کتاب چه چیز مهمی داشت که نسخه دومش کاملش کنه?نسخه اول گنج باستان همین عکس ها و مطالبیه که خودتون گذاشتید و یه آدم زرنگ اومده و داخل یه فایل ورد جمع اوری کرده و به جا کتاب انداخته به آدمای ساده......حالا نسخه دومم حاضرم شرط ببندم که مطالب همین سایته......بعدشم شما با کتاب خوندن به کجا می خاد برسید...تا نرید تو کوه و دشت به هیچ جا نمیرسید..در ضمن اساتید این سایت کتاب ناطق گنج باستان هستن,,,

بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه
بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته
به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....

یکشنبه 22 تیر1393 - 7:41pm

sulduz نوشته است:
salam7 نوشته است:
درود سلدوز
کتاب نمادها و نشانه ها رو نداری ?

سلام دوستان بسیاری از کتابهایی که شما ها دنبالشون هستید توسد دیگر دوستان چندین بار اشتراک گذاری شده ولی متاسفانه بعد لینکش از کار افتاده و یا حذف شده
باید بگم بیشتر این کتاب هارا من در اختیار دارم که حجمی نزدیک 500 مگابایدت در عنوانهای متفاوت کتاب نشانه شناسی می باشد
چند روز هست که دنبال جایی میگردم که بتونم همشون را در آنجا به صورت یکجا آپلود کنم طوری که در آنجا محدودیت حجم بالا نداشته باشد و هم اینکه یا حذف نکنن بعد از مدتی یا دیر حذف بکنن
اول می خواستم همهشان را در ایمیلم در غالب یک ایمیل آپلود کنم که بعد دیدم برای اشتراک گذاری کاره سختی هست و باید مدام آدرس ایمیل ردو بدل بکنیم که هنوز بیخیال شدم
خواهشن اگر کسی راه حلی بلد هست راهنمایی بکنه تا این کار انجام بشه
ممنون از همه

چهارشنبه 25 تیر1393 - 8:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کتاب اسرار نشانه ها ، این کتابها کلی گویی کردن ، خود جوینده باید هوشیار و با تجربه باشه و گرنه این کتابها به تنهایی هیچ کمکی نمیکنه

http://www.4shared.com/rar/nJUnCFPTba/___.html

چهارشنبه 25 تیر1393 - 9:39am

احمد رضا نوشته است:
sulduz نوشته است:
salam7 نوشته است:
درود سلدوز
کتاب نمادها و نشانه ها رو نداری ?

سلام دوستان بسیاری از کتابهایی که شما ها دنبالشون هستید توسد دیگر دوستان چندین بار اشتراک گذاری شده ولی متاسفانه بعد لینکش از کار افتاده و یا حذف شده
باید بگم بیشتر این کتاب هارا من در اختیار دارم که حجمی نزدیک 500 مگابایدت در عنوانهای متفاوت کتاب نشانه شناسی می باشد
چند روز هست که دنبال جایی میگردم که بتونم همشون را در آنجا به صورت یکجا آپلود کنم طوری که در آنجا محدودیت حجم بالا نداشته باشد و هم اینکه یا حذف نکنن بعد از مدتی یا دیر حذف بکنن
اول می خواستم همهشان را در ایمیلم در غالب یک ایمیل آپلود کنم که بعد دیدم برای اشتراک گذاری کاره سختی هست و باید مدام آدرس ایمیل ردو بدل بکنیم که هنوز بیخیال شدم
خواهشن اگر کسی راه حلی بلد هست راهنمایی بکنه تا این کار انجام بشه
ممنون از همه

خب دوست عزيز اينهمه آپلود سنتر تو يكيشون آپلود كنين
در ضمن همه آپلود سنترا روششون برا حذف اينه كه فايلهايي كه تو يه بازي زماني (كه هر سايتي متفاوته) دانلود نميشن حذف ميشه يعني تشخيص داده ميشه كه به درد نخوره
پس بعد آپلود بايسي هر چند وقت يك بار دانلود بشن تا حذف نشن
درآخر هم ميخوام از همه دوستان كه تو اين پست زحمت كشيدن تشكر كنم واقعا دمتون گرم
راسي از آقاي ميلياردر خبري نيس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم واقعا كارشناس خبره اين برا خودشون من كه كيف كردم با نظرات كارشناسيشون
يه سوال هم دارم از مسئولين انجمن
يه بحث باز كنين كه توش تجربيات حفاري ها ذكر بشه برا لايه شناسيش ميگم
بازم ممنون

چهارشنبه 25 تیر1393 - 9:44am

انگار اين پست همينجا تموم شده ديگه كسي حاظر نيس ادامه بده
خيلي حيف شد چون من تازه عضو شدم و خيلي از كتابا لينكشون خراب شده بود نتونسم دانلودشون كنم
كسي هم كتابارو برام نفرستاد تو خيلي از پيجا درخواست كردم از دوستان ولي كسي چيزي برام نفرستاد
اميدوارم لااقل يكي پيدا شه اين بحث رو ادامه بده

جمعه 27 تیر1393 - 10:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jj65 نوشته است:
خيلي حيف شد چون من تازه عضو شدم و خيلي از كتابا لينكشون خراب شده بود نتونسم دانلودشون كنم
كسي هم كتابارو برام نفرستاد تو خيلي از پيجا درخواست كردم از دوستان ولي كسي چيزي برام نفرستاد

دوست عزیز شرمنده من یه مدت هست چشمم اذیت می کنه نمیتونم به مانیتور نگاه کنم فقط میام یکم می خونم اونم به زور بعد میرم ایندفه خوب شدم حتمن کار اساسی میکنم سه چها روز صب کنید ردیفش میکنم نگران نباتشین :-BD

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

جمعه 27 تیر1393 - 2:41pm

sulduz نوشته است:
jj65 نوشته است:

دوست عزیز شرمنده من یه مدت هست چشمم اذیت می کنه نمیتونم به مانیتور نگاه کنم فقط میام یکم می خونم اونم به زور بعد میرم ایندفه خوب شدم حتمن کار اساسی میکنم سه چها روز صب کنید ردیفش میکنم نگران نباتشین :-BD

ممنون آقاي سولدوز ايشالله هرچه زودتر خوب شين
به نظر من هيچي با ارزشتر از سلامتي نيس وقتي ميبينين چشمتون اذيت ميشه خب كمتر بشينين پاي كامپيوتر
خلاصه مواظب خودتون باشين
@};-

جمعه 27 تیر1393 - 3:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بسیار ممنون از دوستانی که زحمت کشیدن و کتابهایی رو که داشتن به اشتراک کذاشتن.. فقط در کتاب جوغنها که من دانلود کردم احساس میکنم که ناقص هست و فقط 42 صفحه است.آیا کلش همینه ؟!!!

جمعه 27 تیر1393 - 9:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

تا وقتی پست های قبلی ویرایش نشن گذاشتن پست جدید بی فایدست

بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه
بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته
به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....

جمعه 27 تیر1393 - 11:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 ... 73  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 429 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure