تجربه ای با چنس
چند روز پیش با mdl 8500 بهمراه چنس رفته بودیم پیک نیک
با mdl عزیز یه چرخی زدیم 2نقطه رو گرفت و مشخص کردم و بعد با چنس یه صفحه کشی کردیم اولی عمقش خیلی کم بود جالبه با لوپ 74 سانتی با فیلتر ایرون ماسک 3 بازم بوق تفکیک میزد براش
به بچه ها گفتم بکنید ببینم این آلت مجهوله چیه که بعد از کندن یه کاسه اهنی بی ارزش در اومد بعد بیرون چاله با لوپ 38 تستش کردم دیدم دقیق رو ایرون ماسک 3 خط سنس داشتیم ولی بوق نداشیم یعنی فیلترینگ اهن خوب کار میکرد ولی لوپ 74 قشنگ با ایرون ماسک 3 بوق قشگله رو میزد براش !!
نقطه دوم یه خورده بیشتر طول کشید تقریبا تو 80 سانتی زمین این ام دی ال لامصبم از بس قدرتمنده نمیشه تشخص داد که هدف تو چه عمقیه اخه خط سنس رو تا اخر پر میکرد باز چنس رو روشن کردم با لوپ 74 و 38 نمیزد هیچی رو
اقا شروع کردیم به کندن حالا شانس ما یه سنگ های مخلوط با اهک و گچ میومد بیرون گفتیم خودشه این دوغاب هدفه
خلاصه کندیم تا به مرز 80 سانت رسیدیم گفتم بزار با چنس چک کنم !چنس رو روشن کردیم دیدم حالا چنس بازی در میاره و دری وری میزنه اعصابم رو خورد کرد خلاصه یه خورده زدم تو سر و گوشش یه خورده حالش بهتر شد بردم تو چاله با لوپ 38 غیرتی تر از 74
رو ایرون ماسک 3 یه قری دادیم بهش تو چاله دیدم یه جا رو با اون بوق اخطاری که واسه اهن میزنه رو هشدار داد خلاصه همون جارو نگاه کردم یه فلزی دایره ای شکا به قطر 12 سانت پدیدار شد و هممون رو شگفت زده کرد