سلام
به نظر دوستان ایا می توان مرحله رهگیری که از فرکانس های بالا مانند 1331.5 -219.9- 163.3 و ... را انجام نداد و از همان ابتدا با فرکانس های کوتاه کار کرد ؟
ردیاب را 25 دقیقه بر روی 24.37 در وزن 50 کیلو روشن گزاشتم بعد از 3 دقیقه خاموشی ردیاب رو روشن کردم و در جایی ایستادم که علائم در شعاع 200 متری بودند . ردیاب یک مسیر داد بعد از 50 متر حرکت اهسته تقریبا نقطه مورد نظر را پیدا کردم که در حجم 2.5 در 2.5 قیچی می کرد عمق هم از چهار جهت شد 2 متر تقریبا .
مگنت 2 هم با 78 و تقریبا همین حجم قیچی می کرد عمق هم تقریبا دو متر . ابتدا مگنت را 88 گذاشتم که گیج میزد بعد کمش کردم
چیزی که عجیب بود فرکانس 24.37 از فاصله 100 متری با قدرت عجیبی این مکان را می گرفت من فکر می کردم فرکانس های کوتاه فقط برای نقطه زنی از فواصل کم می باشد نزدیک 1 ساعت ردیاب رو این فرکانس روشن بود و از تمام جهات ردیابی می کردم بعد از 5-6 ثانیه به طرفش می رفت هر چه دورتر میشدم سرعت انتن کمتر بود
86.15 هم به زحمت به سمتش می رفت و به سختی قیچی می کرد 99.02 هم قیچی می کرد ولی بعد از 7-8 ثانیه باز میشد
کربن هم 1 کیلو قیچی شد
در حالت انتن تلسکوپی و بیسیم همان 24.37 وزن 20 کیلو ردیاب رو 15 دقیقه روشن گزاشتم .....
از 10 متری باز به سمتش می رفت و قیچی می کرد اما این بار احساس می کردم که زاویه های 45 درجه را کمتر قیچی می کرد یا باز میشد
در اخر یک سوال داشتم ایا این فرکانس 24.37 به ریشه پوسیده یا سوراخ موش مثلا در عمق 1.6 متری قبل از حفاری واکنش دارد یا نه ؟