انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:08am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 449 , 450 , 451 , 452 , 453 , 454 , 455 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان وجناب ریکا
نقطه ی قوت یک ردیاب زن میدونی چیه؟
شناخت سنس انتن .یعنی میدونه که پشت حرکت آنتن یه قدرتی هستش که داره اونو به طرف اون میکشه .
بیشتر خطا ها بر گرفته از خطای ذهنه .ولی اگر حرکت درست سنس دستگاه تو دستت بیاد ،از این گونه خطاها نخواهی داشت .
این نکته بارها یادآوری شده وفقط وفقط با تمرین وتجربه به دست میاد .
تازه اینو یاد بگیریم اول راهیم .

ارداتمند همگی

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

پنج شنبه 26 تیر1393 - 8:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

bardia نوشته است:
آرین نوشته است:
دوستان اگه جایی حفره با دبلیوی 90 بگیره چطور هست؟
آیا بخاطر بزرگ بودن حفره هست یا...؟

بنظر من بستگی به شرایط کلی داره
اگر چند فلز رو باهم در یک نقطه با حجم و وزن بالا و منطبق بر هم قیچی میکنید و مگنت و حفره هم با 90 قیچی میشه به احتمال 99% خطا هستش

بدون نقطه زن نميشه گفت خطاست ! چون بنده به همين موضوع برخوردم و نقطه زن زدم و خطا نبود ، حتماً بايد كنار ردياب يك نقطه زن باشه تا هدف از دست شما فرار نكنه و كشف بشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 26 تیر1393 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون از نظرات بردیا و مهدی
من مگنت رو 90 نگرفتم فقط حفره رو 90 میگرفت

بیشتر نقطه زن ها بیشتر از 2.5 متر نمیزنن
و بیشتر بارها بالای 3 متر هستن

پنج شنبه 26 تیر1393 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
bardia نوشته است:
آرین نوشته است:
دوستان اگه جایی حفره با دبلیوی 90 بگیره چطور هست؟
آیا بخاطر بزرگ بودن حفره هست یا...؟

بنظر من بستگی به شرایط کلی داره
اگر چند فلز رو باهم در یک نقطه با حجم و وزن بالا و منطبق بر هم قیچی میکنید و مگنت و حفره هم با 90 قیچی میشه به احتمال 99% خطا هستش

بدون نقطه زن نميشه گفت خطاست ! چون بنده به همين موضوع برخوردم و نقطه زن زدم و خطا نبود ، حتماً بايد كنار ردياب يك نقطه زن باشه تا هدف از دست شما فرار نكنه و كشف بشه @};-

مهدی جان عرض کردم که بستگی به شرایط داره که اگر یک همچنین چیزی پیش بیاد 99 درصد خطا هستش و اون 1 درصد هم مربوط میشه به وجود بار بزرگ و یا آهن زنگ زده
ممنون میشم درمورد شرایطی که ردیاب زدید و جنسی که خارج شد مقداری توضیح بدید @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

پنج شنبه 26 تیر1393 - 9:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرين برديا جان ، جنس همين آهن خيلي خيلي قديمي زنگ زده بود در عمق 50 سانتي يك ميخ حدود 10 سانتي دست ساز قديمي بود كه اطرافش پر بود از كوزه شكسته و ظروف خرد شده لعاب دار و ساده كه 35 منو از حدود 50 متري به مكان فوق كشوند و فقط يك نقطه قيچي ميشد ، ولي حفره به اندازه 3 در3 متر ميداد ! كه به خاطر ذرات كوزه هاي پخش شده در اطراف بايد باشه ، اين ميخ روي بيشتر فركانسها تأثيرگذار بود حتي 9902 هم به سمتش گرايش داشت ولي روي نقطه اصلاً قيچي نميشد ، جالب اينجاست كه جاي بسي تقدير و تشكر داره از اساتيد محترم برادر كاني و جاويد و حمزه كه فركانسهايي رو پيدا كردن كه كمترين حساسيت رو به ريشه انواع درختان داشته چون بنده در جنگل انبوهي از درختان مختلف و قديمي هيچ واكنشي به ريشه ها نداشته و از فاصله حدود 50 متر تونستم مكان و نقطه دقيق اين فلز رو پيدا كنم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 26 تیر1393 - 9:32pm

این حرف تکراری که باید کنار ردیاب نقطه زن باشه مدام میشنویم! آخه چه نقطه زنی میتونه پا به پای ردیاب جلو بیاد نقطه زنی که النگو طلا بیشتر از 70سانت نمیزنه چطور کنار ردیابی که همین النگو 4متر میزنه بذاریم؟ اصلا چنین نقطه زنی وجود داره؟

پنج شنبه 26 تیر1393 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
آفرين برديا جان ، جنس همين آهن خيلي خيلي قديمي زنگ زده بود در عمق 50 سانتي يك ميخ حدود 10 سانتي دست ساز قديمي بود كه اطرافش پر بود از كوزه شكسته و ظروف خرد شده لعاب دار و ساده كه 35 منو از حدود 50 متري به مكان فوق كشوند و فقط يك نقطه قيچي ميشد ، ولي حفره به اندازه 3 در3 متر ميداد ! كه به خاطر ذرات كوزه هاي پخش شده در اطراف بايد باشه ، اين ميخ روي بيشتر فركانسها تأثيرگذار بود حتي 9902 هم به سمتش گرايش داشت ولي روي نقطه اصلاً قيچي نميشد ، جالب اينجاست كه جاي بسي تقدير و تشكر داره از اساتيد محترم برادر كاني و جاويد و حمزه كه فركانسهايي رو پيدا كردن كه كمترين حساسيت رو به ريشه انواع درختان داشته چون بنده در جنگل انبوهي از درختان مختلف و قديمي هيچ واكنشي به ريشه ها نداشته و از فاصله حدود 50 متر تونستم مكان و نقطه دقيق اين فلز رو پيدا كنم @};-

ممنونم مهدی جان
بنده در محضر اساتید بزرگوار درس پس میدم
@};- @};- @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

پنج شنبه 26 تیر1393 - 10:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
سلام دوستان وجناب رگا
نقطه ی قوت یک ردیاب زن میدونی چیه؟
شناخت سنس انتن .یعنی میدونه که پشت حرکت آنتن یه قدرتی هستش که داره اونو به طرف اون میکشه .
بیشتر خطا ها بر گرفته از خطای ذهنه .ولی اگر حرکت درست سنس دستگاه تو دستت بیاد ،از این گونه خطاها نخواهی داشت .
این نکته بارها یادآوری شده وفقط وفقط با تمرین وتجربه به دست میاد .
تازه اینو یاد بگیریم اول راهیم .

ارداتمند همگی

سپاسگزارم استاد تهرانی
بیشتر مواقع در زمان ردیابی اهسته حرکت می کنم و نخواستم که خودم مسیر به انتن بدم چون در ابتدا نمی دانستم نقطه کجاست حتی ردیاب رو به دو نفر دیگر دادم که انها هم انتن بزنند اما بدون اینکه خودمون بخواهیم ردیاب حتی از فاصله 100 متری خیلی روان به سمت هدف می رفت حتی بعد از 1.80 متر حفاری باز همین جارو می گرفت
(تپه ای در 120 قدمیش بود که روز قبلش اینجا رو ردیابی کردم و تقریبا در سطح تپه قیچی می کرد اما باز میشد(در گذشته جنس طلا از اینجا در اومده ) ) اما شب بعد که این حفاری رو انجام دادیم ردیاب دیگر این تپه رو نمی گرفت و با همان وزن 50 کیلو از روی تپه همان نقطه حفاری را به کندی می گرفت
اگر اشتباه نکنم به این نتیجه رسیدم اگر ردیاب با یک وزن ثابت و فرکانس ثابت از فواصل دور و نزدیک جایی رو گرفت خطا ست
از این به بعد دوباره از فرکانس 163.3 و گولد 4 و مس در ردیابی ها استفاده می کنم

پنج شنبه 26 تیر1393 - 10:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
رگاجان همیشه عامل خطارو درآوردی؟

منظورت مواد داخل حفاری(مثلا ریشه درخت ) که ردیاب انها رو گرفته در بیاریم و دوباره انتن بزنم ؟

پنج شنبه 26 تیر1393 - 10:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

bardia نوشته است:
Rega نوشته است:
با اینکه آماتور هستم اما تمام فرکانس های ره گیری- کوتاه طلا- نقره -زمرد و مفرغ ... را حفظ هستم و به دفترچه اصلا نگاه نمی کنم . شماره موبایل پدرم را حفظ نیستم :D
وقتی ردیاب جایی رو میزنه نگران میشم چون نمی تونم تشخیص بدم هدف درست است یا خطا =((

دوست عزیز با کسب تجربه کم کم استاد میشید . همه از اول حرفه ای نبوده اند و کم کم مهارت پیدا کردند.خودتون یواش یواش همه چیز رو فرا میگیرید.
برای موفقیت توی ردیابی واقعا تجربه لازمه
البته خود بنده هم هنوز خطاهایی دارم ولی نسبت به روز اول خیلی چیزها دستگیرم شده
@};-

سپاسگزارم بردیا خان
در این مورد حرکت آنتن با تمام ردیابی های قبلی که انجام دادم تفاوت داشت احساس می کردم فلزی وجود داره عمقش هم خیلی کم نبود
به این دلیل گفتم تشخیصش خطا بودن سخت بود
مهم نیست قبل از حفاری تست ها و روش های دیگر....استفاده می کنم

پنج شنبه 26 تیر1393 - 10:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 449 , 450 , 451 , 452 , 453 , 454 , 455 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 144 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure