انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:27am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 445 , 446 , 447 , 448 , 449 , 450 , 451 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اساتید
میشه یه بار دقیق بگید برای رهگیری و نقطه زنی از چه فرکانسهایی استفاده کنیم برای فلزاتی که فرکانسهاش بدست امده
اخه بعضی هارو دوستان رد کردن
~X( ~X( دقیقا بگم گیج شدم

دوشنبه 23 تیر1393 - 2:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
مهدی6 نوشته است:
سلام اساتید
میشه یه بار دقیق بگید برای رهگیری و نقطه زنی از چه فرکانسهایی استفاده کنیم برای فلزاتی که فرکانسهاش بدست امده
اخه بعضی هارو دوستان رد کردن
~X( ~X( دقیقا بگم گیج شدم

سلام درسته وافعا ادم گیج میشه اگه بشه مثل فایل پی دی افی که مهندس حمید گذاشتن یک فایل دیگه هم بزارن عالی میشه

شنیدن کی بود مانند دیدن

دوشنبه 23 تیر1393 - 3:30pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون حمزه جان
کاملا منطقیه

دوشنبه 23 تیر1393 - 3:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
تمام فركانسهايي كه در آخرين ارسال بخش فركانسها برادر كاني عزيز زحمتش رو كشيدن عالي هستن ، حتي فركانس مس خود دستگاه براي كشف فلزات مدفون عالي بوده

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 23 تیر1393 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
با سلام
تمام فركانسهايي كه در آخرين ارسال بخش فركانسها برادر كاني عزيز زحمتش رو كشيدن عالي هستن ، حتي فركانس مس خود دستگاه براي كشف فلزات مدفون عالي بوده

مهدی عزیز سلام
اخه بعضی از دوستان فرموده اند تو پستهایی که زدند نمیدونم فلان فرکانس به فلان چیز هم واکنش میده
بعد مثلا رهگیری را فرکانس1331.5 رو میگن یه عده ی دیگه ردش میکنن

دوشنبه 23 تیر1393 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد کانی .استاد حمزه و استاد جاوید و دیگر دوستان حدمتتان عرض سلام و خسته نباشید دارم
من یه مکانی را ردیابی کردم توضیاهات را قرار میدم خواهشن برسی کرده و راهنمایی کنید
پیشاپیش از کمکتان تشکر می کنم
برای رهگیری ردیاب رابا فرکانس آذاد219.9 تنظیم کردم و بمدت 20 دقیقه روشن ماند و خاموش کردم به مدت 3 دقیقهمنتظر شدم و بعد روشن کردم و شروع به ردیابی کردم
چون فضا کوچیک بود از فاصله تقریبی 15 متری آغاز کردم اوایل سنسی نداشت بعد از 2 دقیقهحرکت آنتن ها شروع شد و یک جهت مشخص شد
با وزن 100گرم شزوع کردم و تا وزن 2/5 تن در نقطه ای قیچی شد
حرکت انتن هاسنگین بود
برای حجم گیری هم از فکانس 219.9 اقدام کردم با وزن2تن ==3در 3 شد تقریبی
عمق گیری با فرکانس 219.9 با وزن 2 تن ===5 متر تقریبی
بعد به دلایلی کار تعطیل شد و موند برای شب بعدی
دیشب باز ادامه دادیم نقطه زنی با فرکانس 39.51 و 20 دقیقه روشن موند بعد خاموش و بعد سه دقیقه با وزن 400گرم از فاصله تقریبی 5 متری در نقطه قبلی قیچی شد حجم و عمق هم همان قبلیها تکرار شد و تا وزن 2/5 تن جواب داد.
بعد برای تست مگنت سیستم را خاموش کردم 3 دقیقه بعد با مد مگنت 2 سیستم از فاصله تقریبی 5 متری با دبیلیوی 50 شروع به آنتن زنی کردم تا ==w 79 جواب داد حجم مگنت به صورت تقریبی شد ==6در 6
عمق مگنت هم شد تقریبن==4/5 متر نزدیک 5 متر
خفره تا 79 w جواب داد
عمق حفره تقریبن ==5/5 متر
حجم حفره تفریبن نزدیک ==6 در 6
تست کربن ==8 کیلو عمق=== 4 متر
نقره فرکانس 163.3 === قیچی نشد
تست مفرغ فرکانس30.00 ===تا 2/5 با فاصله 1 متر در ظلع جنوب غربی هدف قبلی قیچی کرد
عمق مفرغ هم==== 4/5 متر
تست مس با مد خود سیستم وزن== 1/6 تن روی نقطه مفرق قیچی شد
عمق مس ===4/5 متر
لطفن برسی بفرمایید و راهنمایی کنید

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

دوشنبه 23 تیر1393 - 11:16pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

مهدی6 عزیز ردیابی قانون و قواعد خاصی رو نداره و بخاطر مختلف بودن خاک و شرایط بار روش های مختلفی رو باید بلد باشی.کسی میتونه از فرکانس های آزاد مخصوصا فرکانس های پایین استفاده کنه که تاثیر ذهنش رو کم کنه و این کار تمرین و تجربه می خواد.من با خیلی از این فرکانس ها آهن زنگ زده رو رد دادم و اگه جای فرکانس های طلا بزنه حتما از مد آهن ردیاب هم استفاده میکنم.همین اواخر هم جای رو با ردیاب گرفتم که خیلی راحت تشخیص دادم اهنه و نقطه زن tl12000 هم رو محل بوق زد که بعد حفاری تو بیست سانتی یه سگک کوچیک دخترانه خارج شد همین تشخیص جنس فلز توسط ردیاب برای من و دوستانم لذت بخش بود و نکته هم اینکه دوستان باید از ردیاب زنی خودشون لذت ببرن نه اینه خودشون و ذهنشون رو با بار و جنس و خطا زدن و امنیت تحت فشار قرار بدن..فرکانس فلز روی استاد جاوید ثابت کرد فرکانس صد در صدی برای هر فلزی وجود داره پس باید تمرکز ما بره روی فرکانس های بهتر.من از روز اول بخاطر درگیری زیادی که با فرکانس های ازاد و فرکانس گیری داشتم گفتم که فرکانس دقیق تری هم هستش که قبل ما توسط امریکایی ها پیدا شده پس باید اونو پیدا کنیم.موفق باشید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 23 تیر1393 - 11:29pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سولدوز. عزیز خسته نباشی
بنظر من وزن برای کربن اصلا منطقی نیستش.بهتره ردیاب رو در این محل به شخص دیگه ای بدی تا انتن بزنه و شما تو کار نظارت کنی.اگه نتایج یکسان بود که مشکلی نیست در غیر این صورت خوب انتن نزدی.موفق باشی

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 23 تیر1393 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
سولدوز. عزیز خسته نباشی
بنظر من وزن برای کربن اصلا منطقی نیستش.بهتره ردیاب رو در این محل به شخص دیگه ای بدی تا انتن بزنه و شما تو کار نظارت کنی.اگه نتایج یکسان بود که مشکلی نیست در غیر این صورت خوب انتن نزدی.موفق باشی

استاد حمزه عزیز سپاس از راهنماییتون بیشتر شما خسته نباشین که همش در تلاشین ان شاالله سلامت و موفق باشین
در مورد کربن باید بگم که این منطقه را چندین بار حفاری کردیم در عمق های متفاوت لایه های خاکستر و زغال وجود داره
اوصولن کربن زیاد باشه مثبت هست یا کم باشه؟
ممنون @};- @};- @};-

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

دوشنبه 23 تیر1393 - 11:48pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
سولدوز عزیز قطعا وزن کربن باید بالا نباشه .
اگه زیاد بود خطا هستش و در واقع شما میتونی بیرون با زغال و دوده مقایسه کنی که شاید 1 گونی ذغال 5 کیلو هم نشه .
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 24 تیر1393 - 9:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 445 , 446 , 447 , 448 , 449 , 450 , 451 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 127 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure