نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
tehrani39111355 نوشته است: majid_famali نوشته است: iranian171 نوشته است: ﺳﻮﺍﻝ : ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ ﮐﺪﻭﻡ ﺗﺴﺘﺎ ﻣﻬﻤﺘﺮﻥ ۱. ﻃﻼ ۲. ﻣﮕﻨﺖ ۳. ﺣﻔﺮﻩ ۴. ﻧﻘﺮﻩ ۵. ﻣﻔﺮﻕ ۶. x؟ یﻌﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﻭﻗﺖ ﮐﻢ ﺁﻭﺭﺩﻳﻢ ﻣﻬﻤﺘﺮﺍ ﮐﺪﻭﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺸﻦ.؟ سلام دوست عزیز ! این موضوع بستگی به شرایط مکان و سند داره و باید بدونید دنبال چی میخواین بگردین ولی در حالت کلی بنده ردیابی رو با نقره یا مفرق شروع میکنم و در صورت مثبت بودن از فرکانس طلا و در صورت مثبت بودن مجدد فرکانسهای حفره و مگنت برای تائید میزنم ... ضمنا مود فاین یکی از مهمترین تستهاست که متاسفانه خیلی بهش پرداخته نمیشه که برای موفقیت لازم هست ... با آرزوی موفقیت ... در پناه حق.سلام دوست واستاد گرامی جایی رابا فرکانس163.3رهگیری وبامددو نقره نقطه میکنیم.دراینجا کارفاین چطوریه؟ممنون شرمنده دوستان این فاین برای من جا نیافتاده .چون روی مد حفره با فاین -9 الی+9 حفره را سنس میکنه .پس فایدش چیه؟ یعنی اگر جایی حفره نباشه مد فاین بدین صورت عمل نمیکنه؟
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 28 تیر1393 - 7:49pm |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان گرامی. عبادتهاتون قبول درگاه حق. دوستان من خیلی توی تاپیکها و پستهای آموزشی ردیاب گشتم و خوندمشون ولی آخرش معنی آنتن زنی بدون سیم با ردیاب انجمن و آنتن زنی خاموش که برای عمقگیری استفاده میکنند دوستان رو متوجه نشدم.شاید توی صفحه ای نوشته شده که من ندیدم.اگر هستش لطف کنید شماره صفحه رو برام بزنید و اگرهم نوشته نشده بیزحمت یکی از اساتید یه توضیحی بدن که متوجه بشیم. بازم تشکر میکنم دوستان.
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
شنبه 28 تیر1393 - 9:27pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان گرامی. عبادتهاتون قبول درگاه حق. دوستان من خیلی توی تاپیکها و پستهای آموزشی ردیاب گشتم و خوندمشون ولی آخرش معنی آنتن زنی بدون سیم با ردیاب انجمن و آنتن زنی خاموش که برای عمقگیری استفاده میکنند دوستان رو متوجه نشدم.شاید توی صفحه ای نوشته شده که من ندیدم.اگر هستش لطف کنید شماره صفحه رو برام بزنید و اگرهم نوشته نشده بیزحمت یکی از اساتید یه توضیحی بدن که متوجه بشیم. بازم تشکر میکنم دوستان. مهرداد جان منظور از حالت بیسیم یعنی موقعی که ژنراتور امواج رو از طریق آنتنهای تلسکوپی منتشر میکنه و منظور از حالت باسیم یعنی زمانی که امواج از طریق سیمی که یکسرش به فیشهای ژنراتور و سر دیگرش به دسته ها وصل میشه هستش. یک حالت هم داریم بعنوان آنتن خالی که در اون حالت ژنراتور را خاموش میکنیم و سیمهای دسته را هم از فیش ته آن جدا میکنیم و به این وسیله نقاط فرعی را پیدا میکنیم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
شنبه 28 تیر1393 - 9:36pm |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان. ممنونم بردیا جان.حالا متوجه شدم داداش.پس آنتنهای تلسکوپی که رو به پایین باز میشند وظیفشون رسوندن فرکانس به آنتنهای دسته هستش.در حالت بیسیم اگر سیم رابط دسته رو کلأ از دسته جدا کنم و بذارم کنار بازهم ردیابی میکنه. راستی درچه مواقعی بهتره که بیسیم ردیابی صورت بگیره؟و آیا دقتش به اندازه کار با حالت باسیم هست؟
|
شنبه 28 تیر1393 - 11:10pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. ممنونم بردیا جان.حالا متوجه شدم داداش.پس آنتنهای تلسکوپی که رو به پایین باز میشند وظیفشون رسوندن فرکانس به آنتنهای دسته هستش.در حالت بیسیم اگر سیم رابط دسته رو کلأ از دسته جدا کنم و بذارم کنار بازهم ردیابی میکنه. راستی درچه مواقعی بهتره که بیسیم ردیابی صورت بگیره؟و آیا دقتش به اندازه کار با حالت باسیم هست؟ دراصل امواج در هر دوحالت درمحیط منتشر میشه حتی قبل از اینکه کلید مخصوص به قطع و وصل تلسکوپی و دسته به ردیاب اضافه بشه دستگاه قادر بود در لحظه از هر دو طریق امواج رو منتشر کنه... بله در حالت بیسیم میتونید سیمهای دسته را هم قطع کنید نظرات درباره مزایای باسیم و بیسیم بین دوستان متفاوته ولی اکثرا بر این عقیده هستند که ردیابی و رهگیری باسیم بهتر از بیسیم هستش و حجم و عمق گیری بیسیم بهتر هستش.
|
شنبه 28 تیر1393 - 11:28pm |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
ممنونم بردیای عزیز. شرمنده من همش سوال میکنم.چون تازه شروع کردم به تمرین.بردیا جان اگر بخایم باسیم کاوش کنیم باید کلید اتصال رو ازروی آنتنهای تلسکوپی قطع کنیم درسته؟
|
شنبه 28 تیر1393 - 11:54pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
tehrani39111355 نوشته است: majid_famali نوشته است: iranian171 نوشته است: ﺳﻮﺍﻝ : ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ ﮐﺪﻭﻡ ﺗﺴﺘﺎ ﻣﻬﻤﺘﺮﻥ ۱. ﻃﻼ ۲. ﻣﮕﻨﺖ ۳. ﺣﻔﺮﻩ ۴. ﻧﻘﺮﻩ ۵. ﻣﻔﺮﻕ ۶. x؟ یﻌﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﻭﻗﺖ ﮐﻢ ﺁﻭﺭﺩﻳﻢ ﻣﻬﻤﺘﺮﺍ ﮐﺪﻭﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺸﻦ.؟ سلام دوست عزیز ! این موضوع بستگی به شرایط مکان و سند داره و باید بدونید دنبال چی میخواین بگردین ولی در حالت کلی بنده ردیابی رو با نقره یا مفرق شروع میکنم و در صورت مثبت بودن از فرکانس طلا و در صورت مثبت بودن مجدد فرکانسهای حفره و مگنت برای تائید میزنم ... ضمنا مود فاین یکی از مهمترین تستهاست که متاسفانه خیلی بهش پرداخته نمیشه که برای موفقیت لازم هست ... با آرزوی موفقیت ... در پناه حق.شرمنده دوستان این فاین برای من جا نیافتاده .چون روی مد حفره با فاین -9 الی+9 حفره را سنس میکنه .پس فایدش چیه؟ یعنی اگر جایی حفره نباشه مد فاین بدین صورت عمل نمیکنه؟ سلام استاد خوبم جناب تهرانی عزیز ! گزینه ی فاین برای مود های خود دستگاه و فرکانسهای آزادی که فاین دارن قابل استفاده هست... مثلا قرکانس 163.3 و 1331.5 فاین ندارن ولی فرکانسهای دیگه اکثرا تا چند صدم هرتز فاین دارن ... برای حفره هم من تا حالا بیشتر از 3 فاین نگرفتم و اکثرا برای تائید حفره از فاین 2- استفاده میکنم ... اگر جائی با مثبت و منفیه 9 بهم حفره بده 100% خطاست ... لا اقل من اینجوریم مثلا مودهای گلد 1 تا 3 با فاین مثبت و منفیه 3 و مودهای 4 و 5 گلد با حد اکثر فاین مثبت و منفی 2 باید سنس بشن و غیر این در اکثر مواقع خطاست ... در پناه حق...
|
یکشنبه 28 تیر1393 - 12:11am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
مهرداد مینلب نوشته است: ممنونم بردیای عزیز. شرمنده من همش سوال میکنم.چون تازه شروع کردم به تمرین.بردیا جان اگر بخایم باسیم کاوش کنیم باید کلید اتصال رو ازروی آنتنهای تلسکوپی قطع کنیم درسته؟ خواهش میکنم مهرداد جان.دشمنت شرمنده بله دقیقا اگر جدیدا ردیاب رو تهیه فرمودین و اون کلید اضافه روداره راحت میتونید با استفاده از اون کلید اقدام به قطع تلسکوپی و یا دسته ها کنید....
|
یکشنبه 28 تیر1393 - 12:15am |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
آقا بازم ممنونم وقت گذاشتی. من برم توی حیاط برای تمرین.از یکی از جواب گرفتم.خیلی خوشم اومد.یه مقدار طلا سفید دادم خانومم توی حیاط قایم کرد.کانالشو پیدا کردم ولی نتونستم نقطه بزنم.بعد که اومد برش داره دیدم کانالش دقیق بود. آقا شب بخیر.
|
یکشنبه 28 تیر1393 - 12:25am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
مهرداد مینلب نوشته است: آقا بازم ممنونم وقت گذاشتی. من برم توی حیاط برای تمرین.از یکی از جواب گرفتم.خیلی خوشم اومد.یه مقدار طلا سفید دادم خانومم توی حیاط قایم کرد.کانالشو پیدا کردم ولی نتونستم نقطه بزنم.بعد که اومد برش داره دیدم کانالش دقیق بود. آقا شب بخیر. خواهش میکنم مهرداد جان فقط یک توصیه برادرانه موقع ردیابی آرامش خودت رو حفظ کن و شمرده شمرده کارها رو انجام بده همه چیز حله
|
یکشنبه 28 تیر1393 - 12:51am |
|
|
|