انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:13am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 446 , 447 , 448 , 449 , 450 , 451 , 452 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد بینا از راهنماییتون سپاس گذارم
راستش یک بار یه نقطه که 20 متر از این نقطه فاصله داشت کار کردیم تقریبن نزدیک همین عمق رسیدیم به یک لایه زغال که 10 سانت میشد و بعدشم یه لایه خاک سرخ پخته شده و بعد یه لایه خاک نرم و بعد سنگهایی که محکم به هم چسبیده بودن با ملات اما چون خطر ریزش انباری وجود داشت صاحب خونه نزاشت ادامه بدیم
اون زغالا جوری بودن که در اثر رطوبت خیس شده بودن
وگرنه میشد ریخت منقل و کباب درست کرد باهاشون زغالای درشتی بودن

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

سه شنبه 24 تیر1393 - 10:25am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
@};- @};- @};-
به نظر دوستان ایا می توان مرحله رهگیری که از فرکانس های بالا مانند 1331.5 -219.9- 163.3 و ... را انجام نداد و از همان ابتدا با فرکانس های کوتاه کار کرد ؟
ردیاب را 25 دقیقه بر روی 24.37 در وزن 50 کیلو روشن گزاشتم بعد از 3 دقیقه خاموشی ردیاب رو روشن کردم و در جایی ایستادم که علائم در شعاع 200 متری بودند . ردیاب یک مسیر داد بعد از 50 متر حرکت اهسته تقریبا نقطه مورد نظر را پیدا کردم که در حجم 2.5 در 2.5 قیچی می کرد عمق هم از چهار جهت شد 2 متر تقریبا .
مگنت 2 هم با 78 و تقریبا همین حجم قیچی می کرد عمق هم تقریبا دو متر . ابتدا مگنت را 88 گذاشتم که گیج میزد بعد کمش کردم
چیزی که عجیب بود فرکانس 24.37 از فاصله 100 متری با قدرت عجیبی این مکان را می گرفت من فکر می کردم فرکانس های کوتاه فقط برای نقطه زنی از فواصل کم می باشد نزدیک 1 ساعت ردیاب رو این فرکانس روشن بود و از تمام جهات ردیابی می کردم بعد از 5-6 ثانیه به طرفش می رفت هر چه دورتر میشدم سرعت انتن کمتر بود
86.15 هم به زحمت به سمتش می رفت و به سختی قیچی می کرد 99.02 هم قیچی می کرد ولی بعد از 7-8 ثانیه باز میشد
کربن هم 1 کیلو قیچی شد
در حالت انتن تلسکوپی و بیسیم همان 24.37 وزن 20 کیلو ردیاب رو 15 دقیقه روشن گزاشتم .....
از 10 متری باز به سمتش می رفت و قیچی می کرد اما این بار احساس می کردم که زاویه های 45 درجه را کمتر قیچی می کرد یا باز میشد
در اخر یک سوال داشتم ایا این فرکانس 24.37 به ریشه پوسیده یا سوراخ موش مثلا در عمق 1.6 متری قبل از حفاری واکنش دارد یا نه ؟
~O) :-J

سه شنبه 24 تیر1393 - 3:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آخرین وزنی که گرفتی چند بود؟

سه شنبه 24 تیر1393 - 3:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
آخرین وزنی که گرفتی چند بود؟

وزن را بیشتر نکردم

سه شنبه 24 تیر1393 - 3:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

می دانم اینجا جای بیان کردن این مطلب نیست اما چون موضوع پر بازدیدی هست...
در مورد لباس ش.م.ر موضوعی در انجمن ندیدم
کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد طرز تهیه و قیمت واقعی داره
برای موردی که فرد در تماس با خاک دچار تاول زدگی بشود
از چند نفر پرسیدم هر کسی چیزی می گوید
خیلی ممنون میشوم
:YMPRAY:

سه شنبه 24 تیر1393 - 4:13pm
مدیر سایت
مدیر سایت

Rega نوشته است:
می دانم اینجا جای بیان کردن این مطلب نیست اما چون موضوع پر بازدیدی هست...
در مورد لباس ش.م.ر موضوعی در انجمن ندیدم
کسی از دوستان اطلاعاتی در مورد طرز تهیه و قیمت واقعی داره
برای موردی که فرد در تماس با خاک دچار تاول زدگی بشود
از چند نفر پرسیدم هر کسی چیزی می گوید
خیلی ممنون میشوم
:YMPRAY:

لباس ش .م . ر , که شامل بادگیر و شلواره اصلا هوا توش نفوذ نمیکنه , شاید فروشگاهای لباس کار این داشته باشن , اگه جای رفتی اونا ادعا کردن که این بادگیر ضد ش.م.ر هست , شما یجای اون بادگیر رو بگیر لبت و با قدرت نفست رو بخور اگه دیدی هوا از اون طرف پارچه بادگیر به داخل دهنت نیومد اون برای محافظت بدن دربرابر گازهای سمی مناسبه , ضمنا کارکردن با اون لباس خیلی مشکله بعلت عدم جریان هوا , بدن عرق زیاد میکنه , که احساس میکنی داری اب پز میشی :D موفق باشی

سه شنبه 24 تیر1393 - 7:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ممنون آقای آرتین :) :ymsmug:

سه شنبه 24 تیر1393 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام مجدد
امروز یک تست جالبی انجام دادم گفتم شاید گفتنش خالی از لطف نباشه
جایی رو ردیابی کردم که همه تستها نشاندهنده خطا بود.
و نکته جالب اینجا بود که پراب رو توی خاک فرو کردم و با کم و زیاد کردن وزن کم و زیاد میشد.ولی جایی که سکه طلا مخفی کرده بودیم زیر خاک هرچقدر ولوم رو کم و زیاد میکردیم با یک وزن قیچی نهایی انجام میشد.

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

چهارشنبه 25 تیر1393 - 8:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bardia نوشته است:
با سلام مجدد
امروز یک تست جالبی انجام دادم گفتم شاید گفتنش خالی از لطف نباشه
جایی رو ردیابی کردم که همه تستها نشاندهنده خطا بود.
و نکته جالب اینجا بود که پراب رو توی خاک فرو کردم و با کم و زیاد کردن وزن کم و زیاد میشد.ولی جایی که سکه طلا مخفی کرده بودیم زیر خاک هرچقدر ولوم رو کم و زیاد میکردیم با یک وزن قیچی نهایی انجام میشد.

س
منظورت اینکه با کم و زیاد کردن ولوم قدرت وزن عامل خطا هم تغییر میکرد
ولی برای بار اصلی ثابت بود
درسته؟

چهارشنبه 25 تیر1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا رگا این جایی رو که ردیابی کردن یک بار با فرکانس ٢١٩٩ رو هم تست کنید ببینید کجا میره اگه به سمت جایی که با ٢۴٣٧ گرفتید بیاد جای شما اهن زنگ زده داره و با مد ردیاب هم روی اهن تست کنید

چهارشنبه 25 تیر1393 - 11:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 446 , 447 , 448 , 449 , 450 , 451 , 452 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 93 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure