arash99 نوشته است:
نه رضاجان اگه قراره اين بحث منجر به انکار پوچ بودن آفرينش باشه و اگه قراره حکمت خدا در معنای تناسخ انسان که اشرف مخلوقاته بياد سنگ يا حيوان بشه صدسال ديگه نميخوام بگم خدايی هست و حکمتی و قيامتی اصلا مگه ميشه به اين فکر کرد و قبولش کرد روح انسان تناسخ داده بشه به سنگ که مثلا حرکت کنه و سير تکامل و رشد رو بگذرونه والله خوده خدا هم تو اين حرف شما الان هنگ کرده هدف از آفرينش سنگ در وحله اول زيبايی دنيا و در وحله دوم استفاده انسان از اين عنصر بيجان برای ارتقاع سطح کيفی زندگی انسان در جهت تکامله من الان دارم به اين فکر ميکنم که اگه قرار باشه تناسخی و کالبدی رخ بده شما بله شما رضا جان بشى مثلان يه مرغ که ببرمت بخورمت يک ليوانم روش و به اينم فکر نکنم که روح تناسخ داده شما به کالبد اين مرغ چاق و چله همون رضاى آوير خودمون تو فلزجو بوده اصلا اثبات تناسخ باعث ميشه هيچ کدام از عقايد کنونی معنا نداشته باشه هم انسان خوردنى باشه هم سنگ هم ازدواج با خواهر برادر و در کل حرام و حلال بهتره يه خورده عاقلانه به تناسخ فکر کنيم اگرچه ايمان و دين درستی هم نداشته باشيم و جالب اينجاست که امامان و پيامبران با اون عظمت و آگاهى حرفى از تناسخ نزدن و حرفشون فقط در رابطه با مرگ بوده و پرکشيدن روح به دنيای مردگان و رسيدگی به اعمال در قالب روح و در شکل جسم خاکی و اين جسم به خاک پس داده ميشه تا امانت داره جسم ارواح باشه تا زمان قيامت که باز به اذن خداوند روحهای در آزمايش که مرحله بالاتری از تکامل رو دارند سپری ميکنند به بدنهاشان به قولی عودت يا برگشت داده بشن و اگه قراره تناسخ به معنای واقعی وجود داشته باشه فقط در صورت و در دو زمان خاص و فقط با اين تاکيد وجود داشته باشه اول تناسخ در زمان جنينى و دوم تناسخ روح در جسم به امانت سپرده شدة در خاک در روز قيامت فقط به همان جسم خودش نه به جسم مهناز افشاريا به جسم گوشويک،يا تام و جرى. والسلام دوستان اجماعا صلوات بر محمد و آل محمد ،،،،،لطفا تايپيک رو قفل کنيد تا اندک اعتقاد دوستان به باد فنا نره
خیر ربطی به روح نداره ربطی به انسان نداره تناسخ یه چیز کلی هست برای بی جانها هم هست نه اینکه فقط بگی جاندارها .
لطفا دوستان این مطالب رو با دین و خدا و امام و پیغمبر قاطی نکنن چون اصلا هیچ ربطی به شخص نداره یه چیز کلی هست .
ببینید ما در این جهان چیزی رو نداریم که نابود بشه یا به اسطلاح مفعود بشه هر چیزی بعد زمانی زندگی داره گفتم حتی اون سنگی که تو خونتونه اونم یه زمانی داره و زمان زندگیش بگذره کم کم وارد همین مسئله تناسخ میشه و تبدیل به خاک میشه و دوباره کالبد دیگه ای میگیره اما این خاکه سنگ یا سنگ ریزه همون سنگ قبلیه و ممکنه
دوباره با مواد معدنی کنارش و عوامل دیگه تبدیل به سنگ بشه شاید قیافه اش یا کالبدش تغیر کرده باشه اما باز این همون سنگه .
یک دانه وارد تکامل زندکی میشه و کالبدش به بوته و درخت تبدیل میشه و بعد مدتی زندگی میپوسه و میشه خاکه چوب و بعد کود و در خاک حل میشه و به وصیله دانه ای دیگه از همون درخت قبلی که جای این درخت رویده و بزرگ شده از طریق ریشه هاش همون مواد و اتمها و مولکولها داده میشه به این درخت و .....
یا انسان (اشرف مخلوقات) که بعد مرگ و دفن شدن از وجودش هزاران کرم بوجود میاد و به زندگی محدودشون ادامه میدن و اونها هم زندگیشون تموم میشه و استخونهاش کم کم پودر میشه و خاکه ها مقداری خاک شده و مقداری با مواد اطراف ادقام شده و میشه سنگ یا بوسیله ریشه های درختی به وجود یه درخت میره و ......
و میلیونها چیز دیگه . اگه نتیجه گیری کنی بجای اینکه بگی علی مسلمان بود من شیعه هستم و خدا وجود داره و امثال این حرفها خوب دقت کنید میبینید این قانون خداست هیچ چیزی از بین نمیره که مفعود بشه فقط کالبدش تغیر میکه و یه زندگی دیگه ای داره .
منظور از زندگی هم اون چیزی نیست که بعضی از دوستان میگن مثلا زندگی برای انسانها و حیوانات و ....
زندگی برای هر چیزی هست که چسم داره حالا میخواد سنگ باشه گیاه باشه و .......
گفتم کسانی که نژاد پرست یا دینگرا هستن هیچوقت نباید به خودشون فشار بیارن که این مساحل رو مفهومی درک کنن .