نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام مجدد دوستان فقط یادم رفت بپرسم که آخرین pcb کدوم یکی شد که بسازیم؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:27pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام مجدد دوستان فقط یادم رفت بپرسم که آخرین pcb کدوم یکی شد که بسازیم؟ یاحق بینا جان از اهریمن در خواست کردم که یه عکس خوب از پشت مدار بذاره تا بررسی کنیم.
ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:32pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
ahriman نوشته است: سلام دوستان من دیشب تا صب نخوابیدم تمام قطعات این مدار رو یکی یکی چک کردم صب که خواستم ارسال کنم اینترنت قطع شد و نتونستم فایل نهایی و پار لیست رو براتون بفرستم اینترنتم الان وصل شد این هم پارت لیست و لیست قطعات کامل رو برد هم مشخص کردم اگه من چیزی جا انداخته بودم ببخشید من کل خازن ها رو در اوردم دونه دونه با اهمتر چک کردم و دقیق براتون نوشتم کارت بیسته داداش ولی اون پارت لیستی که گذاشتی فقط مقادیر رو نوشتی مثلا مقاومت 1کیلو مشخص نیست کجای مداره ولی تو اون دوتا عکس همه چی واضحه باز هم ممنونم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:32pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
ahriman نوشته است: سلام دوستان من دیشب تا صب نخوابیدم تمام قطعات این مدار رو یکی یکی چک کردم صب که خواستم ارسال کنم اینترنت قطع شد و نتونستم فایل نهایی و پار لیست رو براتون بفرستم اینترنتم الان وصل شد این هم پارت لیست و لیست قطعات کامل رو برد هم مشخص کردم اگه من چیزی جا انداخته بودم ببخشید من کل خازن ها رو در اوردم دونه دونه با اهمتر چک کردم و دقیق براتون نوشتم دوست عزیز مشخصات لوپ: اندوکتانس مقاومت اندازه دقیق و همچنین شماره ترانزیستور ها رو هم بگی ممنون میشم.
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:36pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
مرسی دوستان وظیفمه bina نوشته است: سلام دوستان اهریمن جان ممنون از شما پس با این اوصاف این فایل نهایی برای ساخت هستش درسته؟ لازم نیست دیگه تغییراتی در مدار باشه؟ یاحق بینا جان من تمام قطعاتی رو که از رو برد اندازه گرفتم رو نوشتم شما میتونی از رو pcb دوست خوبمون کاوشگر شروع به ساخت کنید هرچه خازنهای بهتری استفاده کنی ثبات مدار بالا تر میره Soheil2014 نوشته است: دوست من بسیار عالی ممنون دست گلت درد نکنه در ضمن میتونی شماره رگولاتور ها و ترنزیستورها رو بنویسی. یه زحمت دیگه هم برات دارم یه عکس با کیفیت از پشت مدار رو به صورت افقی بگیری؟ روی ریگلاتورها رنگ بود که من پاکشون کردم ولی متاسفانه چیزی مشخص نبود ولی فک کنم با مدار خودمون یکی باشن
درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:38pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
Soheil2014 نوشته است: دوست عزیز مشخصات لوپ: اندوکتانس مقاومت اندازه دقیق و همچنین شماره ترانزیستور ها رو هم بگی ممنون میشم. لوپ 1*1 مقاومت 1/5 اهم شماره ترانزیستورها پاک شده و چیزی مشخص نیست kavoshgar نوشته است: کارت بیسته داداش ولی اون پارت لیستی که گذاشتی فقط مقادیر رو نوشتی مثلا مقاومت 1کیلو مشخص نیست کجای مداره ولی تو اون دوتا عکس همه چی واضحه باز هم ممنونم مرسی دوست خوبم شما لطف داری ببخشد بخدا دیگه خواب خواب بودم چشام بالا نمیومد ساعت 9 بو که تمومش کردم خوابیدم
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:49pm |
|
|
Soheil2014
کاربر حرفه ای
|
یه عکس از لوپ میتونی بذاری .
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:56pm |
|
|
delta force
کاربر حرفه ای
|
ahriman نوشته است: سلام دوستان من دیشب تا صب نخوابیدم تمام قطعات این مدار رو یکی یکی چک کردم صب که خواستم ارسال کنم اینترنت قطع شد و نتونستم فایل نهایی و پار لیست رو براتون بفرستم اینترنتم الان وصل شد این هم پارت لیست و لیست قطعات کامل رو برد هم مشخص کردم اگه من چیزی جا انداخته بودم ببخشید من کل خازن ها رو در اوردم دونه دونه با اهمتر چک کردم و دقیق براتون نوشتم دست شما درد نکنه رفیق نام کاربریت رو هم عوض کن بزار فرشته بیشتر بهت میاد
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. خشایار شاه
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 2:59pm |
|
|
saeedzz21
کاربر فعال
|
اهریمن جان واقعا خسته نباشی و دستت البته بگم چشمات بهتره درد نکنه . امیدوارم این مدار خارج از بحث های حاشیه ای با کمک شما و دوستان به نتیجه برسه .
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 3:24pm |
|
|
ahoora94
کاربر حرفه ای
|
دوستان شما به من لطف دارید من تمام شما رو دوس دارم سهیل جان من یه عکس با کیفیت از پشت مدار گذاشتم تو صفحه اول تو لینکهایی که خودم دادم میتونی دریافتش کنی اگه مشخص نیست تا من این مدار رو به پی سی بی تبدیل کنم براتون حجم عکسی که گذاشتم 3/5 مگه دیگه با کیفیت تر از این دوربین ندارم بخدا
|
دوشنبه 23 تیر1393 - 3:48pm |
|
|
|