نویسنده |
پیغام |
alifx63
کاربر فعال
|
]اين يكي يه زني هست كه نيم تنه روي سنكي حكاكي شده و روبرو نكاه ميكنه دقيقا 200قدم جلوتر كه در جهت نكاهش كه رفتيم يه سنك مكعبعي شكا كه در سمت بالاش يه جوغن به عمق 20سانت شعاع 10سانت داره فاصله تا جوغن و سنك كه جوغن روش هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 9:49am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
alifx63 نوشته است: سلام استاد يه جايي داريم 9تا حوض اب خوري دقيقا سر كوه قرار دارن به فاصله 10متر از هم هستن و اندازهاشون 2*1هستن كه سمت شمال اين حوض ها يه جايي عست عكسوش ميزارم طولش10متر عرضش 6متر و باي همان كوه يه غاري هست كه از فاصله يك كيلومتري كه نكاه ميكني معلوم نيست حتما بايد بياي در فاصله 2يا 3متري تا معلوم باشه ورودي غار وارد غار كه ميشي كفش مثل سنكفرش هست و 4تال هم بله تو غار هست ولي معلوم نيست به كجا ميره جون كل غار بسته هست بعد كل اون منطقه اب تلخ داره فقط تو اون غار اب شيرين هست و از سقف مياد بايين عكسا رو براتو ميزارم حوض سمت شمال حوض سلام محل زندگی بوده و بس
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 7:49pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
alifx63 نوشته است: ]اين يكي يه زني هست كه نيم تنه روي سنكي حكاكي شده و روبرو نكاه ميكنه دقيقا 200قدم جلوتر كه در جهت نكاهش كه رفتيم يه سنك مكعبعي شكا كه در سمت بالاش يه جوغن به عمق 20سانت شعاع 10سانت داره فاصله تا جوغن و سنك كه جوغن روش هست سلام خوب اصل کار جوغنه که عکس شما کافی نیست با این عکس میشه حدسهایی زد ولی حدس به درد نمیخوره
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 7:50pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
با سلام به دوستان عزيز يه سنگ دقيقا دايره اي به قطر 90سانت و ضخامت 40سانت درمجاورت 20متري از يه آبراه كه مركز سنگ يه جوغن استوانه اي به قطر و عمق 20سانت حك شده جهت همفكري نظرتون چيه؟ متاسفانه شب بود نتونستم عكس تهيه كنم با سپاس
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 9:19pm |
|
|
hitman-666
کاربر فعال
|
با سلام علامت 3 عدد درخت ون قدیمی در کنار هم روی یه کوه نشانه چی میتونه باشه ؟ با تشکر
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 11:08pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست یه تجربه من اینه که اگر کاسه دقیقا وسط سنگه قبر زیر خودشه اگر کنار سنگه باید دور و برش بررسی بشه سنگ چین یا فرورفتگی باید باشه شما عکس بذاری بهتره داداش
|
یکشنبه 19 خرداد1392 - 11:16pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوستان عزیز باز هم تاکید میکنم و خواهش میکنم که سوالاتشونو در قسمتهای مربوط به خودشون (تصویر و تفسیر-قسمت گذاشتن تصاویر و سوالات) درج کنند و کسانی که در قسمتهای دیگه بزارن به اونا پاسخ داده نمیشه و از دست بنده ناراحت نشن!
با تشکر...
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
دوشنبه 19 خرداد1392 - 1:13am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
رمزگشایی جوغن
درباره جوغن ها که خیلی هم کم مد توجه قرار میگیره باید عرض کنم که به نظر بنده باید جوغن رو یه مقوله کاملا جدا از آثارو علائم دیگه دونست و با اینکه خیلی ساده میاد خیلی میتونه پیچیده باشه جوغن ها بنا به عقیده بعضی ها تنها نشانه قبر نیست و میتونه شاره به قبر، قبرستان، چاه آب، چاه دفینه، آب انبار، اتاق، مسیر، دفینه، نشانه بعدی وغیره باشد... و انواع مختلفی دارند مانند جوغن های تودرتو، جوغن استوانه ای، جوغن سینی شکل بزرگ، جوقن کاسه ای وغیره.. که به عقیده من برای رمزگشایی باید حتما دیده شوند و با دقت بررسی شوند و اینکه در هر مکانی میتونه معانیه مختلفی داشته باشه و همینطور نکات انحرافی! باید دید که در کجا پیدا شده، نکاتی در در جوغن ها باید مورد توجه قرار دارد اینه که در بعضی مواقع از لحاظ دارا بودن دفینه یک جوغن میتواند از شتر با بار بهتر باشد و اینکه ظاهر جوغن دلیل بهتر بودن و بار داشتن آن نیست مثلا در جایی یه جوغن کاسه ای میتونه خیلی مهمتر از یک جوغن بزرگ سیقل داده باشد و همچنین از جوغن ها برای نشانه تکمیلی علائم دیگر نیز استفاده شده است مثل نقش شتر که جوغنی نشانه آخر آن باشد.....
دوستان گلم هرکسی جوغن داره عکس واضع و با کیفیت بگیره و بزاره تو قسمت سوالات و در صورت تشخیص در این قسمت میزارم تا هم راهنمایی گرفته باشند و هم انواع اونو رمزگشایی کرده باشیم تا دوستان دیگه هم استفاده کرده باشه. با تشکر... دستان
|
دوشنبه 19 خرداد1392 - 2:58am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
جواب سوال alifx63:دوست اگه مطمئن هستید که نقش زن هست چون با خطهایی که کشیدید من نمیتونم درست تشخیص بدم جاهایی رو که تو عکس مشخص کردم رو بررسی کن، درباره جوغن هم که تو عکس معلوم نیست ولی مطمئنن دور و اطراف نزدیکش قبرای قدیمی وجود داره موفق باشید
|
دوشنبه 20 خرداد1392 - 4:11am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
hitman-666 نوشته است: با سلام علامت 3 عدد درخت ون قدیمی در کنار هم روی یه کوه نشانه چی میتونه باشه ؟ با تشکر دوست گلم این درختان شکل خاصی از لحاظ داشتن بار ندارند باید آثار و نشونه دیگه باید کنارش پیدا کنید تا اونو تایید کنه، هچنیین من نمیتونم با این عکس چیزی رو تشخیص بدم
|
دوشنبه 20 خرداد1392 - 4:22am |
|
|
|